Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

VideoCD írás

Vendég

VideoCD írás

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Köszi,

Rájöttem mi volt a baj e mellett.. nem volt fent a divx codec a cd iró PC-n. És így tényleg írja a VCD-t

Vendég

VideoCD írás

Ez az SVCD-hez kell. Írj normál VCD-t, ahhoz benne van a szükséges kodek.

Vendég

VideoCD írás

Sziasztok,

Egy avi filet szeretnék felrni VCD formátumban, viszont a Nero kér egy VMPEG2Enc.dll fájlt. El tudná ezt valaki küldeni nekem (link is jó)
Köszi

Balázs

Vendég

VideoCD írás

Lehet hogy már te is megtaláltad, de erre a legalkalmasabb progi a TSCV.
Minden szépet és jót meg lehet vele oldani, menü, részekhez való pörgetés....
Többet fogsz megtudni ha megnézed: http://www.vcdhelp.com/
A lényeg hogy legyen egy olyan progid ami fel tudja írni a BIN/CUE összeálítást egy CD-re.
Ezt lehet akár a NERO val akár a CDRWINnel de még van néhány program ami támogatja...

Vendég

VideoCD írás

A Nero 5.5.3.5 ezt a belső link funkciót nem tudja, majd kipróbálom az újabbat.
Kézenfekvő megoldás valóban az mpg darabolása, csak ez egy kicsit több munka és kevésbé elegáns megoldás.

Vendég

VideoCD írás

Próbáljátok meg a NERO 5.5.4.0-át korrektül lehet vele szerkeszteni menu-t, de miért nem vágjátok fel sok részre az mpg-t és az egyik menü playlistet indít a video-cd elég gyorsan vált file-ot ahhoz hogy észrevedd az akadást...
egyébként létezik már hozzá mpeg2 plugin mellyel akár svcd-t is lehet írni, ami 756*324 (ha minden igaz) ez pedig már egész élvezhető a TV-n.

Vendég

VideoCD írás

"Olyan VideoCD író progit keresek, ami képes arra, hogy egy menü-oldalhoz rendelt menüpontokhoz egy nagy MPEG fájl adott pontjait linkelje hozzá. "

Ez engem is nagyon erdekelne.

Vendég

VideoCD írás

352*288, hogy egész pontosak legyünk...

Vendég

VideoCD írás

Tudtommal 360x288

Vendég

VideoCD írás

Milyen felbontasu mpeg-et lehet VideoCD-nek megirni?

Vendég

VideoCD írás

Üdv!

VideoCD ügyben küzdök. Az EasyCD Creator Platimun 5.0-val próbálkoztam, de sajna ez nem az igazi. Olyan VideoCD író progit keresek, ami képes arra, hogy egy menü-oldalhoz rendelt menüpontokhoz egy nagy MPEG fájl adott pontjait linkelje hozzá.
Közérthetőbben: adott egy 1 órás MPEG, és ehhez csinálnék egy menü oldalt, amin keresztül elérhetővé kellene tenni a nagy fájl elejét, 10. percét, 27. percét stb. A VideoCD Creator viszont csak önálló MPEG-eket képes a menüpontokhoz rendelni, belső linkelési lehetőség itt nincs, holott én már láttam olyan VCD-t (nem is egyet!), ahol ez a dolog korrektül meg volt oldva - tehát a VCD szabvány szerint a dolog egyáltalán nem hülyeség!
A nagy fájl szétbontását mindenképpen el akarom kerülni, mert ha valaki pl. csak egy MediaPlayerrel játssza le a filmet, akkor célszerűbb, ha egyben van.
Szóval ilyen kis spéci VCD író kellene... Tud valaki ilyenről? Please, HELP!

ui.: Saját home felvételekről van szó, annak bizonyos jeleneteit szeretném közvetlenül elérhetővé tenni.

Előre is köszi mindenkinek a hozzászólásokat.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”