Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Szoftveres dekodolas
-
Vendég
Szoftveres dekodolas
Sziasztok, valaki kerdzte tolem a napkban hogy szoftveres dekodolasnal hol van az also hatar a gepeknel, en azt mondtam legalabb 400Mhz-esnek kell lennie hogy ne szagasson.Ez amugy fuggg-e attol hogy Celeron felhuzva, vagy Pentium II,III proci.OK kulonboznek a cache-ben, ez mennyre donto, nyilvan a Pentium az erosebb, de ha felhuzzuk a Celeront ami errol hires akkor is lehet mondjuk jo eredmenyt elerni?
-
Vendég
Szoftveres dekodolas
Gondolok pl. a Matrix-ban a kovesd a feher nyulat funkciora, amit hallottam hogy szoftveresen eleg gaz megcsinalni.
-
Vendég
Szoftveres dekodolas
Nem tudom mire gondolsz. Én nem tudok semmi ilyesmiről. Sőt szoftveresen például megoldható a zoom ami hardware-esen nem.
-
Vendég
Szoftveres dekodolas
Sziasztok , valahol olvastam DvD forumon hogy szoftveres dekodolas eseten el lehet felejteni bizonyos funkciokat a DvD-n, illetve bizonyos effektek nem mukodnek.Mi ezzel az igazsag, annyira kell mindenkeppen az a H+ kartya?
Koszi a segitseget!
-
Vendég
Szoftveres dekodolas
Koszi az infot, epp most neztem meg a Blade trailerjet, mondjuk ez DvD rip, de csak nagyon ritkan szaggatott akkor is csak egy pillanatot, hang meg jo volt.
-
Vendég
Szoftveres dekodolas
Egy 466-os Celeron-on mennie kell. De ha biztos akarsz lenni, tölts le valahonnan egy promo v. trailer file-t és próbáld ki.
-
Vendég
Szoftveres dekodolas
Szerintem elbírja, de nagyon sok függ a videókártyától és a tiédet sajnos nem ismerem.
-
Vendég
Szoftveres dekodolas
Koszi az infot!Amugy ez a konfiguracio elbirja a DvD-t hogy ne szagasson, vagy erdemesebb procit cserelni,vagy videokartyat?
-
Vendég
Szoftveres dekodolas
A kép: ha TV-n szeretnéd nézni a filmeket akkor a H+ a legjobb minőség. Nagyon drága videókártyák megközelítik a minőségét.
A hang: a H+ kártyában nincs dekóder tehát egy szimpla digitális kimeneten adja ki a DD jelet. Ha egy Live kártyád van aminek van digitális kimenete akkor elvileg ugyanazt a hangminőséget érheted el, mint H+-al. Főleg ha van hozzá egy DD dekóderes házimozierősítőd.
-
Vendég
Szoftveres dekodolas
Sziassztok!Szeretnem megkerdezni hogy DvD-ROM eseten ha H+ dekoderkartya a gepben nincsen,mennyire jok az effektek, milyen minosegu a hang, meg ilyesmi:a gep 466Mhz Celeron,16MB Diamond ViperV770,128MB 100Mhz SD-RAM;SB-Live.Tehat mennnyivel jobbha van dekoderkartya a gepben, es ez a Hollywood Realmagic csinal AC-3 Dekodolast?
Koszi a segitseget!