Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

hogyan kötöm össze?

Vendég

hogyan kötöm össze?

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Köszi a Tippet Norbils,

Milyen hülye is bír néha ez ember lenni.:smile14: Fél napot ezzel elszórakáztam, odacipeltem a gépet a DTS erősítőhöz, és nem mertem összedugni igy . Féltem a jelszintek különbségétől. Még boltokban is érdeklődtem, de úgy néztek rám mint a mintha űrhajó műszaki problémájáról kérdezősködtem volna.

Hát ez a pofon egyszerű megoldás meg is döngetem este a Jég és föld közöttet még egyzser számítógépről.

Kösz mégegyszer!
:smile15:

Vendég

hogyan kötöm össze?

Koszonom a valaszt!

Vendég

hogyan kötöm össze?

Helo

Egyszerű a megoldás volt szerencsém kipróbálni az SB Live digitális kimenetét. Valojában elegendő egy mono jack dugó a kábel egyik végén (SPDIF OUT) és egy RCA a másikon (SPDIF IN)és csak simán össze kell dugni. Valószínüleg van neked is olyan kábeled amivel a sima vonali kimeneten kötöd össze a kártyát az erősítővel (stereo jack -- 2 db RCA). Ez is megfelel. Természetesen csak az egyik RCA-t tudod rádogni az erősítőre (SPDIF IN), hogy melyiket az csak egy próbát igényel. A Dolby Digital jel ragyogóan át fog menni az erősítő felé.

Üdv: Norbils

Vendég

hogyan kötöm össze?

Bocsi, ha volt mar ilyen topic.

Nekem van egy SB hangkártyám, ami a megfelelő DVD
lejátszó szoftverrel képes SPDIF-en kiadni a Dolby Digital
jelet. Az erősitőkön koax és optikai digitális bemenet van.

A hangkártyából (sima Jack-dugón) érkező
digitális jelet simán
be lehet dugni az erősitő koax-os digitális bemenetébe?

Hogy van ez?

A válaszokat előre is köszönöm, és még egyszer bocsi az
amatőr kérdés miatt.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”