Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
bi az a bin (svcd)
-
Vendég
bi az a bin (svcd)
Köszike a válaszokat. Sikerült kicsomagolnom, és még jó is, hogy megnéztem, mert se szinkron, se felirat.
Más kérdés: Melyik programmal lehet a legjobb minőségű avi-t, mpg-t (mindegy, mert vcd lesz) készíteni?
-
Vendég
bi az a bin (svcd)
a discimage-k közül válaszd ki a .cue kiterjesztést és úgy tudod kiírni. Amit letöltöttél az már egy kész videocd, ezzel már semmi extra dolgot nem kell művelned csak kiírnod cd-re. Amúgy a BIN és CUE file -t alapértelmezésben a CDWRIN nevű programmal tudsz kiírni, de a NERO is boldogul vele. Az egészet úgy csináld mintha egy nero-val lementett iso-t írnál ki lemezre. Ha bővebb kérdésed van, mail..
-
Vendég
bi az a bin (svcd)
Próbáltam Neroval video cd-ként, de mindenféle hülyeséget írt ki.
-
Vendég
bi az a bin (svcd)
Ez egy CD image file. Ki kell irni egy CD-re (pl. Nero-val) és már mehet is. Vagy kinyitod a file-t (mondjuk IsoBuster-rel) és úgy nézed meg.
-
Vendég
bi az a bin (svcd)
:smile47:
Hali!
Leszedtem egy állítólagos svcd filmet, de kitömörítés ütán csak egy bin kiterjesztésű file-t találtam. mi ez?