Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kompakt hazimozi rendszer MP3-as tamogatassal

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Koszi Gandalf!
Mar korabban olvastam a hificity tesztjet, ahol egy verbeli audiofil tesztelte a rendszereket, igy gondolom sok-sok olyan dologra figyelt amit en valoszinuleg eszre sem vennek (marmint a hangminosegre vonatkozolag).
A Panasonic SC-HT75-ot, SC-DM3-at, meg az altalam latott keszulekek nagy reszet sajna nem tesztelte. En pedig ezekre vonatkozo velemenyekre is kivancsi lennek.
Eddig mindenesetre a DT300-as vezet nalam.
Jelenleg egy SONY DAV-S300-as van otthon, ugyhogy ez a viszonyitasi alapom (lasson koltozkom, ugyhogy magamnak kellene az uj minimozi). A DAV-S300-as milyen minosegunek mondhato a minimozik teren (foleg a kiszemeltekhez kepest)?

Vendég

Érdemes "ránézned" a www.hificity.hu-ra, ugyanis ott épp ilyen rendszereket teszteltek. Nem tudom mennyire objekívek a fiúk, de talán valami iránymutatást esetleg kaphatsz. Ott a JVC CP-102Al hozták ki győztesnek, de az 210e ft-ba kerül (legalábbis ott azt írták).

Vendég

Koszi a hozzaszolasokat.
A HT75-os ha jol latom olcsobb mint a DT300-as es a teljesitmenye is nagyobb (380W vs. 220W), viszont a hangfalai eleg gagyinak tunnek. Van benne 5 lemezes valto, es a taviranyitoja sem tunik annyira igenytelennek (nem mintha ez lenne a fo erv). Igaz meg egyiket sem hallottam (ennyivel jobb a DT300-as minosege?).
Az MP3-ak kezeleserol meg csak annyit hallottam, hogy egybeomleszti az osszes konyvtar tartalmat egy listaba. Ez mindegyik jelenlegi Pana-nal igy van?

Vendég

mrz: na kerem szepen a Panasonic-kal kapcsolatban. Nekem a mostani szeriabol a DT-100-as es a 300-as jon be igazan. kulonbsegkent az elulso hgf-k , hgf tuskek es a DVD AUDIO fogadasa. Hangminosege nagyon jo (a Life Style rendszerek kozott). A tobbi felejtheto (HT75/ DM3 azelobbinel a dts es az MP3-at, az utobbinal a designet kell megfizetned piszkosul!)

Vendég

Üdv!

Nagy tapasztalatom nincs a kompakt rendszerek terén, de a minap volt szerencsém meghallgatni (bárcsak zenével) egy Pana SC-DT300-at (DVD-Audio-t is tud) és elég rendesen leesett az állam.Ekkora hangfalból ilyen hangot még nem hallottam.Nagyon megtetszett! A kistestvére a SC-DT100 nem tud DVD-Audio-t meg kisebbek a frontjai.Szerintem más különbség nincs köztük kivéve az árukat.Netdeponál 169800 ill. 189800, ami szerintem nagyon jó ajánlat.Ahol én néztem egy vidéki üzletben 250000 volt a 300-as.
És szerintem jól is néz ki.Bár ez szubjektiv dolog.

A lényeg hogy meg kell hallgatni az esélyeseket és utána dönteni.

Bye!

Vendég

Olyan kompakt hazimozi rendszert szeretnek vasarolni (nem surgos, de mar elkezdtem nezelodni), ami tamogatja az MP3-as CD-k lejatszasat, es radio tuner is van benne (meg nyilvan beepitett erosito).
Tisztaban vagyok vele, hogy a kompakt rendszerek nem a high-end-ed kepviselik kep- es hangminoseg tekinteteben, de nem vagyok egy audiophile. Ugyanakkor szeretnek egy igenyes, es megbizhato rendszert, ugyhogy inkabb a nagyobb nevek kozul szeretnek valasztani, es nem a leggagyibb modellt.

Szeretnem tudni, hogy mire vigyazzak, milyen parametereket lehet hanyagolni, mivel szivhatok kesobb, stb.

A kozeli nagyobb supermarketekben ezeket talaltam:
Panasonic SC-HT75, SC-DM3, SC-DT100, SC-DT300
Thomson DPL 910VD
Kenwood DVT7000
Philips FR996
JVC TH-A5

A net-en (crutchfield.com) talaltam egy rakas rendszert, de nem sikerult kideritenem, hogy melyek kaphatoak europaban (raadasul magyarorszagon). Pl. Panasonic HT-95-ot nem lattam itthon sehol, SONY DAV-C770 v. C990-rol a Muranyis elado nem is hallott, ONKYO LSV950 (DR-S2.2), JVC TH-A30-assal sem talalkoztam meg.

Elore is koszi a segitseget.

Ki milyen markat/termeket tud javasolni?

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”