Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

VCD-re hany dat fajl?

Vendég

VCD-re hany dat fajl?

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Azert kiprobalom ezt a pulldown-dolgot. Mit kell a wizard ntsc-pal beallitasan kivul meg megnezni egy turheto PAL vegeredmenyhez?
(Haveromnak lesz, kiskepernyosd szines TV-n "elvezi" a hazimozi oromrit...)

TIA,

:smile40:

Vendég

VCD-re hany dat fajl?

Erről egy kicsit lecsúsztam

Vendég

VCD-re hany dat fajl?

Miért, most akkor újrakódoltad őket? Mert amelyik szabványos azt nem kell. Ilyen fps konverziót nem csináltam soha, de szerintem sok jó nem sülne ki belőle. A 30 fps az amúgy is NTSC lehet. Amikor ki akarod írni, állíts át az íróprogiban! Persze egy lemezen csak egyfajta normájú anyag lehet. NTSC-ben van a ~24-ről ~30-ra, ezt pulldown-nak nevezik. Ilyet pl. a TmpegEnc tud.

Vendég

VCD-re hany dat fajl?

tmpegenc.

Vendég

VCD-re hany dat fajl?

A _forras_ mpg fajlok voltak kulonbozoek (felbontas, hang tomoritese), NTSC-t eleve nem is raktam hozzajuk.
Vegul ugy nez ki hogy az elso VCD-t 7 db fajllal (a VCDEasy/EasyCD segitsegevel) sikerult kiirni, kivancs leszek, mit szol hozza a DVD-m majd.

Melyik (lehetoleg free) program segitsegevel lehet egy 30 fps-es mpg video-t 25 fps-re konvertalni?

TIA,

Vendég

VCD-re hany dat fajl?

Többféleképpen kódolt? Azt tudod hogy a VCD egy szabvány, magyarán a kódolásnak egyformának kell lenni (bitrate, felbontás stb.)? Max. az NTSC Pal különbség lehet.

Vendég

VCD-re hany dat fajl?

Ha menüvel akarod VCD2.0 formában akkor 99.

Vendég

VCD-re hany dat fajl?

Az iroprogram (Winoncd) sajnos nem kezeli (jol) a fejezetvalasztast, raadasul 7-nel tobb dat eseten "megorul" a 8. fajl feldolgozasa elott. Tobb helyrol kaptam a tobbfelekeppen osszekodolt a fajlokat, max. csoportositva tudok nehanyat osszefuzni.

Mas iroprogram nem johet szoba, most megprobalom a TMPEGenc join segitsegevel csokkenteni a fajlok szamat.
(Kiprobaltam a VcdEasy/EasyCD parositast is, ennyire meg semmi nem akasztotta ki a DVD lejatszomat mint a veluk keszult lemez-de ez a meglehetosen vegyes fajlok szamlajara irhato szvsz).

TIA,

Vendég

VCD-re hany dat fajl?

Legjobb tudomásom szerint a darabszám nincs maximálva, viszont a CD mérete úgyis behatárolja a lehetöségeket.

Vendég

VCD-re hany dat fajl?

Miért nem 1 file-ba teszed a klippeket fejezet vállasztással?

Vendég

VCD-re hany dat fajl?

Udv!

Tudja valaki hogy VCD eseten hany db dat fajl lehet a lemezen maximum? Van egyatalan megkotes erre? 7 db meg biztos megy, probaltam. (Videoklip-gyujtemenyt kellene kiirnom VCD-re.)

TIA,

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”