Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Meg ne rendeljétek postán a HáziMozi régebbi számait!!

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

hát.....most nem tudom ,hogy mit mondjak :smile2: Remélem ,hogy egyre több ilyen gesztus lesz ezután, ha valaki mondjuk, önhibáján kívül elront v.mit. De miért kell ezt a tortúrát végigcsinálni, rácsapni a kerekasztal sarkára ,hogy igazunkat megvédjük. Én azonban még mindig nem bízom meg senkiben aki ezt azt ígér, inkább kivárom milyen melléklet lesz az adott újságban. Egy kicsit elszállt a bizalmam...a rendelésektől.

Vendég

Kösz fiúk mindenkinek a véleményét, de hozom a megdöbbentő új infot! Az előbb csörgött a mobilom, az Annex főnöke érdeklődött, hogy a tegnapi emilemre kaptam-e korrekt választ. Elmeséltem neki. Erre elnézést kért(!), megkérdezte, mivel tudna kárpótolni, mert ő is úgy látja, hogy hibáztak. Mondtam, ha tegnap is ennyit monda kolléganője, azzal is beérem. Megkérdezte, előfizető vagyok-e. Mondtam, nem, és ezek után nincs is túl nagy kedvem. Mire ő: Az idei számokat akkor kárpótlásul év végéig ingyen küldik. Hogy mik vannak!!!!!

Lehet, hogy ők is olvassák ezt a fórumot????

Mindenesetre a korrektség tőlem is azt kívánta, hogy a happy endet is írjam meg

Vendég

Hali mindenkinek ! Ha valaki csomagot ad fel akkor -én úgy tudom- értékkel és súllyal számolnak a postán, de lehet hogy a házimozi szerk. basznak rá és futtápostai dijszabással adják fel hadd perkáljunk. Én is fizettem már csomagért , volt kb. 30 dg 3000 ft-ot egy 5000 ft-os valamiért de azt futár hozta , mert az a cég azokkal dolgozik. Hát szívatják amegrendelőt az biztos, de remélem egyszer rábasznak. :smile22:

Vendég

A postazasrol annyit, hogy 16 szamot valoban nem lehet 480ert kikuldeni, de ha egybe van rakva, akkor ilyen osszeg mellett a postakoltseg nincs ezres folott. DVDMagazinbol rendeltem dvdabcn 10 db-ot (nem 1 szambol, hanem a regebbiekbol is ), es durvan ezer forint postakoltseg volt felszamitva ra. At se vettem volna, ha mondjuk (az elso peldat tekintve) 5ezer lett volna a postakoltseg ra. Ennyit errol.

Vendég

Nem tudom miért vagytok felháborodva.A posta tényleg drága.
Ha nem hiszitek járjatok utána a postán.
Tudtommal teljesen reális az, ha 480 Ft-ot kérnek el egy utánvétes küldeményért, mert ezt ennyiért viszi el a Posta.
Ha valaki 16 (18) újságot rendel, akkor irreális azt várnia, hogy ugyanannyiba kerül majd, mint 1 újság postaköltsége.
De azzal egyetértek, hogy postázás előtt fel kell hívni erre a megrendelő figyelmét.

Vendég

szerintem nem erdemes eljatszanod a szokasos hulye magyar atbaszott ugyfel stilust. En elmennek az Annex ceg vezetojehez, es kivernem a balhet. Mivel iszonyu nagy a konkurenciaharc szerintem egy jo fellepessel belehetne oket paraztatni. Az ujsag es a tobbi publikus verzio csodat tud tenni egy bizalmatlan orszag sokszor atbaszott polgarainal.

Vendég

Hogy mik vannak??? A postaköltség majdnem az újság árának a fele???

Vendég

Hi!

Ezek is kakilnak mindenki fejére. -1 ügyfél, na és?

Doc

Vendég

Képzeljétek, hogy jártam!

A hazimozi.hu-n invitálnak, rendeljem meg a régebbi számokat. 18 van, ami tavaly év végéig jelent meg, az idei elsőről írják, hogy elfogyott. Rendeljem meg utánvéttel, az utánvét ára 480 Ft. Nosza, megrendelő, várunk. Ma postás jön, hoz 6 darab(!) borítékot, fizetek összesen 13800 forintot. Boríték kinyit, jön a meglepi. Nem 18, hanem 16 darab, amiknek az ára 9900, azaz a postaköltség majdnem 4k! Ennyiből taxival is értemehettem volna...

Írtam erre egy dúlt emilt a cégnek, néni két óra múlva felhívott, és lebaszott, hogy az nem az ő bajuk, ha én nem tudom, hogy a 480 Ft számonként értendő, de ők aranyosan 2-3 db-ot beraktak egy borítékba, hogy olcsóbb legyen, de többet nem lehet, mert csak. Kérdem, hogy mér csak 16. Aszondja, mert elfogyott. Mondom, ha tudom, hogy ennyi pénzért csak 16 van benne, át se veszem. De őket most helyettesítették, meg különben is, nekik nincs idejük mindenkinek levelet írni, meg felhívni, és egyáltalán.

Szóval, át lettem baszva, ezt nehéz máshogy nevezni.

Csak azért írom, veletek meg ne történjen!

(Ja, és mondtam, hogy ha tudom, ennyi a postázás, értementem volna. Mire ő: Hát akkor miért nem hívott fel, elmondtuk volna, hogy ide is lehet jönni... Ja, bocs, hogy elhiszem, amit ír a weblap...)

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”