Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cara 2.1 - ismeri valaki?

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hallo!
A CARA-demo a német Audio egy régebbi CD-mellékletén szerepelt.
Az általad ajánlott demo szintén kötött (még kötöttebb...) terekkel dolgozik. Itt is a teljes progi nyújtaná a használható menüt. Mecénások jelentkezését várjuk!

Laca

Vendég

Szevasz Laca
a CARA website-járól sikerült letöltenem egy oktatóvideót, és ez alátámasztja azokat amiket mondasz.
Sajnos az sw-t sehol nem találom... :smile16:
...de még egy demot sem sehol.

Viszon találtam egy odeon nevű sw-t tegnap (demo) ami elvileg hasonló dogokra képes.
( http://www.dat.dtu.dk/~odeon/odeon.zip )

A 2.0 teszt változatot honnan sikerült leszedned?

Ha valahol megtalálom a teljes progit, vagy valami egyéb megoldást akkor jelzek.

nr

Vendég

Üdv Neked!
A 2.0 teszt változatot ismerem; sajnos a terem-modell kialakítása megszorításokat tartalmaz ebben a változatban (egyszerű doboz alakú beltérnél használható, az én nappalim viszont egy teljes bonyolult földszinti egytér része). Szerintem érdemes foglalkoznod vele: ha pontosan leképzed a belteret, hihetetlen elhelyezési eredményeket hoz ki az egyenletes, színezetlen hangeloszlás eléréséhez.
Ezek a dolgok döntőek széles spektrumú zene esetén, főleg sztereóban, de a házimozi-elrendezéseket is támogatja a program. Bumm-bummhoz szerintem nem szükséges, a mélynyomót úgyis mindenki ízlése szerint tekeri.
A teljes progi viszont engem is érdekelne.

Laca

Vendég

Ismeri valaki a Cara 2.1 sw-t?
(Computer Aided Room Acoustics)
Hasznos?
:smile47:

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”