Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Harry Potter hanghiba ???
-
Vendég
Szegény szomszédok.
Múltkor úgy belefeledkeztem a Pearl H.ba hogy másnap a szomszédom megjegyezte hogy át akart szólni mert nem hallotta a saját házimoziját.Azóta már elköltözött(de nem miattam).
-
Vendég
NNNNNNNAAAA VÉÉÉÉÉÉÉGRE!!!!!!!
Nagyon örülök neked ÁKOSKING,nagyon megnyugtattál.Már azt hittem hogy nálam van a hiba.
KÖSZ KÖSZI KÖSZIKE..............
-
Vendég
Valóban torzít néhol a Harry Potterben a magyar szinkron.Ezután nincs mese, az angolt kell hallgatni.
-
Vendég
"egy méterre érzem, hogy a mélynyomó ad nagyobb..."
egy mérerröl éreztem a levegöt, nem a hangját.
-
Vendég
THX.
Szerintem nyaralnak... ) egyiknap csak három hozzászólás volt össz-vissz...
"Kellemes nyaralást": viszont, de nekem ebbQl csak itthon itthon lesz kellemes (DVD ) upgrade-eltem a rendszert föleg hangfalakat. Úgyhogy esetleg egy napos Balaton fér bele ÖrömbQl csak a szomszédok abajgatásának fogok örülni (á lá SUB) :smile45:
Erre gy példa amikor egy T-Rex vs Spinosaurus közd és üvétésétöl egy méterre érzem, hogy a mélynyomó ad nagyobb nyomatékot az élménynek (ja meg a szomszédnak) :smile8:
-
Vendég
Nos kedves Newmann úgy látom egyedul maradtunk a problémánkkal,a többiek vagy mind nyaralnak,vagy le sem sz..nak bennünket.Szivesen segitenék de sajnos nekem nincs meg az általad említett film.
Kellemes nyaralást!
-
Vendég
hi,
Nekem is hasonló hiba merült fel az egyik dvd-n, jó-jó ez egy Harry P. topic, de nekem ugyanilyen a gondom és most ezért nem nyitok új topicot.
Szóval nekem a Thw Watcher (A leskelQdQben)
Van rajta szinkron is, de én már csak angol 5.1-ben néztem meg, ennek mégis jobbnak kellene lenni, mint a magyarnak, az ki se próbáltam...
Nekem magas hangokkal vannak gondok:
Méghozzá rendQautó szirénák amikor Keeanu Reeves (így irják ) szembébe vigyorog a csajnak akit meg akar ölni ekkor jön 3 rendQautó (ennek a szirának hallatszik a torzulása) utána pedig helikopter pásztáz a lámpákkal egészen pontosan a 59:05-nél.
Rendszer: számítógen kerszetül SBLive!5.1 hangkártya, hangrendszer VideoLogic Sirooco Crossfire (high-end satellitek/magassugárzók, van is teszt itt a DVDCenteren róla Digitheater DTS, enyém ennek a kistesója)
Egyébként dvd-n nem volt még hasonló torzulás, eddig
Nem tudjátok mi a gond eléggé ütQsek a hangsugárzók így számítógopre, úgyhogy szerintem a magassugárzók nem lehetnek, hangkártyát is cseréltem már ugyanaz volt a gond vele. Vagy összed valami zajt a gép valami torzlást, ha tényleg nem rossz/hibás a dvd (mának is volt már itt ilyen, vagy csak eaz enyém volt rossz)akkor egy optikai kébelrQl való meghajtás dekóderene kersztQl a VideoLogic erQsítQjébe. Tehát SBLive5.1 digit. out optikaikábelrQl a dekóderbe, dekóderbQl erQsítQbe megoldaná a dolgot, hogy ne szedjen össz zajokat a gép ha ez a hiba?
Dekóderre szintén "számítógépsre" gondoltam nem yamaha pl. , ott van a videologicnak a Dolby Digital dekóder, szerintetek, miben van a hiba, dekódernek van éretelme, mivel a nagkártya 5.1-es és van software-es DD dekódolás jobb lesz egy "hardware"-es dekóderrel a hang, esetleg a torzulás is elmúlik?
-
Vendég
Tapasztaltatok-e a Harry Potter DVD-n a magyar szinkronban hanghibát ? A film vége felé amikor Mógus professzor a tükör elott állva próbálja megszerezni Harrytól a követ Mógus magas hangja kissé torzítva hallatszik a centerbol. Eloször azt hittem, hogy a centerrel van gond , aztán kizártam a centert a rendszerbol és a beszédet átirányítottam a frontokra, de ott ugyanúgy furcsán rezonáltak a magasak. Eddig nem tapasztaltam ilyen problémát más filmekkel, ez alatt a film alatt sem tapasztaltam máshol csak ennél a résznél.Rendszerem: Front Phonar 30lls , Center Phonar IIs , Hátsók Phonar monitor IIs , DVD játszó Sony 735 D , Erosíto Sony STR DB 940. :smile47: