Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD menü DivX filmhez
-
Vendég
DVD menü DivX filmhez
Damn!
Egyébként hi, elszállt a szöveg amit írni akartam, ezért rövidre fogom: köszi
Slash: a franc se tudta, hogy chaptereket is kilehet szedni azt dvd-szerqen indítani mintha az lenne.
Ataman: nem tutacok, hanem már több mint 100 a legújabb feilmkkel együtt!
-
Vendég
DVD menü DivX filmhez
DivX filmekhez menüt? Én a Quick Menu Builder-t ajánlom. Ingyenes francia program, magyar fordítással. A program honlapján több tucat letölthető menü van a legkülönbözőbb filmekhez. Szerintem a te Alien-ed is innen van. Én is csináltam már egy csomó menüt vele, pofon egyszerű.
http://quickmenubuilder.fr.st
-
Vendég
DVD menü DivX filmhez
Én is csináltam már menüket ezzel progival és előszedtem neked a helpet magyarul:
http://free.x3.hu/cirkumflex/ - itt pedig Advanced MicroDVD gomb
Minden ott lesz.
-
Vendég
DVD menü DivX filmhez
á, de jó DVDCenter(forum), ismét újra.
hi,
nem találom az editort! :smile17:
Milyen help?
Biztos ugyanrra a progira gondolunk: Micro DVD Player 1.2 :smile47:
-
Vendég
DVD menü DivX filmhez
OK, köszi, ma már nem igazán kísérletezek, majd reggel nekilátok és jelentkezem ha elakadtam valamiben...
Most megyek -ni.
-
Vendég
DVD menü DivX filmhez
Pedig ott van az, INI Editor a becsületes neve.Igen, teljesen olyan a menü, mint a DVD-n.Igazából elmagyarázni nemtom.Van a help-ben minta, az alapján meg lehet tanulni.
Ha valami konkrét kérdés lesz, akkor persze megpróbálok segíteni.
-
Vendég
DVD menü DivX filmhez
Ja és, hogy érted, hogy jön a playerrel együtt, mert nekem az 1.2-es van és itt ha jól emlékszem csak egy .exe file van, csak az amivel indítom a progit. És valójában, hogy zajlik ez a menükészítés nálad, milyen beállításokkal stb.?
-
Vendég
DVD menü DivX filmhez
Itt ugye a menüt úgy érted, mint ahogy a DVD-n (full screen-teljes képernyQ, hanggal 4:3) nem pedig amikor bejön egy ablak, és ott van néhány fül. (meg belehet illeszteni a film plakátját) Mert ha az akkor én nem erre gondoltam. Akkor várok egyéb javaslatot is, de azért köszi kiindulásnak nem rossz... :smile5:
-
Vendég
DVD menü DivX filmhez
hali
Én a Micro DVD Player-rel gyártok menüket a filmekhez.Az extrákkal nem foglalkozom, csak a nyelv/felirat választással és a chapterekkel.A szerkesztő progi jön a playerrel együtt.
-
Vendég
DVD menü DivX filmhez
Üdv. minden látogatónak itt az új topicban!
Mint ahogy a topcic neve is már röviden össze is foglalja, hogy mit szertnék, ezt most kicsit kifejtem, hogy mégis mik az elképzeléseim:
Szóval szereték DVD menüt csinálni DivX filmeimnek (már amit a jövQben csinálni fogok, nem a mostaniakhoz) ez ugyanúgy néz ki, mint a dvd-n (hát nyilván) (nekem a 260 filmbQl csak az Alien2 ilyen, de nagyon jól néz ki, innen indítom a filmet, a divx-el tömörített extrakat is hozzárendelhetem a fülekhez és innen indítható stb. csak, hogy néhányat említsek)
És természetesen ha a film is ilyen ac3-as menüvel szeretném csinálna ha ez is adott lenne. Nem rég óta kezdtem el divx-eket gyártani és nagyon megtetszett ez a menü, ha van valaki aki tud progit ami képes ilyenre, az írja meg +esetleg egy rövid ismeretetQ a progirQl jól jönne elsQre, hogy mi hogy mqködik, de ne menjünk ennyire elQre, a legfontosabb, hogy milyen progi képes ilyenre?