Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
jpg, bmp to dvd
-
Vendég
jpg, bmp to dvd
Sziasztok!
A Nero-t nezegetem, hogy mikent, hogyan kell megcsinalni a kepnezegetos dolgot. A kerdesem csak az, hogy milyen formatumba kell a kepeket importalni, hogy a lejatszon meg is jelenjen?
Elore is koszi!
Zs,
-
Vendég
jpg, bmp to dvd
Mega THX
A trial 3*10 képet enged 15napig, már meg is vettem a full verziót, de csak a trialt próbáltam. A Cd-t megírtam, de csak PC-n teszteltem, egész jó, van zene is és kulturált a megjelenítés is. Este megnézem a TV-ben is a képeket, remélem a felbontást nem rontja nagyon le az élvezeteket, mert erre igazából nem is gondoltam. Remélem nem lesz bebukás.
-
Vendég
jpg, bmp to dvd
Akinek elég a 99 kép, arra valóban jó a Nero is, de az alábbi linken "olcsón" meg lehet "venni" :smile15: :
http://www.cracks.am/cracks/u.html
sorry a reklámért (bár szerintem ez közismert hely).
-
Vendég
jpg, bmp to dvd
Na igen. Ha 99 kép elég egy CD-re akkor akár a Nero CD íróval is felteheted. Kiválasztod a VCD-t majd behúzogatod a képeket. Megírod és már nézheted is a DVD lejátszóba.
-
Vendég
jpg, bmp to dvd
Ulead DVD Picture Show: még csak egy próbát csináltam vele, de nagyon jónal tűnik! Tudsz vele (zenés) menüt csinálni, slideshow (szintén zenével, ha akarod), vagy sima "léptetős diavetítést" is. Ha megvásárolod a programot :smile15: , akkor nagyon sok képet tudsz egy lemezre feltenni, a trial verzióval csak 99-et asszem.
-
Vendég
jpg, bmp to dvd
Sziasztok!
Digitális fényképeimet szeretném dvd lejátszóval TV képernyőn nézegetni. Megoldható? Akinek van ötlete kérem segítsen.
Köszi.