Anno (vagy 20 éve...) a charity shopokban csináltam a legjobb vételeket....
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezbolt Londonban (vinyl)
Re: Lemezbolt Londonban (vinyl)
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6674
Re: Lemezbolt londonban (vinyl)
A Camden Town-i piac is jó lehet, de figyelni kell ott is. Mondjuk én csak cd-re mentem, de némelyik eladónál baromi elszállt árak vannak.
Igaz amit Arzachel ír, túrni kell, rá kell szánni az időt és lehet találni jó dolgokat.
Igaz amit Arzachel ír, túrni kell, rá kell szánni az időt és lehet találni jó dolgokat.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 830
Munka nélkül csak drágán lehet lemezt venni..dixie-chicken írta: ↑2026.07.22., szer. 10:00.aztán Notting Hill Gate metróállomás,ott volt 3-4 nagy használt lemezbolt,de azt hiszem azon üzletlánchoz tartoznak amit @arzachel is emleget,csak egy baj van velük,eszméletlen mennyiség,de nincs igazán rendszerezve az állomány,max annyi hogy "instrumental","male vocals","female vocals" és szwsz aztán lehet búvárkodni...de aranybánya is lehet,ha szerencséd van
...
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2875
az eszenciális dolgokat @arzachel és @tonee73 már belinkelte,ahol érdemes még kutakodni Portobello Road piac része,Camden Town a főút,a vasúti hid utáni rész (ha a város felöl érkezünk)...aztán Notting Hill Gate metróállomás,ott volt 3-4 nagy használt lemezbolt,de azt hiszem azon üzletlánchoz tartoznak amit @arzachel is emleget,csak egy baj van velük,eszméletlen mennyiség,de nincs igazán rendszerezve az állomány,max annyi hogy "instrumental","male vocals","female vocals" és szwsz aztán lehet búvárkodni
...de aranybánya is lehet,ha szerencséd van
...
Intoxica,listázva van valamelyik linken,jó bolt de oda akkor érdemes menni ha valami ritkásagot keresünk,és hajlandóak vagyunk kifizetni vastag cerkával irt árat...

Intoxica,listázva van valamelyik linken,jó bolt de oda akkor érdemes menni ha valami ritkásagot keresünk,és hajlandóak vagyunk kifizetni vastag cerkával irt árat...
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 830
https://www.timeout.com/london/music/lo ... usic-shops
Amikor Londonban voltam egyszer három hétig az Exchange boltokba minden nap elmentem.Itt találtam 2 fontért eredeti Dark Side-ot.Ma már többszáz fontot ér.
https://mfeshops.com/
Amikor Londonban voltam egyszer három hétig az Exchange boltokba minden nap elmentem.Itt találtam 2 fontért eredeti Dark Side-ot.Ma már többszáz fontot ér.
https://mfeshops.com/
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6674
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Lemezbolt Londonban (vinyl)
Sziasztok!
Augusztus elején megyek a lányommal Londonba 5 napra.
Mindenképp meglátogatnék 1-2 lemezboltot is.
Tudtok esetleg ajánlani olyan üzletet, ahova érdemes betérni?
Köszi!
T.
Augusztus elején megyek a lányommal Londonba 5 napra.
Mindenképp meglátogatnék 1-2 lemezboltot is.
Tudtok esetleg ajánlani olyan üzletet, ahova érdemes betérni?
Köszi!
T.