A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Koszonom szepen, ez eszembe sem jutott :).
Polifarbenak van is 0.5 literes kiszerelese, nagyobbat egyelore nem talalok, de ez egy szuper iranynak tunik.
(es fogalmam sincs miert lett ebbol ket uzenet :) )
anno én mikor még én is "falra" vettettem, a keretet feketére tömény diszperzit színezővel festettem le
kellően sötét, matt így nem tükröz vissza, jól fed és gyorsan és szagtalanul szárad.
Milyen matt fekete festéket ajánlotok az itthoni kínálatból, amivel a projektor vászon körül kifesthetem a szobát?
Gipszkartonra menne, szeretném a vászon falát, a mennyezetet kb egy méter mélyen a vászontól és a falakat két oldalt szintén 1 méter mélyen a vászon síkjától feketére festeni, egyfajta visszaverődés elnyelő boxot képezni. A maradék fal sötétszürke lesz.