Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
hangsugárzó tárolás
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1155
Re: hangsugárzó tárolás
Egyelőre nincs gond,mèg 18 fok van a pincében,valami helyet találok neki fent,sajnálnám ha valami baja lenne.
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Tőlem egyszer azt kérdezték, hogy ha dobozba kerül vissza, akkor állítva - mint a használat során, vagy fektetve, "arccal" a földek kell-e tárolni. Hát? Egyszerű volt a válasz. 
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3289
Ha az a pince tényleg száraz, akkor sem biztos, hogy jó ötlet. Az alacsonyabb hömérsékleten a páratartalom is jelentősen megnő, ez nagyon hamar károsíthatja a hangsugárzót, különösen a dobozt, de a hangszórókat is.4you írta: ↑2023.10.11., szer. 12:59Szia mindenki.
Helyhiány miatt az egyik pár hangsugárzómat (átmenetileg) levittem a pincénkbe, az a kérdésem lenne(lehet hülye kérdés)hogy ha ott tárolom egész télen, kb 5-12 fok közötti hőmérsékletben lehet e valami baja a "hidegtől" , árthat e ez a hőmérséklet neki?
Ha van lehetőséged, inkább add kölcsön valami barátnak, ismerősnek. Legalább járatja is.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Szia!4you írta: ↑2023.10.11., szer. 12:59Szia mindenki.
Helyhiány miatt az egyik pár hangsugárzómat (átmenetileg) levittem a pincénkbe, az a kérdésem lenne(lehet hülye kérdés)hogy ha ott tárolom egész télen, kb 5-12 fok közötti hőmérsékletben lehet e valami baja a "hidegtől" , árthat e ez a hőmérséklet neki?
Sajnos nem.
- giotto14
- Beköltözött

- Értékelés: 445
Ha száraz, pormentes hely, nem éri UV sugárzás, akkor szerintem megfelelő
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1155
hangsugárzó tárolás
Szia mindenki.
Helyhiány miatt az egyik pár hangsugárzómat (átmenetileg) levittem a pincénkbe, az a kérdésem lenne(lehet hülye kérdés)
hogy ha ott tárolom egész télen, kb 5-12 fok közötti hőmérsékletben lehet e valami baja a "hidegtől" , árthat e ez a hőmérséklet neki?
Helyhiány miatt az egyik pár hangsugárzómat (átmenetileg) levittem a pincénkbe, az a kérdésem lenne(lehet hülye kérdés)
Rendszer: