70C fokig teljesen biztonságos minden szigetelés 500VDC átütésre és szigetelő lágyulásra, persze ha nem sérült. Ezzel együtt az erősítő bizonyos pontjaim alkatrészein lehet ennél még melegebb is nem csak A osztálynál 90-100C fokig. Meleg elektrolit kondikra jelent élettartam, biztonsági hátrányt. Ezért is adnak meg 85C, 105C biztonsági határt ezekre.mikro makro írta: ↑2025.03.07., pén. 10:21illetve azt is szeretném megkérdezni, hogy a ház tetejének hőmérséklete nagyjából 45 celsius fokos folyamatosan, az mennyire normális ? nem volt még a osztályú erősítőm - tudom, hogy ezek melegszenek, de ennyire ?
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
épített erősítő tűzveszélyességi kérdés
Re: épített erősítő tűzveszélyességi kérdés
- Jozef76
- Törzsvendég

- Értékelés: 293
Az én erősítőmbe lévő hűtőborda 50-51-52 fokot tudok mérni. Teljesen rendben működik annyi hogy a teteje új kora óta nincs rajta hogy tudjon rendesen szellőzni.
-
mikro makro
- Nincs visszaút

- Értékelés: 22
illetve azt is szeretném megkérdezni, hogy a ház tetejének hőmérséklete nagyjából 45 celsius fokos folyamatosan, az mennyire normális ? nem volt még a osztályú erősítőm - tudom, hogy ezek melegszenek, de ennyire ?
-
mikro makro
- Nincs visszaút

- Értékelés: 22
épített erősítő tűzveszélyességi kérdés
Sziasztok - szeretném megtudni, hogy mennyire tűzveszélyes az, hogy a képen látható épített erősítő trafójához hozzáér a vezeték és a műanyag kötegelő. Class a erősítő, alapból is eléggé melegszik és tartok tőle, hogy esetleg kigyulladhat. Köszönöm, ha valaki tudna segíteni.