Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Triangle genese trio
Moderátor: DHT1
Re: Triangle genese trio
Elkelt! Köszönöm a lehetőséget.
Jégen jövő szombatig.
Előre!A hangfalak változatlanul kiváló műszaki és nagyon jó esztétikai állapotban vannak. Ár 200.000.
Új ár: 200.000 Ft, a telefonszám változatlanul 06702282218
Hozzuk előre. 210.000 Ft
Előre ezzel a remek hangfallal!
Továbbra is eladó. Ár 210.000, tel-szám is változatlanul: 06702282218.
Előre és új ár: 210.000 Ft. Telefon változatlanul nulla6 702282218.
Előre. Mielőtt elfelejteném, a takarólyesmek is épek, szakadásmentesek.
Kissé meglep hogy még itt van, de nem fogok sírni akkor sem ha megmarad. Előre ezzel a remek hangfallal.
Előre.
Előre ezzel a remek hangfallal.
Jég feloldva, továbbra is vihető.
Jégen holnapig.
Triangle genese trio
Sziasztok!
Hosszas töprengés után eladnám Triangle genese trio hangfalaimat. A hangfalak jó állapotban vannak, másodkézből vettem fél évvel ezelőtt, sajnos én nem tudom kihasználni a tudásukat és jelenlegi anyagi helyzetem nem engedi meg a további beruházást a megfelelő elektrónikára. Helyileg Csobánkán meghallgatható, Bp.-n a szállításban tudok segíteni, postázni biztos nem fogom, mert nincsenek meg a gyári dobozai (én is így vettem). Ár: 220.000 Ft. Tel: 06702282218.
Hosszas töprengés után eladnám Triangle genese trio hangfalaimat. A hangfalak jó állapotban vannak, másodkézből vettem fél évvel ezelőtt, sajnos én nem tudom kihasználni a tudásukat és jelenlegi anyagi helyzetem nem engedi meg a további beruházást a megfelelő elektrónikára. Helyileg Csobánkán meghallgatható, Bp.-n a szállításban tudok segíteni, postázni biztos nem fogom, mert nincsenek meg a gyári dobozai (én is így vettem). Ár: 220.000 Ft. Tel: 06702282218.
- Csatolmányok
-
- 20220609_191058.jpg (2.19 MiB) Megtekintve 5789 alkalommal
-
- 20220609_190902.jpg (2.19 MiB) Megtekintve 5789 alkalommal