Ez lehet, de a kommunikáció Tamással nehézkes.
Tavaly megpróbáltam rendelni tőle egy fonót, de miután néhány levélváltás után
egyszerűen nem válaszolt, feladtam.
Most már nem aktuális, Phasemation lett helyette.
Moderátor: TMP

Majd megkérem Tamást, írja le ami publikus és közreadom. Nekem elmondja az összes trükköt, műszaki megoldást és amikor momdja, értem is,csak elfelejtem. Amit kihagytam, hdmi is van rajta és az ráadásul egy teljesen manipulálatla bemenet. A CD is tudja, így a teszten a hdmi-t éreztem a legszabadabbnak az átvitelek között, de amit találtunk, filléres és új hdmi kábel olyan torzításokat okozott (nem nagy, de érezhető volt), hogy e miatt hátrébb soroltuk. De egy jó kábellel lehet az lesz a nyerő bemenet.wasiliy888 írta: ↑2026.01.02., pén. 17:07Boldog új évet!
Engem az a szép dac érdekelne, amiről Revi feltöltött fotókat a magyar hifi készülékek topikba. Hol lehet bővebben olvasni róla? (A félcédulát már elolvastam) Az Ant Dac szolgált alapul a fejlesztésében, vagy ez egy teljesen más elektronika?
Nem tudtam, hogy ilyen is van TMP. Remélhetőleg tud róla, akit érinthet.

Egy jóféle hálózati switch. Streaming vonal megy csak..(bár tény, az a felül töltős cd pörgető elég guszta, de arra a kb.100 db megmaradt eredeti cédémre talán luxus lenne :)
Az a lapos mi?

Igen, működik. Apósom épp múlt héten vitt nekik javításra erősítőt.KopaszKutya írta: ↑2025.11.08., szomb. 16:28Sziasztok!
Esetleg tudja valaki, hogy a TMP Audio szervíz szolgáltatás végül elindult vagy csak terv maradt?
A megadott e-mail címre hiába írtam kb. 2 hete, semmi reakció nem érkezett azóta sem.
Köszönöm!

Szia!KopaszKutya írta: ↑2025.11.08., szomb. 16:28Sziasztok!
Esetleg tudja valaki, hogy a TMP Audio szervíz szolgáltatás végül elindult vagy csak terv maradt?
A megadott e-mail címre hiába írtam kb. 2 hete, semmi reakció nem érkezett azóta sem.
Köszönöm!

Bővült a poszt a piszkos anyagiakkal...revox írta: ↑2025.06.02., hétf. 12:09Háááát, ToMPi nem a szavak embere, úgy látom megint én vagyok a posztoló... Mindenesetre egy olyan kis ékszert adott kölcsön kipróbálni amit nehéz lesz visszaadnom... Lehet direkt csinálja... olyan beetetős marketing, bármit ide ad, nagyon uralkodnom kell magamon, hogy ne maradjon nálam, csak ugye halat a tengerbe történet lenne, van már annyi kütyüm... de... de... jó lett, nagyon jó...
https://halfnote.hu/blogs/revox/tmp-qua ... indentvivo
![]()

DeProtector írta: ↑2025.03.09., vas. 11:18Juteszembe, voltam a rendezvényen!
A helyszín szerintem remek választás volt. A fogadtatás több mint baráti. Kitettek magukért a szervezők.
Két szoba volt ugyebár.
Az egyikben egy prototípus nagyházas erősítő a nagy JBL-ekkel. Sajnos ez nagyon messze esik attól a megszólalástól amit én szeretek. A mai napig nem értem, hogy miért lett közkedvelt ez a hangfal, de mindegy is. Mindenesetre érzésre úgy gondolom, hogy az itteni nagy házas erősítőben van potenciál. Helyenként még a JBL-ek ellenére is tudtam élvezni, szóval jónak tűnik. Kíváncsian várom a végleges verziót.
A másik szobában a jól ismert ANT cuccok, DAC, Phono és külsőtáp. Nála jóval drágább körítéssel, de kicsit sem éreztem azt, hogy az ANT-ok visszafognák a megszólalást. Külön dícséret illeti szerintem az itt demózó kereskedőt, aki kimondottan a magyar vonatkozású streamert (streamre kihegyezett macbook), TMP cuccokat helyezte előtérbe. A Kronos lemezjátszó alig kapott szerepet. Remek zenék, sok hasznos infó.
Szóval gratulálok a rendezvényhez, és kíváncsian várom az új dolgokat, mert ahogy a lenti képeken is látszik, az előtérben sok még ismeretlen készülék lapult. (sajnos Tamást nem sikerült elkapnom és kikérdeznem, mert mindig valaki épp faggatta. Szóval nincs semmi "belsős" infóm az újdonságokról.)
![]()
ha ilyen,vagy hasonló volt a nagy erősítő, abban bőven van, de nem potenciál, inkább már hang. Próbáltuk otthoni körülmények között,... le a kalappal...DeProtector írta: ↑2025.03.09., vas. 11:18Mindenesetre érzésre úgy gondolom, hogy az itteni nagy házas erősítőben van potenciál. Helyenként még a JBL-ek ellenére is tudtam élvezni, szóval jónak tűnik. Kíváncsian várom a végleges verziót.