Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
jahlatom, akkor sorry
en ezt neztem katt
itt nincs
pedig megjelentunk
Legutoljára jan. végén frissítettek, ezért nem lehet még fent a lap.
jah
latom, akkor sorry
en ezt neztem katt
itt nincs
pedig megjelentunk
o v e r p o w e r e d
ooz oldalaval mi lett?latom valaki atvette es rogton kidobott minket a kukaba
korrekt
de ide azert beirogat
ooz oldalán fent van a DVDcenter: KATT!
ooz oldalaval mi lett?
latom valaki atvette es rogton kidobott minket a kukaba
korrekt
de ide azert beirogat
o v e r p o w e r e d
egy kis darab pótlás, az utolsó napok hiányoznak, de nem összevisszaság, hanem szép html
ujDVDmag.rar
system
pótlás-- feb.elejétől minden
film_dvd_mag_rol_vegyes.php
system
Szerintem a Polip az nagyon állat. Gyüjtöm mindet. A DVD is elég jó lett, mondjuk a kép lehetne jobb, de ez a régi kópia, és EREDETI SZINKRONNAL! Király!
la pouvre
Esetleg La Piovra, nem?
As you wish...
DVD EXTRA 1490 magazin következő melléklete:.
.
.
"L"
Ha már több helyre is beírod, akkor legalább a megfelelő topikot ne hagyd ki.
(DVD Poszter magazin)
Elkúrtuk
DVD EXTRA 1490 magazin következő melléklete:
PELENKÁS BAJKEVERŐ 1490 Ft. -enyiért én meg is veszem
DVD POSZTER magazin következő melléklete:
James Coburn:SZÖKŐÁRBAN 1990 Ft.
DVD SZTÁR magazin következő melléklete:
Antonio Banderas, Bob Hoskins:FELCSERÉLT SZEREPEK 1490 Ft.
AUTÓ 3 magazin következő melléklete:
Steven Seagal:MÁSODPERCEKRE A HALÁLTÓL 1490 Ft. -ezzel is teszek egy próbát
Segal uralkodik a mellékletpiacon.
Ez magában nem lenne katasztrófa, mert az első 4 filmjét még énis szeretném birtokolni. Bár néhány abból is megjelent, de ugye egy fontos dolog hiányzik róluk a számomra
AUTÓ 3 magazin következő melléklete:Steven Seagal:MÁSODPERCEKRE A HALÁLTÓL 1490 Ft. -ezzel is teszek egy próbát
Igen karcsú felhozatal.
Segal uralkodik a mellékletpiacon.
Elkúrtuk
DVD EXTRA 1490 magazin következő melléklete:PELENKÁS BAJKEVERŐ 1490 Ft. -enyiért én meg is veszem
Csupa kis "klasszikus"!
Gyűjteménybe velük! Mondom én, már csak Vertex kiadványú újság kell és eljön a kánaán:)
DVD EXTRA 1490 magazin következő melléklete:
PELENKÁS BAJKEVERŐ 1490 Ft. -enyiért én meg is veszem
- Luca Brasi
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Szerintem a Polip az nagyon állat. Gyüjtöm mindet. A DVD is elég jó lett, mondjuk a kép lehetne jobb, de ez a régi kópia, és EREDETI SZINKRONNAL! Király!
la pouvre
- Társadalmi célú hirdetés
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
ennyire nem lehetsz elkeseredve!!!!!
Most láttam az újságosnál:Mirax mesemagazin 2005. 1. szám
DVD mellélet - Wunschpunsch a varázskoktél 1490 Ft
(gyermekek számára könnyen kiejthető cím??!!)
Valahogy már hetek óta éreztem, hogy valami vagy valaki hiányzik a mellékletes lapok piacáról. Ez az! Hát a Mirax!
Én VERTEX kiadványú újságot akarok!!!!!!
Most láttam az újságosnál:Mirax mesemagazin 2005. 1. szám
Valahogy már hetek óta éreztem, hogy valami vagy valaki hiányzik a mellékletes lapok piacáról. Ez az! Hát a Mirax!
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Most láttam az újságosnál:
Mirax mesemagazin 2005. 1. szám
(Nem mintha olyan észvesztően nagy gond lenne, kinek A patrióta, kinek A hazafi címmel jelenti ugyanazt a cím. Nekem A hazafi az Emmerich-Gibson-opus.)
Nalátod, ebben teljesen igazad van!
Ráadásul, mindkét dologban: abszolút teljesen mindegy, és valóban, nekem is a Gibson féle a "A Hazafi".
TV: LG 32LE2R (muszáj volt cserélni, és összejött a lapos), DVD1: Yamaha DVD-S530 , DVD2: Yamada DVD 6500x Divx-es Erősítő: Yamaha RXV430 , Hangfalak: Yamaha szatelit rendszer + Yamaha mélynyomó , Kábelek: HAMA scart és digit koax, hangfalkábel: semmi extra, sodrott réz érpár, Video: Panasonic NV-FJ 612
Számítógép: Athlon XP 2500+, 1GB RAM
Notebook:Lenovo Thinkpad 3000 N100
----------------------------------------------------------------------
A barátok azok, akik jól ismernek téged, és mégis szeretnek!
Tulajdonképpen A hazafi a zsákbamacska
Hát, nem tudom. Nekem mindig is a "A hazafi" cím szerepel emlékeimben, a linken található ismertető a Port.hu-n is ezt a címet hozza, valamint az általam fellelt ismertetőkben is ezen a címen szerepel.
Ettől még lehet igazad, csak én nem emlékszem a mozis címre.
Mi az, hogy "lehet"? Nekem van igazam és kész!
Viccet félretéve: nyilván a Best nem erőltetné ezt a címet, ha korábban nem ez lett volna a címe. Filmplakátok és a Bestnél dolgozó munkatársak is bizonyíthatják.
(Nem mintha olyan észvesztően nagy gond lenne, kinek A patrióta, kinek A hazafi címmel jelenti ugyanazt a cím. Nekem A hazafi az Emmerich-Gibson-opus.)
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Tulajdonképpen A hazafi a zsákbamacska
Hát, nem tudom. Nekem mindig is a "A hazafi" cím szerepel emlékeimben, a linken található ismertető a Port.hu-n is ezt a címet hozza, valamint az általam fellelt ismertetőkben is ezen a címen szerepel.
Ettől még lehet igazad, csak én nem emlékszem a mozis címre.
TV: LG 32LE2R (muszáj volt cserélni, és összejött a lapos), DVD1: Yamaha DVD-S530 , DVD2: Yamada DVD 6500x Divx-es Erősítő: Yamaha RXV430 , Hangfalak: Yamaha szatelit rendszer + Yamaha mélynyomó , Kábelek: HAMA scart és digit koax, hangfalkábel: semmi extra, sodrott réz érpár, Video: Panasonic NV-FJ 612
A kiskakas olodalon sem találtam, így lehet, hogy nehéz beazonosítani a kiadványt.
Amúgy a Best Hollywood "DVD Poszter, DVD Sztár, DVD Poszter Extra, DVD Poszter Plusz" sorozatának valamelyik tagjának a része.
A minap láttam egy DVD mellékletes valamit (azért nem írom, hogy újságot, mert nem volt több egy-két lapnál), amiben a film Segal The Patriot című mozija volt.Mit gondoltok, milyen magyar címmel? Nem, nem a megszokott és ismert "A hazafi" volt a címe, hanem hatalmas kreativitásról téve tanúbizonyságot "A Patrióta" címet adta neki valaki. Ha ti értitek, magyarázzátok meg nekem, miért jó ez, mert én nem tudok eligazodni ezen.
(Amúgy a film speckóját nem tudtam megnézni sajna, az árra sem emlékszem, de 2000 Ft alatt volt, lehet, hogy bevállalom)
A kiskakas olodalon sem találtam, így lehet, hogy nehéz beazonosítani a kiadványt.
Tulajdonképpen A hazafi a zsákbamacska, ugyanis 1998-ban a mozikban A patrióta címmel futott (és már akkor is a Best Hollywood forgalmazta). Valamelyik überökör kereskedelmi csatorna "magyarította" a címét. Mondjuk a film minőségén sem az egyik, sem a másik sem javít. 1490 forint pedig rablás érte.
A minap láttam egy DVD mellékletes valamit (azért nem írom, hogy újságot, mert nem volt több egy-két lapnál), amiben a film Segal The Patriot című mozija volt.
Mit gondoltok, milyen magyar címmel? Nem, nem a megszokott és ismert "A hazafi" volt a címe, hanem hatalmas kreativitásról téve tanúbizonyságot "A Patrióta" címet adta neki valaki. Ha ti értitek, magyarázzátok meg nekem, miért jó ez, mert én nem tudok eligazodni ezen.
(Amúgy a film speckóját nem tudtam megnézni sajna, az árra sem emlékszem, de 2000 Ft alatt volt, lehet, hogy bevállalom)