Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
kb. ilyen terjedelmü proji tesztet minden lapba! grat!!!
a többi cikk még erősen hátra van, ez a jobarátok cikk igy elsőre fujjj, azért elolvasom, a győzikés pl. nem volt olyan szörnyű, a "tiszta statiszta" pedig agatha-tól zseniális!!!!!
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Ma én is megvettem a magazint. Első átlapozásra nagyon korrekt. Remélem minnél hamarabb elkezdhetem olvasni.
Nagyon csinos a magazin hirdetésén lévő DVD borítón az Xpress logója.
Rejtett extra..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Ezt nem is figyeltem, de tényleg csinos.
Na igen !
-
Vendég
Ma foglalkoztam kicsit az újsággal. A műszaki cikkekkel most sincsen semmi baj.
Nevermore SW3 beszámolója nagyon jól sikerült. Szerintem sokaknak igen hasonló a véleménye a filmről.
Ismét meg kell Őt dícsérni. Élményszámba mennek az írásai.
Viszont a fogalomgyűjteményben a DVD-R/RW-hez is a +-os logo került.
Elkúrtuk
Vasárnap sikerült megvennem a második újságosnál. Mellékleteset vettem. Annyira nem rossz a film, hogy ne érjen meg az árát!
Kiolvasni még nem volt időm, mert letettem, és amikor kerestem nem találtam. Kiderült, hogy a nejem elvonult vele a legkisebb helyiségbe, olvasni! Hiába no, a "Népszabadság" még mindig olyan óriási, hogy kinyitva nem fér el.
A lapnak jó tett, hogy a hölgyek ilyen erősen képviseltetik magukat a kritikák írásában is, és nem csak a címlapon domborítanak!
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
A tartalomjegyzéke szerint Natalie Portman van a címlapon.
Az 50. oldalon pedig a Hitachi PJTX100 projektort átkeresztelték Toshibara.
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
A hétvégén megvettez az egyetélen db melléklet nélküli lapot és ki is olvastam; alapvetően az egész nagyon jóra sikerült, ami(k) a legjobban tetszett(ek): SACD vs. DVD-Audio, LCD vs. Plazma, Projector tesztek, Házimozi ABC. A TV rovatban volt pár felesleges cikk (Győzik-e?, Jóban-rosszban, sorozatfüggős cikk). Az apróhírdetési rovatot célszerűbb lenne a lap vége felé a FAQ elé vagy mőgé elhelyezni szerintem..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 697
nagyon tetszik az új lap, és szvsz igazán tartalmas!
bááááár , a jóban rosszban nem ér meg ennyi oldalt...
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/PaulPang/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
Végre nekem is sikerült szerezni egyet!
Tetszik az újság, a htpc-s cikk jó, folytassátok!
A proji teszt is jó, a kapott eredmények reálisak.
egyenlőre ennyi.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Nem én voltam újságot venni, de kaposvári plázában lévő újságos azt mondta, hogy melléklet nélküli változat nem létezik....
Pedig én olyat vettem.
A tartalomjegyzéke szerint Natalie Portman van a címlapon.
Elkúrtuk
Nem én voltam újságot venni, de kaposvári plázában lévő újságos azt mondta, hogy melléklet nélküli változat nem létezik....
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Vannak benne adás-vétel apróhirdetések?
Valaki, aki megvette, tudna valami infót adni?
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
Hála a Magyar Királyi Postának :) másodszori kiküldésre sikerült megkapnom a képregényt, köszi! Azt hiszem a többi Rejtő képregényt is be fogom szerezni, mert nagyon tetszik!
mivel nehany uj topik eseteben tanacstalansagot velek felfedezni a forumlakok reszerol, ezert nemi magyarazattal igyekszem szolgalni:
az ujsagolvaso de kevesbe forumlatogato kozonsegunket szeretnenk kicsit bevonni az itteni eletbe, ehhez nehany -szerintunk kelloen velemenymegoszto- cikkhez topikot nyitottunk
ertelemszeruen ezek inkabb azoknak szolnak akik olvastak a cikket a lapban es ahhoz lenne sajat hozzafuzni-valojuk, es nem annyira csak a cimre reagaloknak
o v e r p o w e r e d
Ott van olyan, igaz a dvdcentert a megjelenés után egy-két héttel már lehet is kapni, tán egy éve bementem projit nézni, a vége az lett, hogy menjek inkább auszriába venni mert ott olcsóbb ezt mondta az eladó...
latod milyen korrekt?
o v e r p o w e r e d
Ott van olyan, igaz a dvdcentert a megjelenés után egy-két héttel már lehet is kapni, tán egy éve bementem projit nézni, a vége az lett, hogy menjek inkább auszriába venni mert ott olcsóbb ezt mondta az eladó...
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 697
Ma jártam pécsett és az ottani árkádban láttam egy ilyen boltot, hogy Dvdcenter .
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/PaulPang/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
Nagy nehezen sikerült megvennem.
Sok helyen bután néztek rám mikor kérdeztem, hogy van-e melléklet nélküli.
Gyors átlapozás után:
Győzike??? Jóban-rosszban???
Elkúrtuk
Vannak benne adás-vétel apróhirdetések?
Reggel nem tűnt fel, hogy már kapható. Ebédszünetben megpróbáljuk megvenni.
A mellékletes (Bazi nagy...) és a melléklet nélküli változat is volt.
Én az utóbbit választottam.
Na igen !
reggel két helyen is néztem de semmi