Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cinema magazin DVD melléklettel
De a speckójára és a minőségére azért kiváncsi vagyok.
Én is de valami azt súgja megegyezik a nemrég megjelent dvd-vel
bocs,a nemrég megjelent újrakiadás,amin csak ez a film volt.Xpress-.hu szerint:
Magyar és Spanyol surround,van felirat is
extrák:
Audiókommentár - Robert Rodriguez közreműködésével
Előzetes
Filmográfiák
Kisfilm - Bedhead - Robert Rodriguez díjnyertes rövidfilmje (kb. 10 p.)
Kisfilm - 10 perces filmiskola (kb. 10 p.)
ha nem ez lesz,akkor nem is érdemes megvenni a lecsupaszított dvd-t
Én is de valami azt súgja megegyezik a nemrég megjelent dvd-vel
Tud valaki valamit arrol, hogy a mostani El Mariachi mellékletnek milyen a minősége?
Ilyen jó film a melléklet.
Mondjuk nekem a Desperado-val megvan egy combo-lemezen, így kihagyom.
Elkúrtuk
Tud valaki valamit arrol, hogy a mostani El Mariachi mellékletnek milyen a minősége?
- Hulla/Serpico
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
A reklámot leszámítva ez egy kitünö melléklet+ a film is nagyon jó.Na végre valaki!Gratulálok!
Mondjuk szerintem a mellékleteken még elmegy a reklám, de a 6-7 ezer forintos dvd-ken egy kicsit bosszantó. lásd Üvegtigris
Még az extrák között is van reklám.
+néztem. A reklám bosszant de elég sok az extra úgyhopgy összességében
Mondjuk szerintem a mellékleteken még elmegy a reklám, de a 6-7 ezer forintos dvd-ken egy kicsit bosszantó.
lásd Üvegtigris
Még az extrák között is van reklám.
- Endor (ex-Blasio)
- Lefelé a lejtőn
Az előbbi (remélem megnyugtató ) észrevétel az enyém volt.
Tényleg elég színvonalas melléklet ez az Órák, a film, a kép és hang, és az extrák tekintetében is. De egy dolog roppant bosszantó: jelenetválasztás uán is mindig reklámmal indul a kiválasztott jelenet.
a legelején hány darab reklám van? ilyen esetekben amikor a bolti verzió drága és szinkron sincs rajta egy reklámot még fejcsóválva, de elfogadok (addig kimegyek kajáért :vazeg:)
ez a jelenetválasztasos reklám viszont már tényleg gyomorforgató
Most vettem észre, hogy csak egyszer kell a reklámot megnézni. A következő jelenetválasztásnál már nincs. Így azért még elmegy. Bár normálisabb lett volna, ha csak az 1-es jelenet indulna reklámmal.
Egyébként csak egy fél perces Vodafone reklámról van szó. Ez van a legelején, meg akkor is, ha másik jelenettel indítasz.
ez rendben is volna, de akkor legalább lehessen áttekerni, vagy átugrani a rklámokat. milyen lenne egy olyan újság ahol a teljesoldalas reklámot csak mondjuk 10 mp után lapozhatnád tovább? amúgy ez esetben is én pl "rá vagyok kényszerítve" az újságmellékletre mert mint több esetben is megtörtén (amit azóta se bírok felfogni), hogy csak a mellékletes verzión van szinkron
Ezt nem hiszem, hogy megteszik valaha is, hiszen pont nem érdeke a reklámozó cégnek...
van néhány ilyen melléklet, bár lehet, hogy ott sem volt szándékos, csak nem tudták hogy kell kiküszöbölni
ez rendben is volna, de akkor legalább lehessen áttekerni, vagy átugrani a rklámokat. milyen lenne egy olyan újság ahol a teljesoldalas reklámot csak mondjuk 10 mp után lapozhatnád tovább? amúgy ez esetben is én pl "rá vagyok kényszerítve" az újságmellékletre mert mint több esetben is megtörtén (amit azóta se bírok felfogni), hogy csak a mellékletes verzión van szinkron
Ezt nem hiszem, hogy megteszik valaha is, hiszen pont nem érdeke a reklámozó cégnek...
A helyzet az, hogy csodák nincsenek, a filmek sajnos jogdíjasak. Értelemszerűen azért tudják mellékletként 1000,- Ft-ért adni az amúgy 6000,- Ft-os filmet ( 6x-os ár! ), mert megtámogatják őket szponzorok. Azt meg ugye nem várhatja senki ezektől a szponzoroktól, hogy szívességből járuljanak hozzá a film terjesztésének költségeihez,
Ebben egyébként, sajnos nagy az igazság...
ez rendben is volna, de akkor legalább lehessen áttekerni, vagy átugrani a rklámokat. milyen lenne egy olyan újság ahol a teljesoldalas reklámot csak mondjuk 10 mp után lapozhatnád tovább?
amúgy ez esetben is én pl "rá vagyok kényszerítve" az újságmellékletre mert mint több esetben is megtörtén (amit azóta se bírok felfogni), hogy csak a mellékletes verzión van szinkron
Kereskedelmi TV-k ugyan ez. Akit zavarnak a reklámblokkok, karikák stb., az fizessen elő az HBO-ra, és kész.
az HBO-n is ott vannak a karikák :vazeg:
A helyzet az, hogy csodák nincsenek, a filmek sajnos jogdíjasak. Értelemszerűen azért tudják mellékletként 1000,- Ft-ért adni az amúgy 6000,- Ft-os filmet ( 6x-os ár! ), mert megtámogatják őket szponzorok. Azt meg ugye nem várhatja senki ezektől a szponzoroktól, hogy szívességből járuljanak hozzá a film terjesztésének költségeihez,
Ebben egyébként, sajnos nagy az igazság...
- 21st century Digital Boy
- Nincs visszaút
A helyzet az, hogy csodák nincsenek, a filmek sajnos jogdíjasak. Értelemszerűen azért tudják mellékletként 1000,- Ft-ért adni az amúgy 6000,- Ft-os filmet ( 6x-os ár! ), mert megtámogatják őket szponzorok. Azt meg ugye nem várhatja senki ezektől a szponzoroktól, hogy szívességből járuljanak hozzá a film terjesztésének költségeihez, számukra ugyanis a DVD is csak egy reklámfelület. Ha nincs hirdető, akkor nincs 1000,- Ft-os Órák, ilyen egyszerű. Akit zavar, az megveszi az eredeti, teljes árú változatot, akit meg nem, az megtanul együtt élni a reklámokkal. Amúgy szvsz egy olyan film esetében, mint az Órák az ember nem ugrál a jelenetek között, ez nem a Star Wars.
Kereskedelmi TV-k ugyan ez. Akit zavarnak a reklámblokkok, karikák stb., az fizessen elő az HBO-ra, és kész.
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt
Az óra magazin hogy engedhette, hogy egy másik lap elorozza előle ezt a mellékletet?
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 671
A követekzo˝ lépés az lesz, hogy a filmet fogják reklámok megszakítani? Már a Kémkölykök (Cinema) esetében is idegesíto˝ volt a dupla reklám..
Vagy a reklámokat film????
címre nem emlékszem,de volt egy olasz(?)film,ahol egy idö után belekerülnek-belefolynak a reklámokba.anno2* is láttam,most is lenne kedvem hozzá.aktuális :vazeg:
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Tényleg elég színvonalas melléklet ez az Órák, a film, a kép és hang, és az extrák tekintetében is. De egy dolog roppant bosszantó: jelenetválasztás uán is mindig reklámmal indul a kiválasztott jelenet. :vazeg:
a legelején hány darab reklám van? ilyen esetekben amikor a bolti verzió drága és szinkron sincs rajta egy reklámot még fejcsóválva, de elfogadok (addig kimegyek kajáért )
Várjuk meg a kereskedelmi változatot 999,- Ft-ért?
az úgy lesz 990, hogy az amúgy roppant értékes újság nélükl fogják árúlni, szóval a reklámok ugyanúgy ott fognak feszíteni rajta
Tényleg elég színvonalas melléklet ez az Órák, a film, a kép és hang, és az extrák tekintetében is. De egy dolog roppant bosszantó: jelenetválasztás uán is mindig reklámmal indul a kiválasztott jelenet.
a legelején hány darab reklám van? ilyen esetekben amikor a bolti verzió drága és szinkron sincs rajta egy reklámot még fejcsóválva, de elfogadok (addig kimegyek kajáért :vazeg:)
Várjuk meg a kereskedelmi változatot 999,- Ft-ért?
(ex)Cat-nél van a pont. Én pl. ha nem lenne online rendelési lehetőségem, akkor meg lennék lőve, mert csak a mellékletes újságok maradnának, illetve a kölcsönző.
Én is tartok attól amire ooz gondol; korábban már én is felvetettem ezt a dolgot valamelyik topicban. A szerncse az, hogy a kménymag (mi ) azért még a normális kiadásokat vásároljuk..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
A követekző lépés az lesz, hogy a filmet fogják reklámok megszakítani? Már a Kémkölykök (Cinema) esetében is idegesítő volt a dupla reklám..
ha a hülye olvasó, dvdzni vágyó mindent szart megvesz, csak mert olcsó, akkor lassan eljutunk oda, hogy film már nem is lesz, csak reklám a lemezen Persze nem derülhet ki csak otthon.
Vagyis: mivel a piac diktál, jó lenne már leállni ezzel a felfokozott dvd melléklet örülettel. ... ...
Nem akarok jóslásokba bocsátkozni, ezért itt most abba is hagyo
OFF
Egyelőre pedig szerintem nem várható a kereslet csökkenése. Nagyon sokan keresik, várják a mellékeltes magazinokat, lévén, hogy úgy gondolják ez az egyetlen lehetőség arra, hogy olcsón jussanak DVD filmekhez. Pedig manapság már igencsak sok akció kínálkozik szerte mindenütt, de a legtöbbjükhöz ez el se jut, hiszen nem biztos, hogy járnak a MM-ban, de még kevésbé valószínű hogy online shop-okat látogatnának, ellenben majd mindennap megfordulnak az újságárusnál. Szóval én nem hiszem, hogy a közeljövőben ez komolyan változna, bár valószínűsíthető, hogy azért előbb - utóbb egy elfogadható szintre csökken majd a mellkéletes megjelenések száma, csak épp addigra már eljutunk oda, hogy talán a szép színes karikákat is viszontlátjuk majd a mellkéletek egy részén, mert hogy úgy lehet majd mégtöbbet keresni rajta.. :vazeg:
A követekző lépés az lesz, hogy a filmet fogják reklámok megszakítani? Már a Kémkölykök (Cinema) esetében is idegesítő volt a dupla reklám..
ha a hülye olvasó, dvdzni vágyó mindent szart megvesz, csak mert olcsó, akkor lassan eljutunk oda, hogy film már nem is lesz, csak reklám a lemezen :vazeg: Persze nem derülhet ki csak otthon.
Vagyis: mivel a piac diktál, jó lenne már leállni ezzel a felfokozott dvd melléklet örülettel. ... ...
Nem akarok jóslásokba bocsátkozni, ezért itt most abba is hagyo
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline