Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD Filmcsillag
DVD Filmcsillag
Furcsállnám, ha csinálnának egy 3. amstert a filmből...
1. Az eredeti megjelenés 4:3 DD5.1 angol, magyar felirat
2. ARA records 16:9, DD5.1 angol és magyar hang,
3. ? 4:3 magyar DTS ? - nem sok értelmét látom....
Ez lenne az első eset, hogy dts hanggal jelenik meg film mellékletben, amely eddig soha nem látott dts hangot? :smile47:
Nem, de ez lenne az első eset, hogy 3 különböző verzióban kihoznák ugyanazt a filmet
ill. nem, mert a Ryan közlegény is ilyen lesz
Én csak nem tartom logikusnak, hogy ha már egyszer van egy olcsó (ARA records) változat, akkor csináljanak egy mások hasonló kaliberű, ráadásul elég hibrid verziót, hiszen a 16:9 helyett a 4:3 visszalépésnek tekinthető. Már persze ha pontosak a paraméterek...
A paraméterek olyannyira nem pontosak, hogy az Ara-s kiadvány csak a borítón 16:9, valójában a lemezen 4:3. A felirat nyelve is a borítón orosz, a lemezen héber. Ez még az első Ara kiadványok egyike lehet, azt sem tudták hol áll a fejük. (bár szerintem azóta se).
DVD Filmcsillag
Ez lenne az első eset, hogy dts hanggal jelenik meg film mellékletben, amely eddig soha nem látott dts hangot? :smile47:
Nem, de ez lenne az első eset, hogy 3 különböző verzióban kihoznák ugyanazt a filmet
ill. nem, mert a Ryan közlegény is ilyen lesz
Én csak nem tartom logikusnak, hogy ha már egyszer van egy olcsó (ARA records) változat, akkor csináljanak egy mások hasonló kaliberű, ráadásul elég hibrid verziót, hiszen a 16:9 helyett a 4:3 visszalépésnek tekinthető. Már persze ha pontosak a paraméterek...
DVD Filmcsillag
DVD Filmcsillag
DVD Filmcsillag
Egyébként szerintem inkább az ARA records által készített kiadvány lesz a mellkélet. (ezt lehetett a Shell kutakon +venni) Az pedig 16:9 DD 5.1 angol, magyar hang.
DVD Filmcsillag
A következő melléklet a Pókerarcok lesz április 28 körül:
Filmcsillag
A képarány 4:3 lesz, de a kereskedelmi verziói is 4:3-as.
Szerintem jó film. Ha nem lenne már meg, most megvenném
DVD Filmcsillag
Na és ott figyel a héber felirat is
DVD Filmcsillag
A következo´´ melléklet a Pókerarcok lesz április 28 körül:
Filmcsillag
elôrelépés....
pláne az extrák:
Extrák: Hiperaktív menük, Jelenetek közvetlen elérése, Eredeti filmelozetes
Ilyen még úgy sem volt. hiperaktív ez nagyon jó
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 715
DVD Filmcsillag
A következo´´ melléklet a Pókerarcok lesz április 28 körül:
Filmcsillag
elôrelépés....
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
DVD Filmcsillag
A következő melléklet a Pókerarcok lesz április 28 körül:
Filmcsillag
TV: Thomson 29DF400G, Receiver: Yamaha RX-V459, Front: Wharfedale Diamond 8.4, Center: Wharfedale WH-20, Surround: Wharfedale WH-20, DVD Player: Pioneer DV-696AV
- GTomi
- V.I.P.

DVD Filmcsillag
lefagyott-e másnak is a jay és ......?a moziból kijövôs jelenetnél.a számláló megy tovább,aztán visszaugrik a menühöz.
nem hiszem,hogy a lejátszóval lenne gond,kb 60 filmem van+kölcsönzôbôl kivettekkel nem volt gond soha
Nálam nem volt semmi probléma a lejátszásnál
nekem is simán viszi
visszavittem kicserélték.ugyanott ua. a hiba.ja nem.2 mp. késôbb fagy le
a csokoládét is visszavittem,megvárom több összejön ,azt is kicserélték hasonlatos okok miatt,ott nem volt gond.
lehet,hogy nem sokan vették meg a jay és... igy nem reprezentetív a felmérés :smile19:
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
DVD Filmcsillag
Nekem tetszett a film, és szerintem jó a magyar szinkronhang is (dts)
vigyázz mert arty rádhúzza a vizest...
üdv.
Sly
DVD Filmcsillag
üdv.
Sly
Nem is tudtam nyugodtan aludni az éjszaka!
DVD Filmcsillag
üdv.
Sly
DVD Filmcsillag
üdv.
Sly
TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
DVD Filmcsillag
lefagyott-e másnak is a jay és ......?a moziból kijövôs jelenetnél.a számláló megy tovább,aztán visszaugrik a menühöz.
nem hiszem,hogy a lejátszóval lenne gond,kb 60 filmem van+kölcsönzôbôl kivettekkel nem volt gond soha
nekem is simán viszi
DVD Filmcsillag
DVD Filmcsillag
gyengusz film gyengusz minoseg
Szerintem minőségileg elég jó, a filmet pedig mindenki saját íze szerint osztályozza, nekem tetszett.
Hmmm! Eléggé eltérő vélemények!
Na majd én utánanézek e kérdésnek!
Megtörtént
- GTomi
- V.I.P.

DVD Filmcsillag
-
Vendég
DVD Filmcsillag
Sajnos a film kezdete előtt van egy kb. 1 perces autókölcsönző reklám! Ki lehet bírni, csak picit idegesítő!
Sajnos az még idegesítőbb, hogy nem lehet átléptetni, az meg pláne rátesz egy lapáttal, hogy még a jelenetválasztással folytatott film indítása előtt is végignézetik az emberrel a hülyeségüket.
DVD Filmcsillag
gyengusz film gyengusz minoseg
No meg lett véve. Szerintem minőségileg elég jó, a filmet pedig mindenki saját íze szerint osztályozza, nekem tetszett. ...
Az újságról sok mindent nem lehet elmondani
Hmmm! Eléggé eltérő vélemények!
Na majd én utánanézek e kérdésnek!
Nekem egyébként van pár cikk, ami tetszik!
(Mondjuk technika az nem sok van benne) :smile5:
DVD Filmcsillag
1 idezet a lapbol felelos szerkesztotol (a film parametereirol): "... - es mindenki legnagyobb oromere a magyar es angol mellett heber felirattal is!"
szeretem a cinikusokat
Legalább tett volna mögé egy " "-t.
Vagy egy " "-t.
Vagy egy ":-)"-t, vagy egy bármilyen smile-t!
(Vagy lehet, hogy tök komolyan gondolta?
DVD Filmcsillag
No meg lett véve. Szerintem minőségileg elég jó, a filmet pedig mindenki saját íze szerint osztályozza, nekem tetszett. Igaz nagy szívfájdalmamra a szinkronhangok nem túl jók, de a szinkronsáv minősége kielégítő (DTS-el néztem). A reklámért kár, hiszen pont a Filmcsillag volt az ezelőtt aki nem rakott reklámokat a filmek elé és ráadásúl a bűnronda ARA intrót sem lehet átléptetni. A menü kifejezetten ötletes és a tok is normális. Maga a borító nyomdai munkája pedig nagyon tetszetős.
Az újságról sok mindent nem lehet elmondani
-
Vendég
DVD Filmcsillag
A kép szerintem frankó!
Sajnos a film kezdete előtt van egy kb. 1 perces autókölcsönző reklám! Ki lehet bírni, csak picit idegesítő!