Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
holmi jó nő a kéti
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Aug lesz...
Valóban szép a borító (és Katie is), de én még minidig Keira-baba mellett teszem le a voksom.
Akkor hajrá!
Keira-baba szabad
Amúgy meg ne fájdítsd a szívem!
Hát akkor én beáldozom magamat, és viszem a Katie-t. Csak hogy ne legyen vita.
Én szív Katie :taps:
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Ha jól rémlik, a mostani számnál már nem "újramelléklet" lesz.. Erről lehet már tudni valami konkrétabbat?
Az előző számnál is új melléklet volt. :taps:
Reméljük most is így lesz.
Elkúrtuk
Ha jól rémlik, a mostani számnál már nem "újramelléklet" lesz.. Erről lehet már tudni valami konkrétabbat?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Aug lesz...
Valóban szép a borító (és Katie is), de én még minidig Keira-baba mellett teszem le a voksom.
Akkor hajrá!
Keira-baba szabad :taps:
Amúgy meg ne fájdítsd a szívem!
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Én csak elszomorkodom, ha végígnézek az amúgy tényleg szép borítón szereplő címeken. Van itt minden: bulvár, "gasztronómia", "életmód", games....
Való igaz; ez biztos a nyári uborkaszezonnak tudható be.. :taps:
szerintem ez az utobbi néhány számon is érzékelhető volt. Amugy én is ugyanígy éreztem amikor elkezdtem böngészni a címlapon szereplő feliratokat.
Aug lesz...
Akkor hajrá!
Keira-baba szabad :taps:
Elkúrtuk
Én csak elszomorkodom, ha végígnézek az amúgy tényleg szép borítón szereplő címeken. Van itt minden: bulvár, "gasztronómia", "életmód", games....
Való igaz; ez biztos a nyári uborkaszezonnak tudható be..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
gordon314.fw.hu
Aug lesz...
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Aug lesz...
Ez jó hír!
Aug lesz...
Szép a borító! :taps: A színei nagyon tetszenek!
Aug lesz...
sikerült a nyulat kiugrasztani a bokorból... jó hír, várom a lapot!
system
Aug lesz...
Mostantól nem is lesz melléklet vagy ez egy melléklet nélküli borító?
A HD-DLP tesztre kiváncsi leszek.
Ez a melleklet nelkuli borito....
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
Aug lesz...
Mostantól nem is lesz melléklet vagy ez egy melléklet nélküli borító?
A HD-DLP tesztre kiváncsi leszek.
Aug lesz...
Ez azt jelenti, hogy még augusztusban megjelenik?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Aug lesz...
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
szept. első hetére várható az új szám. szerintem.
ezek szerint összevont aug./szept. szám lesz?
Kicsit unom már az újságosokat. Egyiknél sincs melléklet nélküli hónapok óta.
Nekem eddig még mindíg sikerült elcsípni; bár tény, hogy csak 1-2db van.. :taps:
Kicsit unom már az újságosokat. Egyiknél sincs melléklet nélküli hónapok óta.
Valami infó?