Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Tehát egy jó magazin igenis szól a kezdőknek, akik most ismerkednek a témával, és tud érdekeset mondani a "guruknak" is.
Off

Aki olyan szinten hülye hozzá, mint azok a bizonyos cikkek, az meg sem vesz egy házimozis magazint. Ráadásul értékes oldalakat vesz el a valóban tartalmi elemektől. Ezek a cikkek semmivel sem adnak több információt, mint a készülékek használati utasításai. Ha valaki azt nem olvasta el, az nem fog külön egy magazint megvenni azért hogy elolvassa.

Az ismélést meg szó szerint értem. Te fizetsz a lapért. Mit érsz azzal, hogy két egymás követő számban 4 oldalnyi szöveg szó szerint egyforma?! Jó-jó, hogy gondolni kell a kezdőkre is, de azért gondolni kellene a rendszeres olvasókra is! Azért mert marad 3 olyan cikk, ami engem mint rutinosabb házimozist leköt nem veszek egy magazint.

Amúgy a számtech lapok már rég kitalálták, hogy egy-egy témáról külön kiadványt jelentetnek meg és akit érdekel, az megveszi. Lehetne ilyen kezdő házimozisoknak is!
gordon314.fw.hu

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Szerintem T-BoY kifejezetten "díjazza" ezt a beszólást. Nehogy már pénzt is keressen, amikor fillérekért is dolgozhat.

Az eladott példányszám nincs egyenes arányban egy magazin nyereségességével.
Ha meg a meggazdagodás vágya fűtötte volna T-Boy-t önmagában, akkor csinálhatott volna egy poszter magazin szerű kiadványt. Munka vele szinte semmi, de a nyereségtartalma legalább akkora lenne.

Vagy csinálhatott volna egy reklámkiadványt (ugye sejtitek melyikre gondolok? :smile19: ) ahol a bevételnek jó része a szponzoroktól is jön. Ezért a magazin lehet olcsóbb, de nagy példányszámon kell tartani, hogy a szponzoroknak megérje. Ez viszont a színvonal zuhanásával jár.
gordon314.fw.hu

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Ratman »

...számonként ismétlődő "hogyan kapcsold be a tévét tíz egyszerű lépésben" típusú cikkek, számról számra szó szerint szintén ismétlődő "miért jó a dvd" okosság...
Ez azért nem ilyen egyszerű.

Egy magazin egymás után következő számait nem lehet úgy tekinteni, hogy egy lineárisan emelkedő tudáshalmazt tartalmaz. Mert van aki kezdő házimozisként a 28. számot fogja megvenni először, és neki is tudni kell valamit mondani, mert szükség van rá mint vásárlóra. Egy szűk, bennfentes rétegből nem lehet megélni a piacon. Illetve meglehet, de akkor 1 szám 8000 ft. lenne. Gondolom, ezt ti sem akarjátok?

Tehát egy jó magazin igenis szól a kezdőknek, akik most ismerkednek a témával, és tud érdekeset mondani a "guruknak" is.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Amúgy Isten óvjon minket attól, hogy a DVDCenter célja az legyen, hogy a legnagyobb példányszámban eladott házimozis témájú magazinná váljon! Maradjon csak olyan, hogy azoknak akarjon megfelelni, akiknek igényeik vannak!
Szerintem T-BoY kifejezetten "díjazza" ezt a beszólást. Nehogy már pénzt is keressen, amikor fillérekért is dolgozhat.

T-BoY!
Kíváncsiságból ráklikkeltem a rendelést reklámozó bannerre és az ugyan elvitt engem a netpiachoz, de ott magtalálni már kész csoda. Fenn van egyáltalán? Mert azon az oldalon egyetlen betű utalást sem találtam a dvdcenter magazinra. Ha keresek, akkor is csak a novemberi szám jön ki.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Nyilván elfogult vagyok a DVDCenter irányában, de azért többé-kevésbé el tudom magam ettől vonatkoztatni. Számomra a magazin maga tartalmilag is a legrokonszenvesebb. Ahogy a mellékletnél, úgy a tartalomban is az igényességet, a belemélyülést vettem észre. Persze a tördelés lehetne áttekinthetőbb. Ezt sokan elmondták és én remélem, hogy a második számtól már tapasztalni is fogjuk, hogy nem hiába. Sokan hiányoltuk a hardver teszteket ígéretet kaptunk rá, hogy több lesz. Én bízom is benne és megelőlegezem a bizalmat.
Ami nem hiányzik: az a fizetett termékismertetők, aláírás nélküli cikkek, elfogult tesztek, összehasonlító tesztek nálunk nem kapható termékekről, olyan filmes osztályozás, ahol mindegyik dvd lemez 4-et kap az 5-ből, számonként ismétlődő "hogyan kapcsold be a tévét tíz egyszerű lépésben" típusú cikkek, számról számra szó szerint szintén ismétlődő "miért jó a dvd" okosság, nem működő mellékletek és ami legfőképp nem hiányzik, az az arogáns ügyfélkezelés.

Lehet itt moralizálni, hogy a magazinárt kell megvenni, nem a mellékletért, de ez csak képmutatás. Akinek van egy csepp sütnivalója, az tudja, hogy a melléklet tartalmazza a nagyobb anyagi értéket. A magazinokat pedig nem kaphatod melléklet nélkül.
Valóban vannak újságok, amik nem maradtak volna fenn, he nem lennének mellékletük. Ezzel igazából rá is kényszerítették az újakra, hogy más utat ne választhassanak. Kicsit árukapcsolássá züllesztve a házimozi témájú szaklapírást.

Amúgy Isten óvjon minket attól, hogy a DVDCenter célja az legyen, hogy a legnagyobb példányszámban eladott házimozis témájú magazinná váljon! Maradjon csak olyan, hogy azoknak akarjon megfelelni, akiknek igényeik vannak!
gordon314.fw.hu

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

A DVD mellékletekről szándékosan nem írtam, mert egy újságot talán nem a hozzá adott filmek alapján kellene megítélni (nekem pl. a Született gyilkosok nem jött be, de nyilván sokaknak igen). Annál is inkább, mert mindenkinek más az ízlése, és - amit itt nagyon kevesen értenek meg és fogadnak el - más az igénye a technikai minőséget, kivitelezést (extrák, felirat, 5.1 hang)illetően.
Ebben egyrészt igazad van. Mármint, hogy KELLENE. Milyen üdítő is lenne a jobbnál-jobb magazinok között válogatni!
Másrészt viszont bátran ki lehet jelenteni, hogy ezeket az újságokat a mellékletek adják el. Persze voltak régebben melléklet nélküli változatok, de aki talpon akart maradni, annak valami pluszt is bele kellett csomagolni a zacskóba. Mostanra meg eljutottunk oda, hogy ha jó a film, akkor nagyítóval kell keresni egy-egy kiadványt (lásd. Szörny Rt./Jelek a VOX-tól), ha meg rossz, akkor különleges ajándékként egy visszaküldött kérdőívre megkaphatod egy korábbi mellékletüket (HM).
Szerintem a tartalom mostanra már másodlagossá vált Erre ékes példa a DVD Poszter magazin, ahol a "magazin" szót használata egy darab papírra erős, barokkos túlzás.

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Pink Panther »

... ismereteim szerint ma a Házimozi messze a legnagyobb példányszámú szaklap, nyilván nem véletlenül.A DVD mellékletekről szándékosan nem írtam, mert egy újságot talán nem a hozzá adott filmek alapján kellene megítélni ...

Ezt mondd meg Pista bácsinak is, aki nem a szakmai minősége miatt választja a Házimozi M-t, hanem amiatt, mert az a legolcsóbb.

Nagyot ugrott a példányszám a film-mellékletektől és ennyivel nem lett több "értő" házimozizó...
Megnézném én azt a példányszámot abban az esetben, ha 2700 Ft lenne a kiadvány!

PP
Víg kedély, jó egészség!

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

jóvanmá...
o v e r p o w e r e d

Santino
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Santino »

Arty, Gordon:

A HM elsőként határozta el, hogy állandó jelleggel DVD-filmet mellékel a magazinjához. Szerintem ezért mindenkinek egy kicsit "hálásnak" kellene lennie, mert nagy valószínűséggel az ő kezdeményezésüknek és valószínűsíthető sikerüknek köszönhető az, hogy most sokan azon vitatkozhatunk: a tucatnyi mellékletes magazin közül melyiket válasszuk.
Én egyik lapot sem vásárolom rendszeresen, de mindegyikkel találkoztam már többször (kivéve DVDCenter - csak egyszer, és Poszter - nem tekintem magazinnak, nem is vagyok hajlandó pénzt adni érte).
Tartalmilag és minőségileg (tördelés, design) a Házimozit tartom ma a legjobbnak, a N.DVD Magazin és egyre bővülő "lapcsoportja" szerintem minden tekintetben nagyon gyenge, a számítástechnikai és mozis/filmes lapok pedig alapvetően másról szólnak, nem a házimoziról és a DVD-filmekről).

A DVDCenterrel kapcsolatban alapvetően azért írnék, mert az itt elhangzottakkal ellentétben nagyon messze áll attól, hogy azt lehessen mondani rá, hogy egy jó magazin. Elég gyengécskére sikeredett az első szám. Borzasztó tördelés, érthetetlen színek, nagy betűméret, alig-alig van tartalom, a Keresztapa sztorit mintha már olvastam volna valahol (mintha az lett volna a cél, hogy gyorsan fejezzük már be, mert 2 hete kellett volna leadni a nyomdába). Nyilván annak a néhány tucat fórumozónak, aki tömjénezi ez a lap a szíve-csücske, mindenki egy kicsit magáénak érzi, de van a piacon ennél sokkal tartalmasabb és jobb magazin is.
Fentiek persze nem azt jelentik, hogy nem lesz jobb, de ma reálisan valahol középen helyezkedik el a palettán (de azért a DVDFilmCsillag előtt).

Azt, hogy melyik lap hogyan "sorvad" el, majd eldönti az a néhány százezer DVD játszó tulajdonos, aki minden hónapban megveszi, de ismereteim szerint ma a Házimozi messze a legnagyobb példányszámú szaklap, nyilván nem véletlenül.

A DVD mellékletekről szándékosan nem írtam, mert egy újságot talán nem a hozzá adott filmek alapján kellene megítélni (nekem pl. a Született gyilkosok nem jött be, de nyilván sokaknak igen). Annál is inkább, mert mindenkinek más az ízlése, és - amit itt nagyon kevesen értenek meg és fogadnak el - más az igénye a technikai minőséget, kivitelezést (extrák, felirat, 5.1 hang)illetően.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

bevallom, nekem a notting hill a kedvenc filmem
ugy mindent osszevetve, az osszes filmem kozul a legjobb
ez olyan "tenyleg film"

vannak mas jo filmek is, meg minden, de ha szorakozni akarok ezt veszem le a polcrol (en ilyen kis romantikus futyi vagyok)

akinek nem tetszik, de nincs meg neki, annak csak ajanlani tudom, hogy ezert az arert adjon egy eselyt ennek a lemeznek
o v e r p o w e r e d

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

rondan elkezdek moderalni, ha nem fejezitek be a konkurencia emlegeteset itt

arty: nincs meg info
o v e r p o w e r e d

Dhanny
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Dhanny »

...azt szeretném ha a házimozi magazin és egyéb korcsok elsorvadnának a piacról ... nem a filmjeik miatt, hanem az általuk képviselt minőség okán
a Házimozit légyszi ne sorold a többihez. Persze az szerencsétlen dolog volt, hogy a lemezeknek technikai hibáik voltak egyes lejátszókon (az enyémen simán ment), de az újság szerintem igenis megfelelö és egyszerüen jó filmeket adnak mellékletnek. Nem mellesleg a legolcsóbb a piacon.
Én azt szeretném, hogy az egyre több magazin egymás konkurenciájaként egyre jobb legyen és nekem minél többet keljen törnöm a fejemet, hogy annyi jó filmre honnan szedjem össze a pénzt

Pont a házimozit sorolom ide a leginkább! Náluk jellemző a borzalmas, ám nagy reklámértékkel rendelkező DTS szinkron,
az akadozó lemezek, az elcsuszott szinkron.

Én a legelső magazint vettem meg, a Johnny Mnemonicot. Annyi elég is volt egy életre. Borzalmas 4:3mas kép, visszhangzó hang, felirat sehol.

És volt még egy jópár butitott filmjük (hirtelen pl. angol beteg).

Mielőtt az ujságra magára vesztegetnék értékes másodperceket, maradjunk inkább annyiban, az ujság egy sz*rkupac.

(egyébként az én lejátszomon is ment ami nálam járt, de ezzel mit kezdjen az, akinél nem megy???)

Ha a mellékleteket figyelmen kívül hagyjuk, és szigorúan csak az újságokat nézzük, akkor az összes közül a Házimozi a legjobb!

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Látom Arty, te zsigerből utálod a HM-et és mivel mint írod az elsö szám óta egyet sem vettél meg így érthető is Ha konspirálnék még valami olyasmi is eszembe jutna, hogy talán kapcsolatban állsz valamelyik másik lappal és a HM a legnagyobb konkurenciátok

öööhm mit is butítottak az Angol betegen?

Off

Had legyek Arty fogadatlan prókátora, mert lassan én is "zsigerből" kezdem utálni a HM-t.
A JM-os szám messze nem az első számuk volt,még csak nem is az első mellékletes szám, csak az első teljes film mellékletes szám volt. Annak előtte én is lelkes vásárlója voltam, akkoriban a homeentertainment fordításának lehetett nevezni a lapot és nem is volt rossz. Ma már csak "lelketlen", alkalmi vásárlója vagyok a melléklettől függően. Hogy miért, azt ne itt, hanem ha érdekel, akkor a saját forumába beszéljük meg.

Az angol beteg butítását az eredeti hang hiánya, a kétcsatornás magyar hang, az iszonyúan "agyontömörített" kép és az extrák teljes (még fejezetválasztó menü sincs) hiánya jelenti.
gordon314.fw.hu

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Látom Arty, te zsigerből utálod a HM-et és mivel mint írod az elsö szám óta egyet sem vettél meg így érthető is
Ha konspirálnék még valami olyasmi is eszembe jutna, hogy talán kapcsolatban állsz valamelyik másik lappal és a HM a legnagyobb konkurenciátok

öööhm mit is butítottak az Angol betegen?

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: arty »

"hogy beavassalak benneteket a kulisszatitkokba (ami egyebkent tartos szandekom, itt a forumban minden hatterinformaciot megtalalhattok majd az ujsag kesziteserol) a logot azert csereltuk le, mert grafikus szakemberek szerint kicsit idejetmult lett"

idézet TBoytól. Ez alapján hallani akarom az örömhirt: a magazint megérte megcsinálni, és nem lesz vége a sorozatnak 3 honap után

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

...azt szeretném ha a házimozi magazin és egyéb korcsok elsorvadnának a piacról ... nem a filmjeik miatt, hanem az általuk képviselt minőség okán
a Házimozit légyszi ne sorold a többihez. Persze az szerencsétlen dolog volt, hogy a lemezeknek technikai hibáik voltak egyes lejátszókon (az enyémen simán ment), de az újság szerintem igenis megfelelö és egyszerüen jó filmeket adnak mellékletnek. Nem mellesleg a legolcsóbb a piacon.
Én azt szeretném, hogy az egyre több magazin egymás konkurenciájaként egyre jobb legyen és nekem minél többet keljen törnöm a fejemet, hogy annyi jó filmre honnan szedjem össze a pénzt

Pont a házimozit sorolom ide a leginkább! Náluk jellemző a borzalmas, ám nagy reklámértékkel rendelkező DTS szinkron,
az akadozó lemezek, az elcsuszott szinkron.

Én a legelső magazint vettem meg, a Johnny Mnemonicot. Annyi elég is volt egy életre. Borzalmas 4:3mas kép, visszhangzó hang, felirat sehol.

És volt még egy jópár butitott filmjük (hirtelen pl. angol beteg).

Mielőtt az ujságra magára vesztegetnék értékes másodperceket, maradjunk inkább annyiban, az ujság egy sz*rkupac.

(egyébként az én lejátszomon is ment ami nálam járt, de ezzel mit kezdjen az, akinél nem megy???)

Jó volt itt.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

a 2. szam cimlapja (december/januari osszevont szam)megjelenes december 8-10

Szóval megint visszatértetek a "Mauritius-i" megoldáshoz? Pedig már az előző szám esetében is szóba került, hogy ez hibás írási mód! Nagyon helyesen javítva is lett!

Mondatkezdő, tehát most jó.

Nem a mondatkezdéssel van a gond, az evidens, hogy egy mondat nagybetűvel kezdődik. Viszont az "-i" képzőt csak akkor kell kötőjellel tenni egy szó után, ha az kéttagú (pl. Karlovy Vary-i, ilyen esetekben a melléknévi alak nagybetűs marad), vagy a képző előtti hang néma, azaz beszédben nem ejtendő: pl. shakespeare-i.
Az előző lap ilyen hibája miatt T-Boy is ellenőrizhette, hogy a Magyar Helyesírási Szótár szerint (343 oldal) a helyes írásmód: mauritiusi. (Nagy kezdőbetű csak akkor, ha a szó a mondat elejére kerül, mint most.)
Amúgy nekem tökmindegy az egész, nem kekeckedésből említem meg, csak furcsállottam, hogy a már egyszer kimerítően kitárgyalt hiba a következő hónapban megismétlődik.

Delphijos
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Delphijos »

Hát a Tökös tekés telitalálat lenne annyi szent. (Persze a Leon a profi is.) De gondolom nem az a "gond" hogy nincsenek mellékletötletek ha már bevalottan a forumról is "csemegéznek" ötletügyben, de gondolom nem lehet egyszerű (és olcsó) a filmjogok megszerzése. Egyébként én szívesen látnék egy "normális" Pitch Black-et is mellékletként. Vagy egy szinkronos Vaklármát, Dutyi dilit hogy legyen vígjáték is. (A Ford Fairlane-ről már letettem, de akkora kedvenc hogy abból csináltam a ausztrál kiadás felhasználásával csináltam magamnak egyet. De egy jó gyári kiadást ebből sem utasítanék vissza!)
Clint Eastwood bekaphatja!

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Gordon azért ne mond hogy HG idióta lakótársán sem nevettél...
De igazad van, azon nevettem! Csak hát nehéz e köré egy filmet építeni.
Amúgy voltak benne nagyon komor részek is. Leginkább azért volt nekem ellenszenves a film, mert nagyon komoly és szomorú témákat is akart vígjátéki könnyedséggel "kezelni". Ami a 4 esküvő és egy temetésnek sikerült, az itt eröltetettnek tűnt nekem. Persze lehet, hogy rosszul emlékszem és csak Simon kedvéért most megnézem újra! :smile19:
De aztán T-Boy legalább az első évadba suvasszátok be az én kedvenc filmeimből egyet! Csak, hogy könnyítsek mindjárt mondok hármat, le is fedek vele pár műfajt: Leon a profi, A dolog, Tökös tekés

Csak, hogy ne mondhassuk, hogy kivételeztek Simonnal!
gordon314.fw.hu

FFeri
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: FFeri »

a 2. szam cimlapja (december/januari osszevont szam)megjelenes december 8-10

Szóval megint visszatértetek a "Mauritius-i" megoldáshoz? Pedig már az előző szám esetében is szóba került, hogy ez hibás írási mód! Nagyon helyesen javítva is lett!

Mondatkezdő, tehát most jó.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Delphijos
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Delphijos »

Gordon azért ne mond hogy HG idióta lakótársán sem nevettél... Bár ezen kívül tényleg inkább csak a kicsit fanyar brit humor jellemezte, ami a szigetországon kívül nem biztos hogy mindenkinek bejön. Sokan inkább azért kedvelik amit írtál, hogy mindenkire ott várhat a "csoda a sarkon". Ami bár nem igaz, de olyan jó hinni benne....

Clint Eastwood bekaphatja!

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Bocs, de nem vagy Te egy kicsit naív? Vagy talán az örök romantikusok csoportjába tartozol?
De és igen!

De legalább vállalom!

PP
Víg kedély, jó egészség!

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Meglep, hogy sokan ezzel a Magazinnal kapcsolatban is közömbös, piaci magatartást tanúsítotok: "akkor veszem meg ha tecc a melléklet, ill. az első számra sem vagyok kíváncsi, mert annak melléklete nem érdekel"... 
Azt hittem, hogy a DVDCenter gárdája, az itt eltöltött nem kis idő, az itt szerzett infók, itt osztott ész, mások segítése, az esetleges sarkos véleményformálás ettől komolyabb érzelmi köteléket épített ki.
Bennem legalábbis van ilyesmi, pedig a fórum témák kis-százalékában vagyok érdekelt.

Viszont az első számot akkor sem hagytam volna ki, ha f0stalicska a DVD melléklet. (A Született gyilkosok érdemeit elismerve nekem erős, normál menetben 500 Ft-ért sem hoztam volna haza)
És a következőkben is iszonyat-rossz filmnek kell lennie ahhoz, hogy ne vegyem meg, egyszerűen azért, mert kíváncsi vagyok a Magazin építkezésére, alakulására.

Azért ne essünk a ló másik oldalára.
Az hogy én mondhatni elég sokat megfordulok itt még nem jelenti azt, hogy van több mint 2000 forintom arra, hogy a szimpátiámat kifejezzem. Ha olyan film lesz ami bejön nekem akkor úgyis megveszem ha T-Boy kizár a fórumról, de ha nem tetszik akkor nem veszem meg. Nem kell ezt túlbonyolítani

Szerintem nincs ez túlbonyolítva. Szeretek ide visszajárni, szimpatikus a csapat és a hozzászólók többsége is. Engem érdekel, mit hoznak össze offlány üzemmódban és az is, hogy mennyire tudjuk közösen formálni az elképzeléseiket.

Ez nekem akkor is megér 2000 körüli összeget, ha a film-mellékletet nem érzem sajátomnak - erre is volt javaslatom (eladás, csere, ajándékozás).
Ez az én egyéni szociális véleményem, nem akarom senkire sem rákényszeríteni, csak azt hittem, többen vagyunk ezzel így...

PP
Víg kedély, jó egészség!

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

ha már Simon választhatta ki a dvd mellékletet  )
Nem hiszem el, hogy csak nekem nagy kedvencem ez a film. Egyébként az IMDb-n is 7.1-et kapott ami vígjátéknál szép érték.

nemigaz h nemtetszett a LOTR

lám lám, senki sem tud kibujni a bőréből, nehéz elfogadni, h egy általunk jónak tartott filmre van aki nem vevő

dvdcenternek hajrá, remélem már látszik h megérte a lapot utjára indeitani! (a "ha egy embernek tetszett, már megérte" közhelyeket viszont a vonatkozó index topikba kéretik )

szoval, boy, bólints már h megérte nyugi, sztem itt senki sem akar konkurenciát inditani, de pl. azt szeretném ha a házimozi magazin és egyéb korcsok elsorvadnának a piacról ... nem a filmjeik miatt, hanem az általuk képviselt minőség okán

Jó volt itt.

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”