Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
- stackpointer
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Én úgy tudom hogy a Hetedik lesz a köv.számhoz.
Igen, a kétlemezes extra változat...
-
Vendég
Én úgy tudom hogy a Hetedik lesz a köv.számhoz.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
majd megveszed a masodikat es megtudod :smile19:
amindenitneki
Meg is venném, ha lehetne kapni melléklet nélkül
Ha mellélet nélküli érdekelne, akkor miért szeretnéd tudni a 3. szám mellékletét? Most megfogtalak, mi?
Akkor CSAK NEKED ez a 10 forintos kérdés: Mi lehet az oka annak, hogy melléklet nélküli második számot szeretnénk venni, de mégis érdekel a harmadik szám melléklete? Vigyázz, több jó megoldás is létezik!
Ha kitalálod, akkor már nem is vagy olyan elveszett gyerek.
Gondolom, már nem titok, hogy mi lesz a követkető (3.) szám melléklete. T.BoY, valaki?
Türelem, szerintem holnapután reggel már úgy is beírja ide valaki
amindenitneki
Ha mellélet nélküli érdekelne, akkor miért szeretnéd tudni a 3. szám mellékletét? Most megfogtalak, mi?
amindenitneki
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
majd megveszed a masodikat es megtudod
:smile19:
amindenitneki
o v e r p o w e r e d
Gondolom, már nem titok, hogy mi lesz a követkető (3.) szám melléklete. T.BoY, valaki?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
az ugy volt, hogy nagy projektor teszt lett volnade aztan nem lett, csak 2 proj, es ebbol a panahoz kaptunk kepet
igy aztan ez kerult a cimlapra
a kovetkezon nem pana lesz
És mi lesz a "nem pana" mellett a melléklet címe?
ui. nem lehetne egy majdani melléklet valamilyen zenés film SE ?
The Band - Last Waltz, rendező Martin Scorsese
uhh, az nagyon jó lenne. ha nem láttam 10x, egyszer sem. mátra mese és ifjúsági mozi powa
! űrkutya powa !
az ugy volt, hogy nagy projektor teszt lett volna
de aztan nem lett, csak 2 proj, es ebbol a panahoz kaptunk kepet
igy aztan ez kerult a cimlapra
a kovetkezon nem pana lesz
o v e r p o w e r e d
Ahogy elnézem megint egy Panasonic cucc van a borítón. Ez csak véletlen?
- persze, hogy veletlen, de ugye tudjuk veletlenek nincsenek!
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Ahogy elnézem megint egy Panasonic cucc van a borítón. Ez csak véletlen?
mennyivel egyszerübb lenne az hogy "fődíj egy kupac dvd"
hogy ez mekkora problema...
Addig jó, amíg csak ebbe tudunk belekötni!
-
Vendég
Ez most tényleg komoly, hogy annyi szájtépés után sikerült elcseszni a mauritiusit?????
-szvsz. ezma dacból megy
Én mondjuk mindíg is rossz helyesíró voltam, de számomra is úgy tűnik logikusnak, ha egy idegen szó nem úgy végződik magyarul leírva, mint ahogyan ejtjük, akkor kötőjellel írva "könyebb" kiolvasni.
Ha a Mauritius sz-re végződne és nem s-re, akkor én is egybe írnám. Nem szabályos az, ha egyszerűen "mauréciuszi"-nak lenne írva?
Bár aszt hiszem, hogy ezzel a kötekedéssel azt érjük el, hogy jövőre a nyereményút albán lesz! :smile19:
Szerintem ez nem olyan bonyolult azért. A "mauritiusi"-ban kiejted az "s"-t ("sz"-nek), ezért nem kell a kötőjel az "-i" képző elé. (Kisbetűs alak pedig azért lesz, mert ez már melléknévi forma. Kivétel, ha mondat elején van.) A "shakespeare-i" esetében viszont az "r"-t kiejted beszéd közben, az utána következő "e"-t viszont nem, ezért kell a kötőjel az "-i" képző elé.
Amúgy nekem tökmindegy, hogy írja a Magazin, ezt már korábban is említettem, de ha egyszer már le tudták írni helyesen az első szám címlapjára (több üzenetváltás eredményeképpen), az ember nem gondolná, hogy ugyanazt a tévedést rögtön a következő hónapban is elkövetik.
Ha valaki lemaradt az első számről az Árkádban láttam még belőle 2 db-ot. (Ezeken kívül mostanában nem láttam sehol sem.)
Elkúrtuk
Off
tudom van külön topic, de úgy ideillik:
Rendőrök helyszínelnek. A főnök diktál: - Jobb kar a hátsó szélvédőben, bal láb a motorháztetőn, fej az aszfalton...
- Főnök hogy írják azt, hogy aszfalt?
Erre a főnök egy rugást követően:
-Fej a fűben...
gordon314.fw.hu
Mennyivel egyszerűbb lett volna "albániai utazást" írni Egy csomó probléma megspórolható lett volna.
Gordon!
Nagy szellemek ha találkoznak
igazad van ez a te poénod volt!
úgy látszik megragadt az agyamban, de az már nem, hogy már egyszer volt itt említve!
de hát "klasszikusoktól" sosem szégyen idézni!
Na mindenkinek kellemes: :smile19: :smile19: (krampuszba töltött mikulást) !
gordon314.fw.hu
Mennyivel egyszerűbb lett volna "albániai utazást" írni Egy csomó probléma megspórolható lett volna.
Gordon!
Nagy szellemek ha találkoznak
o v e r p o w e r e d
Ez most tényleg komoly, hogy annyi szájtépés után sikerült elcseszni a mauritiusit?????
-szvsz. ezma dacból megy
Én mondjuk mindíg is rossz helyesíró voltam, de számomra is úgy tűnik logikusnak, ha egy idegen szó nem úgy végződik magyarul leírva, mint ahogyan ejtjük, akkor kötőjellel írva "könyebb" kiolvasni.
Ha a Mauritius sz-re végződne és nem s-re, akkor én is egybe írnám. Nem szabályos az, ha egyszerűen "mauréciuszi"-nak lenne írva?
Bár aszt hiszem, hogy ezzel a kötekedéssel azt érjük el, hogy jövőre a nyereményút albán lesz! :smile19:
gordon314.fw.hu
A második számot is megelőlegezem a társaságnak
(többek között a 2. mellékletet jobb választásnak tartom, mint az NBK-t).
Fejlődőképes csapatnak tartom őket, akikre azért hat néha a kritika.
Kíváncsian várom az újságot is, remélem jobb lesz, mint az első.....
Sőt optimistán biztos vagyok benne.
z
ui. nem lehetne egy majdani melléklet valamilyen zenés film SE ?
Sokan az ismerőseim közül áttértek a zenei DVD-k gyűjtésére.....
Most csak 2 javaslat majdani mellékletre (lehet, hogy kicsit régiek, de jók):
All That Jazz (mindhalálig zene) SE - rendező Bob Fosse
The Band - Last Waltz, rendező Martin Scorsese