Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
elmentek a megrendelt szamokszerencsesek mar ma este hozzajuthatnak az ujsaghoz (shell, agip, jet kutak budapesten)
ujsagosoknal es a videki kutakon holnap/holnaputan
Én ma már újságosnál láttam (Bp. Arany János úti metrómegálló kijárata). Hazafelé lehet, hogy beruházok... A párom örülne a filmnek, én meg a magazinnak.
Carnivoor honlapja (fényképek)
DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR
Van már valakinek???
TV: Grundig 55-3035TX, DVD: Panasonic RA-82, VHS: Thomson VPH 6850G, Receiver: Technics SA-AX540, Front: Videoton SOLO B 21 :-) , Center: Technics SB-AFC250
Thx
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
elmentek a megrendelt szamok
szerencsesek mar ma este hozzajuthatnak az ujsaghoz (shell, agip, jet kutak budapesten)
ujsagosoknal es a videki kutakon holnap/holnaputan
o v e r p o w e r e d
Bocsánat, de...Harmadik típusú találkozások
Négy esküvő és egy temetés
Ötödik elem
Hatodik érzék
Hetedik
8 és 1/2
Kilencedik kapu
Tízparancsolat
Ocean's 11
12 majom
13. emelet
.
.
.
Hetediket cseréljük inkább be, a 7 mesterlövészre, mert szerintem az jobb (Hetedik se szar), a Négy esküvőt pedig A négy mesterlövész - Az Elder banda című klasszikusra és akkor máris korrekt a lista.
-
Vendég
Nagyon hosszú életet kívánok az újságnak.
Remélem rokonaim és ti is megéritek az Ürodüsszeiát
-
Vendég
Aztán a lap megszűnése előtt az utolsó előtti szám: A végső visszaszámlálás. Az utolsó szám meg természetesen dupla melléklettel: Az utolsó dobás és a Végső megoldás a halál.
Ki mit tudon indultál már??
- Endor (ex-Blasio)
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 0
Aztán a lap megszűnése előtt az utolsó előtti szám: A végső visszaszámlálás. Az utolsó szám meg természetesen dupla melléklettel: Az utolsó dobás és a Végső megoldás a halál.
Régen olvastam ekkora poént.
De még ezekkel sem kell, hogy teljesen vége legyen: Feltámadás
remélem lesz 48 óra és 57-es utas is meg 101 kiskutya
meg 1001 éjszaka, csak győzzük kivárni!
gordon314.fw.hu
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
hamár mindenkép "számos" című akkor legyen a Sárkányszív 1
- stackpointer
- Nincs visszaút

És persze 2001 - Űrodüsszeia.
És hova fér be a Végtelen történet????
remélem lesz 48 óra és 57-es utas is meg 101 kiskutya
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
- stackpointer
- Nincs visszaút

A 8 és 1/2 nem jó, mert fél szám nem lesz. Akkor már inkább Gordon megoldása a jobb.
Csak várd ki a végét. Összevont szám lesz...
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

Bocsánat, de...Harmadik típusú találkozások
Ötödik elem
Hatodik érzék
Hetedik
8 és 1/2
Kilencedik kapu
Tízparancsolat
Ocean's 11
12 majom
13. emelet
.
.
.
A 8 és 1/2 nem jó, mert fél szám nem lesz. Akkor már inkább Gordon megoldása a jobb.
- stackpointer
- Nincs visszaút

Bocsánat, de...
Harmadik típusú találkozások
Ötödik elem
Hatodik érzék
Hetedik
8 és 1/2
Kilencedik kapu
Tízparancsolat
Ocean's 11
12 majom
13. emelet
.
.
.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

Szóval tényleg a Nyolcadik utas a halál lesz az azt követő melléklet? :smile13: A piszkos tizenkettő meg a második évfolyam második száma, mindjárt a 13. emelet elött? De akkor miért maradt ki a három testőr, a négy muskétás és a furcsa pár?Kezdem érteni, hogy annak idején T-Boy miért foglalkozott annyira a számmisztikával!
Az ötödik elemet kifelejtetted.
o v e r p o w e r e d
Szóval tényleg a Nyolcadik utas a halál lesz az azt követő melléklet? :smile13: A piszkos tizenkettő meg a második évfolyam második száma, mindjárt a 13. emelet elött? De akkor miért maradt ki a három testőr, a négy muskétás és a furcsa pár?
Kezdem érteni, hogy annak idején T-Boy miért foglalkozott annyira a számmisztikával!
gordon314.fw.hu
A Hetedik (Seven) sajnos nem volt még melléklet és egy jó darabig nem is lesz. Én már annak is örülnék ha egyáltalán megjelenne ker. forgalomban.
Igazad van, összekevertem a Hatodikkal és a 7. érzékkel..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

Én úgy tudom hogy a Hetedik lesz a köv.számhoz.
Szvsz nem az lesz, mivel ez már megjelent mellékletként nem is olyan régen, vagy tévedek?
Igen. Az a Hetedik érzék volt a Házimozi Magazintól.
-
Vendég
A Hetedik (Seven) sajnos nem volt még melléklet és egy jó darabig nem is lesz. Én már annak is örülnék ha egyáltalán megjelenne ker. forgalomban.
-
Vendég
Dehogy! A Hetedik a 7-ik számhoz lesz, a Hatodik érzék meg a 6-ik számhoz.
Most szerintem a Három királyok c. cseh mesefilm következik
Én úgy tudom hogy a Hetedik lesz a köv.számhoz.
Szvsz nem az lesz, mivel ez már megjelent mellékletként nem is olyan régen, vagy tévedek?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Meg is venném, ha lehetne kapni melléklet nélkül
Ha mellélet nélküli érdekelne, akkor miért szeretnéd tudni a 3. szám mellékletét? Most megfogtalak, mi?
Nem fogtál meg A 2. szám kéne melléklet nélkül, de így nem kapni. Mivel nem tudom, hogy mi lesz a 3. szá melléklete (ill. most már itt elárulta v.ki) ezért nem tudom, hogy meg fogom e venni..