Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

z12
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: z12 »

Egy kérdés/kérés a Wonder Boys mellékletre:Bob Dylan videoclipje nem lehetne extra rajta?
The Times Have Changed valami fantasztikus. Főleg azért, mert én még emlékszem Dylan első nagy sikerére a Times Are A'Changing-re.
Ilyen kontextusban frenetikus a szöveg, a dal, az előadás....
A valamikori forradalmi ifjúság csalódott belenyugvása.
(Vaze,... hát megváltoztak az idők.)Minden mondata ott ül...

Ha ez benne lesz, minden vágyam teljesülne....
T-Boy légyszi infót erről.Előre is köszi.
z

Mégegyszer felteszem a kérdést.
z

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

na ebbe kossetek bele 
Fáradt vagyok kötekedni akarok! :smile19:

A címplapon az EVD pötty Blu-Ray pötty HD-DVD nem helyes. Olyan, mintha azt mondanád, hogy Karcsi, Béla, rendőrfőnök. Nem összevethető fogalmak.

Igaza van Simonnak, helyesebb lett volna AOD-t írni. De ez, szerintem, annyira minimális hiba, hogy elmegy. A fórumozók többsége, köztük én is, simán elsiklott felette, mert több helyen is HD-DVD-nek hívják az AOD-t.

ropi01
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: ropi01 »

A magazin nekem tetszik a borító pedig különösen (ez a kivitelre vonatkozik a belbecsről majd akkor nyilatkozom ha végigolvastam). A melléklét minősége igen jó (a néha hiányzó felirattól eltekintve) remélhetőleg ez így marad hosszú időn át. Mivel a házi-mozival foglalkozó folyóiratokat szórványosan veszem csak az egyenletes minőség fontos mert az veszi el a kedvem leginkább ha a beharangozott vagy sugalt tartalom gyenge minőségben valósul meg. Gratula, sok sikert.
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

azt eszrevetted, hogy ez a december/januari osszevont szam?a februari szam januar vegen jon

Hát az nem vettem észre.
De hol is kellett volna észrevennem? Nincs odaírva.

tobb helyen is szerepel
pl.: cimlapon, impresszumban

hova legyen meg odairva? nem problema, odairjuk
Valóban, megtaláltam.
Akkor OK, ezért én kérek elnézést.

Vajon csak én nem vettem észre, hogy összevont szám?
Elkúrtuk

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

na ebbe kossetek bele 
Fáradt vagyok kötekedni akarok! :smile19:

A címplapon az EVD pötty Blu-Ray pötty HD-DVD nem helyes. Olyan, mintha azt mondanád, hogy Karcsi, Béla, rendőrfőnök. Nem összevethető fogalmak.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

azt eszrevetted, hogy ez a december/januari osszevont szam?a februari szam januar vegen jon

Hát az nem vettem észre.
tobb helyen is szerepel
pl.: cimlapon, impresszumban

hova legyen meg odairva? nem problema, odairjuk
o v e r p o w e r e d

Delphijos
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Delphijos »

Viszont ha ez 2 hónap összevonva, akkor hol a második DVD melléklet?
Clint Eastwood bekaphatja!

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Nem tudom észrevettétek-e, hogy a köv. szám január végén fog megjelenni. Ez mostmár mindig így lesz, vagy csak a Karácsony miatt?

azt eszrevetted, hogy ez a december/januari osszevont szam?
a februari szam januar vegen jon

Hát az nem vettem észre.
Elkúrtuk

Santino
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Santino »

Nem tudom észrevettétek-e, hogy a köv. szám január végén fog megjelenni. Ez mostmár mindig így lesz, vagy csak a Karácsony miatt?

"havonta tervezzuk a megjelenest
egyszerre csak 1 film lesz a melleklet"

Kivéve, amikor 2 havonta??

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

o v e r p o w e r e d

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Nem tudom észrevettétek-e, hogy a köv. szám január végén fog megjelenni.
Ez mostmár mindig így lesz, vagy csak a Karácsony miatt?
Elkúrtuk

Krinyo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Krinyo »

Egy eszrevetel az egyebkent jo minosegu NH melleklettel kapcsolatban: ahhoz kepest hogy "extra" kiadas lemeze, jonehany helyen egyszeruen hianyos a magyar felirat, nincsenek feliratozva a dialogusok. Nem 1-2 helyen vettem eszre. Amugy este megneztem es .

Krinyo
| Orion T3215 STX | Samsung DVD-6E (DVD+VHS kombó) | Panasonic DMR-E50 DVD-Recorder | honlap |

sztrovacsek
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -6

Hozzászólás Szerző: sztrovacsek »

Simon amellet, hogy mindent elfogadok amit mondtál, az Angol beteg óta azért történt már egy s más, pl egy hónap eltéréssel egy Utolsó belövés ami valljuk be nem rossz film. Vagy tedd mellé a legutolsó számot 5.1 angol, 5.1 magyar hang angol, magyar felirat, 16:9-es kép, jó film, és még a tok is jó minőségű. Én nem tagadom, hogy csak a mellékletek miatt veszem a filmeket, de nekem az, hogy eddig nem jelent meg itthon, nem valami nagy vonzerő.

Mire megyek vele, ha csak az első 68 percet tudom megnézni, aztán megáll az egész ? Egy kalap szart ér a Misszió melléklet, ha csak a kiválasztott lejátszók birkóznak meg vele.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Na én is megvettem ma reggel az újságosnál a második számot.
Nem volt időm, csak átlapozni. Az mindjárt feltűnt, hogy "klasszikusoktól" idézne benne.
Ez kedves dolog szerintem, és talán jelzi, hogy azért "mi" vagyunk a célközönség közepe. Én legalább is ezzel hitegetem magam.

Visszatérve a harmadik szám mellékletére úgy veszem észre, hogy sokan félre értik a megnyilvánulásainkat és azt hiszik, hogy "savanyú a szőlő" effektusról van szó.

Én személy szerint nem a mellékletekből állítottam össze a filmgyűjteményemet. Ilyen témájú magazint sokszor vettem a "melléklettelen" időkben is. (sőt rendszeresebben) A mellékletekkel ezek az újságok érthető okból drágábbak lettek, így csak azokat veszem meg ritka kivétellel, amelyiknek a mellékletével is tudok mit kezdeni. Tudok mit kezdeni a NH is valamit, bár nem az én gusztusom a film. Viszont egy nyílván méltán sikeres film, igényes tálalásban, amit megtűrök a gyűjteményemben mások kedvéért. Még ha én nem is nagy örömmel nézem meg. A Wander Boys nálam nem ilyen. Bár ez csak egyéni szocprobléma, amin könnyen segíthetek, ha kussolok és egyszerűen kihagyom a következő számot.

Viszont sokunknak ez a magazin a szívünk csücske, mert bár valójában nem a miénk, de magunkénak érezzük a szellemiségét. Az első szám melléklete telitalálat volt, egy igényes sikeres közönségfilm. a második melléklete sem rossz, hiszen ez is egy kifejezett sikerfilm. Az első két példány bizonyára szép számban fogyott / fogy és talán van jópár olyan olvasó, aki az előfizetésen gondolkodott. Erre jön egy Wonder Boys, ami valjuk be az olvasók / nézők többségének nem tetszik.
Ha személy szerint engem, mint "reprezentatív mintát" tekintünk, akkor az első szám melléklete az előfizetés irányába taszított, de már olvastam, hogy a második számban már egy nekem kevésbé tetsző film lesz a melléklet. Ezért még inkább kivártam. A második számot már messze nem a melléklet miatt vettem meg. Ebben meg olvasom, hogy a harmadik szám melléklete nekem abszolut nem jön be. Ami teljesen elveszi a kedvem az előfizetéstől.
(Ez persze teljesen elméleti, mert nem akarok egy mellékletes magazinra sem előfizetni.)

Azt is mondhatnánk, hogy az esetem egyedi. Lehet, hogy így is van. Viszont abba érdemes belegondolni, hogy hány olyan potenciális vásárló van, akinek többé kevésbé bejön a Született gyilkosok, a Notting Hill és a Wonder Boys.
Persze értem, hogy minnél nagyobb közönséget le akartok fedni, de ez a melléklet harmadik számnak nagyon korai! Az újság még remélhetőleg felfutóban van. Nincs meg az az olvasói bázisa és bár erről nem tudok semmit, de vélhetően olyan nagy anyagi bázisa sincs, hogy könnyen átvészeljen egy sikertelen számot.
Ha már egy bejáratott újság hoz ki egy rétegfilmet, az kevesebbet bukik rajta, mert stabil olvasótábora van, akik már azért megveszik, hogy meglegyen az összes szám.
Persze mindezek "nem tartoznak rám", de azért talán a fentiekből kitűnik, hogy nem ellendrukkere vagyok a lapnak, hanem támogatója. Én sajnos mással nem tudom támogatni, mint hogy megveszem, ha nekem, az érzelmi elfogultságot is figyelembe véve megéri (a Wonder Boys-ost nem valószínű) és, hogy elmondom az őszinte építőnek szánt véleményem.
Ezt igyekszem is fenntartani. Vagyis a Wonder Boys szerintem nem szerencsés választás a harmadik szám mellékletének!
gordon314.fw.hu

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Pink Panther »

Örömmel látom, hogy jó irányban fejlődik a magazin.
Tartalmilag ugyan még nem mélyedtem el benne - nálam hosszabb időtartamú másodlagos olvasmány az ilyen jellegű kiadvány -. de a betűméret, aláírások, háttérszinek kapcsán nem volt felesleges a korábbi szócséplés.

Logikátlan háttérszín a Shrek 2-ről szóló "színes"nél szúrt szemet.
Ami még feltűnt első átlapozásra: az Indiana Jones univerzumról szóló cikkek kitérnek az Indy könyvekre, azzal, hogy ezek magyar kiadásban is megjelentek, említve kiadót, szerzőt, könyvcímeket. Ugyanakkor az illusztráció három olyan könyv borítója, ami nem jelent meg nálunk. Ezekről nem esik szó, pedig érdekes lehetne és a fotók meg is kívánnák...

PP
Víg kedély, jó egészség!

z12
Nincs visszaút
Nincs visszaút

A mellékletet meg eldugtam, majd a karácsonyfa alá kerül a feleségemnek...
Vazze, egy melléklettel akarod kiszúrni a szememet, azok után, amit végiggürcöltem melletted?

Te meg honnan tudod, hogy ez egy melléklet?
A boltokban 6000 pénzbe kerül....
Az extrák meg úgyse érdekelnek...

z

Vendég

Vazze, egy melléklettel akarod kiszúrni a szememet, azok után, amit végiggürcöltem melletted?

z12
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Megvettem...
Mondtam én , hogy jobb lesz, mint az első szám....
KIfejezetten jobb az újság , a cikkek színvonala.

Egy kérdés/kérés a Wonder Boys mellékletre:
Bob Dylan videoclipje nem lehetne extra rajta?
The Times Have Changed valami fantasztikus. Főleg azért, mert én még emlékszem Dylan első nagy sikerére a Times Are A'Changing-re.
Ilyen kontextusban frenetikus a szöveg, a dal, az előadás....
A valamikori forradalmi ifjúság csalódott belenyugvása.
(Vaze,... hát megváltoztak az idők.)Minden mondata ott ül...

Ha ez benne lesz, minden vágyam teljesülne....
T-Boy légyszi infót erről.Előre is köszi.
z

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Ratman »

Már bocs, de tényleg vannak akik egy kicsit gyerekesen naivan, meg duzzogva fogják fel ezeket a mellékletes dolgokat.

Meg kellene érteni, hogy ez a magazin kiadás egy tiszta üzleti vállalkozás, és T-Boy-ék úgy csinálják ahogy ők a legjobbak látják, hogy a legnagyobb példányszámot érjék el. Gondolom, hogy a magazin kiadásba nem azért vágtak bele, hogy az itteni 50-60 törzsvendég fórumozó kedvére tegyenek. Mert abból nem lehet magazint fenntartani.

Az egész mellékletesdi meg alapvatően egy nagy baromság, amibe a kiadók hajszolták bele egymást, és ezért tartunk ott, hogy azt mondjátok, hogy melléklet nélkül nem lehet eladni magazint. Normális piaci körülmények és életszinvonal mellett egy havi magazin ha jó, akkor megveszik a tartalmáért 8-900 ft.-ért. És olyan filmeket vesz meg az ember normál kiadásban, amit szeretne, és nem pedig izgatottan várja, hogy melyik magazinnak mi lesz a melléklete. Őszintén remélem, hogy lecseng ez az egész őrület, és végül egyetlen magazinnak sem lesz melléklete.

Vendég

Tegnap kérdeztem már, de nem kaptam választ, talán majd ma:
a rendezői kommentár magyar feliratos/szikronos a Notting Hill DVD-n?
Milyen a képminősége, vabn-e valami spéci beállító vagy egyéb csemege még a korongon?
Aki tudja, ossza meg, kösz!

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: stackpointer »

kovetkezore a wonder boys, ami egy ertekes film 
a magazint vedd, es fogadd el a mellekletet, ami lehet, hogy tud javitani az izleseden is

Ufff. Itt már a szubjektívitás lápos mezejére érkeztünk. Van, akinek a Kopár sziget is értékes film... Nem rossz film a Wonder Boys, viszont annyira nem jó, hogy mindenképpen a magaménak tudjam. De legalább nem egy Hegylakó 4 kategória, szerencsére.
2500 pénzért csak magazint venni meg egy pöttyet túlzás. Pláne, ha semmi egetrengető újdonságot nem tartalmaz a számomra. Jó lett volna folytatni a filmtrükkös dolgot, ez a linoxos cikk nekem nem mondott semmit.
Az ízlésjavítás meg megint kényes téma. Mert honnan tudod, hogy neked jobb-e az ízlésed????

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

az eredeti otletek kozott meg az is szerepelt, hogy egy 32 oldalas eletstilus magazin is helyet kap a lapban, de aztan le lettem beszelve... 
:smile19:

de nincs elfelejtve 

Ezt az életstílus dolgot valahogy úgy tudom elképzelni, hogy egy cikkben színes képekkel illusztrálva részletesen taglaljátok, hogyan készítsünk intelligens, minden igényt kielégítő házimozi rendszert a menopauza előtt álló nők számára. Különös tekintettel a basszus hangokra.

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Én megértem, hogy miért csak melléklettel lehet beszerezni a lapot. De velem együtt nagyon sokan nem veszik meg a lapot, ha nem jön be a hozzá adott melléklet..
T-BoY, az nem megoldható, legalább hogy utólag beszerezhetőek legyenek a lapok v.milyen formában (postai rendelés vagy .pdf)?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: stackpointer »

Az Indy cikktől én sem voltam elragadtatva. "Őseredeti mozis szinkron" - marhaság, az első két rész feliratosan ment anno a mozikban, asszem csak a harmadik ment szinkronosan, bár azt pont nem láttam a moziban. Sajnos a cikkírónak sem tűnt fel, hogy a Frigyláda végén elcseszték a zenét. Meg imádom, amikor egy több mint húsz éves film trükkjeit fikázzák. Sokkal elegánsabb lenne azt mondani, hogy jé, ez a China Clipper milyen igazinak tűnik, vagy nem is lehet megmondani, hogy a Kínai Nagy Fal csak makett, etc.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Meglepődnék, ha nem lenne jelentős remittenda.

Hát ez az. T-BoY is nagyon hallgat ezügyben.

meg mindig nincs rola info
egyebkent is uzleti titok, szoval errol nem fogtok megtudni semmit
de minden rosszindulat nelkul azt kell mondjam, nem is tartozik ratok
o v e r p o w e r e d

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”