Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fangória

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Fangória

Hozzászólás Szerző: Fangoria »

Egyébként ha nem láttad, miért vagy olyan biztos benne, hogy "gyenge sorozat".Ez a baj, hogy mindenki tele van előítéletekkel.

Ilyen cím esetében ez szerinted meglepő?

Itt nem elég a "Magyarországon először" duma, itt ütni kell! Elvégre a Fagoriáról van szó még akkor is, ha idehaza még csak most kezd kialakulni a név presztízse.

Igen, ilyen névnél is meglepő.

És hiába van szó a Fangoriáról, egyszerűn pénz nélkül akkor sem lehet ütni, hiába minden jószándékom.
Miért olyan nehéz ezt megérteni?

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

Egyébként ha nem láttad, miért vagy olyan biztos benne, hogy "gyenge sorozat".Ez a baj, hogy mindenki tele van előítéletekkel.

Ilyen cím esetében ez szerinted meglepő?

Itt nem elég a "Magyarországon először" duma, itt ütni kell! Elvégre a Fagoriáról van szó még akkor is, ha idehaza még csak most kezd kialakulni a név presztízse.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Hozzászólás Szerző: "L" »

Tegyél egy próbát az első résszel, azután meglátod.
Még meggondolom.

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Nem veled szemben, hanem a Mirax-szal szemben.

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Tegyél egy próbát az első résszel, azután meglátod.

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Egyébként ha nem láttad, miért vagy olyan biztos benne, hogy "gyenge sorozat".
Ez a baj, hogy mindenki tele van előítéletekkel.

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Azért a Halálmester első észe elég pozitív fogadtatásban részesült. Jó kis vérengzések, Robert Englund, Tony Todd, Kane Hodder...
A másodikat meg ugyan szídják páran, de szerintem az is elég aranyos.
Ha meg azt veszed, hogy az első kettő darabja egy ezres, azért az nem egy olyan nagy beruházás, mintha esetleg a Péntek 13-sorozatról lenne szó.  

És mégis mennyit fizet nek(ed)tek ezért a Mirax??? Szerintem nagyon rossz választás volt ez a melléklet, de ettől függetlenül az újságot szeretem és meg is fogom venni. Egyszerűen nem értem, hogyan lehet egy (gyenge)filmsorozat 3. részét mellékletként kiadni, ráadásul valljuk be talán az 1-2-t is, ha pár 100 birtokolják Magyarországon, akkor nagyon sokat mondtam. Ezért kérdeztem az elején, hogy ez egy közös összefogás-e a Miraxxal?

Közöm nincs a Mirax-hoz.
Egyszerűen csak a horrorrajongók elég jelentős része szereti a sorozatot (hidd el, ezt meg én tudom), ami nem véletlen, és az első kettő részen kívül sajnos ők sem szerezhettékmeg idáig a többi epizódot.

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Azért a Halálmester első észe elég pozitív fogadtatásban részesült. Jó kis vérengzések, Robert Englund, Tony Todd, Kane Hodder...
Ha meg azt veszed, hogy az első kettő darabja egy ezres, azért az nem egy olyan nagy beruházás, mintha esetleg a Péntek 13-sorozatról lenne szó.

És mégis mennyit fizet nek(ed)tek ezért a Mirax??? Szerintem nagyon rossz választás volt ez a melléklet, de ettől függetlenül az újságot szeretem és meg is fogom venni. Egyszerűen nem értem, hogyan lehet egy (gyenge)filmsorozat 3. részét mellékletként kiadni, ráadásul valljuk be talán az 1-2-t is, ha pár 100 birtokolják Magyarországon, akkor nagyon sokat mondtam. Ezért kérdeztem az elején, hogy ez egy közös összefogás-e a Miraxxal?

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Pedig az is jópofa.

Elhiszem, de akkor be kéne ruházni az első két részre is, az meg azért már elég rizikós 3 olyan filmre látatlanba beruházni, amiről azért valljuk be őszintén nem feltétlenül pozitív kritikákat hallani.

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Pedig az is jópofa.

Elhiszem, de akkor be kéne ruházni az első két részre is, az meg azért már elég rizikós 3 olyan filmre látatlanba beruházni, amiről azért valljuk be őszintén nem feltétlenül pozitív kritikákat hallani.

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

És íme a DVD.
Tetszetős a borító, de még mindíg fenntartásaim vannak a filmmel kapcsolatban...

Pedig az is jópofa.

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

És íme a DVD.
Tetszetős a borító, de még mindíg fenntartásaim vannak a filmmel kapcsolatban...

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

És íme a DVD.

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

HiKirály hogy jön az új szám, de engem most jobban érdekelne egy régebbi. A Pumpkinhead az milyen film. Érdemes rá beruházni?

Az attól függ, ha szereted a régi vágású "horror"-okat, akkor igen, ha nem, akkor kerüld el messziről...

kamino
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Fangória

Hozzászólás Szerző: kamino »

Hi
Király hogy jön az új szám, de engem most jobban érdekelne egy régebbi. A Pumpkinhead az milyen film. Érdemes rá beruházni?
front:CAV DP288F, center:CAV DC28, surr.:CAV DS28, sub: CAV W320, av: h/k avr255, HDMI: Furutech Fah 1.2, hd: Toshiba hd-xe1, lcd: Samu 40A656

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Érdemes felnézni a honlapra... van új borítóterv és a melléklet előztese...  

Már csak pár hét, és megjelenik a hetedik Fangoria.
Gondolom, mindenki türelmetlenül várja a DVD-melléklet mibenlétét… most lerántjuk a leplet:
Legfrissebb mellékletünk a két hazai megjelenést és egy a VHS-ről DVD-re költözés közbeni csúnya névváltoztatást megért Wishmaster -sorozat harmadik része lesz.
Ugyan a korábbi két epizód a Halálosztó nevet vette fel a digitális formátumba lépéskor, mi a harmadik fejezettel visszatérünk a jól bevált Halálmester címhez.
Aki ismeri a sorozatot, az nagyjából tudhatja, mire számítson: egy gonosz dzsinn, rengeteg látványos halálnem, jó hangulat. Az Archívum-rovatból már az előzetesét is letölthetitek , kétfajta minőségben is.
Szintén kikerült a címlap is , és bár ez még nem a végleges változat, nagyjából ilyesmire lehet számítani. Remélem, tetszeni fog, teljesen saját, abszolút eltér az aktuális amerikai változattól.
Ezzel együtt az előrendelés is megindul. A megszokott megrendelői ablakban, vagy email-ben lehet tehát bejelentkezni, ha valaki már türelmetlenül várja Magyarország egyetlen horrormagazinjának legújabb számát.

Közben lezajlott az első Fangoria-hétvége…
Hááát, mit mondjak? A vártnál is jobban sült el. ) Bár csak négy táborozónk volt, Szitás és Rapcsák kollégával mindent megtettünk, hogy jól érezzék magukat, ami meg is történt. Rendkívül oldott és frenetikus volt a hangulat, volt filmnézés, éjszakai fürdőzés, közös ebédelgetés, sok poénkodás… következő héten talán kiteszünk egy kis összefoglaló anyagot is ezzel kapcsolatban.
Bízom benne, jövőre egy hatalmas, teljes hetes, nagy létszámú Fangoria-tábort is össze tudunk majd hozni. Az eddigi tapasztalatok alapján senki nem fogja megbánni, ha jelentkezik rá. De ez még egy távlati dolog. Majd eldől, mennyire megvalósítható az ötlet.
A következő héten újra jelentkezünk.

Üdvözlettel:
Böjtös Gábor

A borító tetszik, a melléklet nem...
Azért csak hajrá-hajrá!

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Érdemes felnézni a honlapra... van új borítóterv és a melléklet előztese...

Már csak pár hét, és megjelenik a hetedik Fangoria.
Gondolom, mindenki türelmetlenül várja a DVD-melléklet mibenlétét… most lerántjuk a leplet:
Legfrissebb mellékletünk a két hazai megjelenést és egy a VHS-ről DVD-re költözés közbeni csúnya névváltoztatást megért Wishmaster -sorozat harmadik része lesz.
Ugyan a korábbi két epizód a Halálosztó nevet vette fel a digitális formátumba lépéskor, mi a harmadik fejezettel visszatérünk a jól bevált Halálmester címhez.
Aki ismeri a sorozatot, az nagyjából tudhatja, mire számítson: egy gonosz dzsinn, rengeteg látványos halálnem, jó hangulat. Az Archívum-rovatból már az előzetesét is letölthetitek , kétfajta minőségben is.
Szintén kikerült a címlap is , és bár ez még nem a végleges változat, nagyjából ilyesmire lehet számítani. Remélem, tetszeni fog, teljesen saját, abszolút eltér az aktuális amerikai változattól.
Ezzel együtt az előrendelés is megindul. A megszokott megrendelői ablakban, vagy email-ben lehet tehát bejelentkezni, ha valaki már türelmetlenül várja Magyarország egyetlen horrormagazinjának legújabb számát.

Közben lezajlott az első Fangoria-hétvége…
Hááát, mit mondjak? A vártnál is jobban sült el. ) Bár csak négy táborozónk volt, Szitás és Rapcsák kollégával mindent megtettünk, hogy jól érezzék magukat, ami meg is történt. Rendkívül oldott és frenetikus volt a hangulat, volt filmnézés, éjszakai fürdőzés, közös ebédelgetés, sok poénkodás… következő héten talán kiteszünk egy kis összefoglaló anyagot is ezzel kapcsolatban.
Bízom benne, jövőre egy hatalmas, teljes hetes, nagy létszámú Fangoria-tábort is össze tudunk majd hozni. Az eddigi tapasztalatok alapján senki nem fogja megbánni, ha jelentkezik rá. De ez még egy távlati dolog. Majd eldől, mennyire megvalósítható az ötlet.
A következő héten újra jelentkezünk.

Üdvözlettel:
Böjtös Gábor

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Akkor InterSonic lesz 990-ért. 
Ők meg a csőd szélén állnak.

Pedig kellő reklámmal eladható lenne jópár filmjük. Mint például a Harag 1-2, ha egyáltalán beszerzhető lenne... Vagy a szamuráj, a repülő török, a vágyastársak...
Na OFF vége...

Szegény ember vizel s főz...
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Pedig kellő reklámmal eladható lenne jópár filmjük. Mint például a Harag 1-2, ha egyáltalán beszerzhető lenne... Vagy a szamuráj, a repülő török, a vágyastársak...
Na OFF vége...

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Egyébként a Jeepers Creepers 2 szerintem biztos tervbe van valamelyik hazai forgalmazónál, ha más nem, akkor DVD-n tuti. Én az SPI-ra tippelek...
Én időnként rá szoktam kérdezni az SPI-nál, mivel ők adták ki az elsőt is, de mindig azt a választ kapom, hogy nem tervezik. Más kiadóktól is kérdeztem, de egyenlőre sehol nincs tervben.

Amennyire "bejött" az első rész az SPI-nak, nem csodálom.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Egyébként a Jeepers Creepers 2 szerintem biztos tervbe van valamelyik hazai forgalmazónál, ha más nem, akkor DVD-n tuti. Én az SPI-ra tippelek...
Én időnként rá szoktam kérdezni az SPI-nál, mivel ők adták ki az elsőt is, de mindig azt a választ kapom, hogy nem tervezik. Más kiadóktól is kérdeztem, de egyenlőre sehol nincs tervben.

Amennyire "bejött" az első rész az SPI-nak, nem csodálom.

cs-robert
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 13

Fangória

Hozzászólás Szerző: cs-robert »

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

A sokadik melléklet javaslat: Szerintem nem lenne drága mint melléklet és nekem annak idején nagyon bejött a Dark side of the moon. Itthon meglepő módon a Hold sötét oldala címmel futott videotékákban. Kicsit sci-fi kicsit horror. Még valami zombi szerű is volt benne Az Aki bújt aki nem 2. részét sem adták még itthon ki. (Bár lehet, hogy még az elsőtől is rosszabb? )

Szerintem fölösleges csorgatni saját nyálunkat a melléklet javaslatokkal. Mégha tetszenek is Fangóriának az ötleteink, sajnos pénz beszél kutyaßar táncol, így azt fogjuk kapni, ami ocsó és remélhetőleg finom.

Szabi_
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: Szabi_ »

A sokadik melléklet javaslat: Szerintem nem lenne drága mint melléklet és nekem annak idején nagyon bejött a Dark side of the moon. Itthon meglepő módon a Hold sötét oldala címmel futott videotékákban. Kicsit sci-fi kicsit horror. Még valami zombi szerű is volt benne Az Aki bújt aki nem 2. részét sem adták még itthon ki. (Bár lehet, hogy még az elsőtől is rosszabb? )

Jeepers Creepers 2. nagyon szar, még az elsőnél is sokkal rosszabb, nem lenne érdemes kiadni, a Wishmaster 3. mérföldekkel jobb nála!

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”