Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
Hétfőn, 11.35-től ismét DVDCenter a Budapest Rádióban (FM 88.1, www.budapestradio.hu)
- valaki vilagositson fe, hogy mi is ez????
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Hétfőn, 11.35-től ismét DVDCenter a Budapest Rádióban (FM 88.1, www.budapestradio.hu)
Momba! Ha jól láttam, el is lőtted a DVDCENTER Digitális fényképezőgép-topicjában az 590. hozászólást.
OFFTOPIC:
Megteszem, amit tudok!
Hidd el utoljára tavaly foglalkoztam a dologgal, akkor is csak a húgomnak segítettem választani. Előtte 2000 környékén vettünk egy digitálisat munka céljából. Amit ott írtam az a technológiából adódik, ami nem változik évente
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Azt hiszem az itteni társaságot roppantúl nem fogja érdekelni a fényképezős cikk....
Most miért mondod, engem 10 évente egyszer érdekel!
Momba! Ha jól láttam, el is lőtted a DVDCENTER Digitális fényképezőgép-topicjában az 590. hozászólást.
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 713
Szóval támogassunk akkor egy negyedévente megjelenő HÁZIMOZI magazint ?
Ha végig gondolom, nincs is igazából a piacon ilyen lap, talán a Hifi Piacot leszámítva, de az sem kimondottan HM.
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
-
Vendég
MOndom, tiszta T3 (azt mondjuk útáltam is rendesen...)
Azt hiszem az itteni társaságot roppantúl nem fogja érdekelni a fényképezős cikk....
Most miért mondod, engem 10 évente egyszer érdekel!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
A tegnapi adásban a Vírushiradótól volt egy srác, illetve a DVD Center Magazintól ketten. A filmek világával foglalkozó új, Háttér című sorozatban az áprilisi szinkron+interjú (Kálloy Molnár Péter) után májusban a kaszkadőr szakmát mutatják be, interjúval megfejelve, míg a technikai rész kapcsán elhangzott, hogy a májusi számban LightScribe-os DVD írók teszt is szerepel majd. Sőt, a jövő heti műsorban két, 4MP-es fényképeket készítő DV-kamera is bemutatásra kerül, melyekről szintén lehet majd olsavni a következő DVD Center Magazinban.
Hétfőn 11.35-től 12.30-ig DVDCenter Magazin a Budapest Rádióban (FM 88.1 vagy www.budapestradio.hu
Az újságot még nem láttam, de a mellékletről semmi info
-
Vendég
Tisztelettel mondanám, de ez a szám naggyon vékonyka volt
30 perces... Igaz, gyorsan olvasok...
Mint multimédia magazin első száma engem (már megint) a T3-ra emlékeztet, amiben belekapnak ebbe is meg abba is, aminek az a vége, hogy semmiről sincs normális leírás, vagy egy rendes összehasonlító teszt, ami segítséget (is) nyújthatna egy leendő vevőnek, egy kicsit túl sokfelé akar nyitni a lap, ettől a kevesebb több lett volna.
Én azt hiszem, vissza fogom sírni a házimozis magazint...
Előfizetőknek mi az új szám melléklete?
Hétfőn 11.35-től 12.30-ig: DVDCenter Magazin a Budapest Rádióban (FM 88.1 vagy online: www.budapestradio.hu)
Adás most.
- es mivolt? lecsusztam rola..
IGO-ról esett szó, a magyar fejlesztésű szoftverről, ami egy gigás miniSD kártyán 26 európai ország teljes térkép és úthálózatát tartalmazza, házszámpontosan. Meg zenei DVD-előzetes volt a májusi számból (Anastaca, Destiny's Child, Santana, Seal).
Hétfőn 11.35-től 12.30-ig: DVDCenter Magazin a Budapest Rádióban (FM 88.1 vagy online: www.budapestradio.hu)
Adás most.
- es mivolt? lecsusztam rola..
T A M I . H U
Adás most.
www.budapestradio.hu
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
a dvdcenter.hu nev is valtozni fog
Lehet már tudni az új nevet?
www.dvdkozep.hu vagy valami hasonló.
Ilyen alapon lehetne dvdbass.hu is.
Ehhez még a csajos címlapok is jobban illenének.
Így van. Ez lesz: magasfelbontasuformatumokcenter.hu
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Gondolom, most, hogy jön a HD-DVD - Blu-Ray, a DVD "elavult" lesz
Hitachi PJ-TX100; Projecta HomeScreen High Contrast D 220x124; Pioneer DV-575A; HTPC: P4/3.0; H/K AVR-435; B&W 705; Wharfedale WH-20 surrond; Hivox Lupus USB
www.dvdkozep.hu vagy valami hasonló.
Elkúrtuk
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
Fele a fórumidézetek rész is.
Pont az "újságdícsérő" oldal hiányzik.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Szerintem olyan 50%-os volt ez a lapszám főleg az első része tetszett.
Mondjuk Mr. Ford filmjei közé én megemlítettem volna a Szökevényt is.
Furi, hogy a rádiós szereplésről nem is hallottunk. Bár ez már inkább writing-only topik. A szerkesztők nem nagyon olvassák.
Fele a fórumidézetek rész is.
Elkúrtuk
Nekem megvan!
A fejlécben ez olvasható: DVDCENTER – A MULIMÉDIA-MAGAZIN.
Imhol a tartalom:
Kétoldalas portré a címlaplányról, Jessica Parkerről.
Kétoldalas filmkritikák:
– Anyám nyakán;
– Casanova;
– Fegyvernepper.
Egyoldalas filmkritikák:
– Soha ne mond, hogy soha;
– Az időjós,
– Kútfejek.
Háttérben a szinkron:
– kétoldalas interjú Kálloy Molnár Péterrel,
– kétoldalas cikk a (magyar)szinkronról - múlt, jelen....
TOP10 - katasztrófafilmek
Sztárportré: Harrison Ford
DVD-k:
– Charlie és a csokigyár;
– Csodacsibe;
– Mély torok mélyén;
– Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van;
– Légcsavar;
– Hazárd megye lordjai;
– Egy cipőben
Zenei DVD-k:
– Kiss,
– Eros Ramazzotti,
– Katie Melua,
– KODO,
– Blackmore's Night,
– Simply Red,
– Kylie Minogue
Filmes hírek
Technikai hírek
A videózás gyermekkora IV.
Pioneer DEH-P6800MP
harman/kardon AVR235, harman/kardon DVD22
SonyDVP-NS92
ViewSonic VA1912w
Panasonic SDR-S100
Sony DCR-DVD405
Miac Mio A201
Mitac Mio A700
NIKON D70s
Canon EOS 5D
Pinnacle ShowCenter 200
Logitech Z-5450
Mittsubishi HC3000
Commodore 64 DTV
Fujitsu-Siemens P1510
Ja, és egy érdekes infó:
DVDCenter magazin a Budapest Rádióban (a fővárosban FM 88.1; világszerte pedig online a www.budapestradio.hu-n) hétfőnként 11.35-től 12.30-ig.
Helyesbítek, a fejlécben ez olvasható:
DVDCENTER – A MULTIMÉDIA-MAGAZIN