Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
dehogycsak fogadd el, hogy ez is van a lapban
a pletykakat olvaso kozonseget meg a sok filmes hir, es technikai bemutato zavarja
Hát nem vagy egy egyszerű eset az már biztos! Ha a melléklet jó lesz akkor úgyis megveszem ha meg nem akkor nem!Annyit még mondanék,hogy szerintem a fórumos rovatban jól mutatnának az avatarok.Ja és lenne egy kérdésem az 5. oldalon lévő bevezetőben ki az ott a képen?
"Az élet nem Hollywood,nincs happy end!"
dehogycsak fogadd el, hogy ez is van a lapban
a pletykakat olvaso kozonseget meg a sok filmes hir, es technikai bemutato zavarja
És ugye, hogy lesz Üvegtigris? Naaa, adjunk már nekik egy fülest!
dehogy
csak fogadd el, hogy ez is van a lapban
o v e r p o w e r e d
kepzeld el a vilagot milyen lenne, ha csak neked tetszenea tobbieknek milyen lenne ott elni?
na ezert van benne pletyka is
legyel kicsit nyitottabb
Nem az volt a célom,hogy a saját elképzelésemet ráerőltessem a töbiekkre!Csak arról van szó,hogy ilyen pletykákat áraszt a média állandóan és már egy kicsit megcsömörlöttem attól ,hogy vájkálnak a sztárok életében!A legtöbb ilyen pletyka egyébként is nagyon messze áll a valóságtól és főleg ez zavar.
Attól,hogy nem nagyon izgat Nicole Kidman magánélet még lehetek nyitott,vagy ez kizáró ok?
kepzeld el a vilagot milyen lenne, ha csak neked tetszene
a tobbieknek milyen lenne ott elni?
na ezert van benne pletyka is
legyel kicsit nyitottabb
o v e r p o w e r e d
Nem kell üvegtigris....... De már várom február 9.-ét...
z
De kell...
Nem várom február 9-ét
Kiegyezünk döntetlenben?
Felőlem OK..
z
Akkor így már értem!
Azért kiváncsi lennék T-Boy véleményére is ezzel kapcsolatban!
Azt elhiszem!A barátnőm és édesanyám is csak ezt olvasták el az újságból,éppen ezért írtam,hogy nagyon nem passzol oda!Vagy lehet ,hogy ezzel a rovattal a család nőtagjait akarják megfogni?
Kapisgálod. Ha, az asszony nem talál benne neki való cikket, akkor előbb-utóbb elkezd hőbörögni, hogy: -Már megint megvetted ezt a drága újságot?
Azt elhiszem!A barátnőm és édesanyám is csak ezt olvasták el az újságból,éppen ezért írtam,hogy nagyon nem passzol oda!Vagy lehet ,hogy ezzel a rovattal a család nőtagjait akarják megfogni?
Lenne egy észrevételem a magazinnal kapcsolatban!Engem kifejezetten zavar a Pletykák rovat ezt inkább el tudnám képzelni a Bravóban vagy más ilyen agyzsugorító tinilapban,mint itt!Engem példáúl rohadtúl nem izgat ,hogy a Nicole Kidmen éppen kivel jár és ,hogy miért is jár vele.Ez csak egy példa volt ,mert van itt még egy kevés Britney-ről ,Gwyneth Paltrow-ról stb.Remélem ezért nem fogtok megkövezni,csak egy észrevétel volt semmi más!
Asszony pajtásnak tetszik az a rovat.
Lenne egy észrevételem a magazinnal kapcsolatban!Engem kifejezetten zavar a Pletykák rovat ezt inkább el tudnám képzelni a Bravóban vagy más ilyen agyzsugorító tinilapban,mint itt!Engem példáúl rohadtúl nem izgat ,hogy a Nicole Kidmen éppen kivel jár és ,hogy miért is jár vele.Ez csak egy példa volt ,mert van itt még egy kevés Britney-ről ,Gwyneth Paltrow-ról stb.Remélem ezért nem fogtok megkövezni,csak egy észrevétel volt semmi más!
Nem kell üvegtigris....... De már várom február 9.-ét...
z
De kell...
Nem várom február 9-ét
Kiegyezünk döntetlenben?
nagyon örqltem a Született gyilkosoknak De a (förtelmes)Sztárom a párom után reménykedtem benne,hogy valami igazán nagy dobás következik.Sajnos tévedtem.De ez sem változtat azon a tényen,hogy még egy DVD mellékletnek sem örültem annyira mint a Született gyilkosoknak(talán csak a Misszióval voltam igy.)Kivánom,hogy sikeres legyen az ujság
Mennyivel szebb fogalmazás lehet a "förtelmes" helyett pl. hogy:
Nekem nem jön be.
Nem az én ízlésemnek való.
stb.
stb.
Én személy szerint nem adnék pénzt a született gyilokokért, de nem mondhatom rá, hogy förtelmes, mert többek között neked is tetszik.
Ami neked nagy dobás, az másnak kicsi. Aztán fordul a kocka, és ezért szép az élet.
Nem kell üvegtigris.......
De már várom február 9.-ét...
z
T-BoY! Lehet már tudni valami közelebbi infot az idei első számról?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
A Sárkányszív az nekem is bejönne!
ahany hozzaszolas annyi velemeny, pro es kontrahogy igazodjon ki itt az ember?
- messz a sajad fejed utan mint eddig is
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Az Üvegtigrist még egy "Hogyan főzzünk lófejkockából borsmentás kakasherepudingot vaníliaöntettel" c. újsággal is megvenném, az tuti!
Én szerintem elő is fizetnék rá
Amúgy tényleg jöhetne az Üvegtigris, de ha a BuFi berakja akcióba a kétlemezest akkor inkább a Sárkányszívet
Az Üvegtigrist még egy "Hogyan főzzünk lófejkockából borsmentás kakasherepudingot vaníliaöntettel" c. újsággal is megvenném, az tuti!
Én meg nem ,az is tuti!
- Pink Panther
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
PP
Víg kedély, jó egészség!
Nekem nem jött be az Üvegtigris a poénokon nem tudtam nevetni és inkább fárasztó volt mint vicces.
ahany hozzaszolas annyi velemeny, pro es kontra
hogy igazodjon ki itt az ember?
o v e r p o w e r e d
Az ÜVEGTIGRIS nagyon nagy kult film a köreinkben itt vidéken, minden fújja kívulről minden egyes mondatát. Ezt csak azért írtam mert szerintem az újságnak a Wonder Boys sokkal nagyobb kockáztatás, és ez az eladott példányszámban biztos meg fog látszódni, de ettől függetlenül sok sikert kívánok. A Notting Hill az eddigi legjobb újságmelléklet volt
Please, Üvegtigris-t ne válogassuk be mellékletek közééé!
Meg van már több, mint egy éve és legalább 10xer meg is néztem DVD-n! :-) :-) :-)
TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD