Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fangória

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Fangória

Hozzászólás Szerző: "L" »

Én is megvettem eddig az összes Fangot, van amelyik számokból 2 is van,mert nem bírtam kivárni a dvd-s verziót
Azért ez kicsit durva... :taps:

Szabi_
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: Szabi_ »

Én is megvettem eddig az összes Fangot, van amelyik számokból 2 is van,mert nem bírtam kivárni a dvd-s verziót

Szabi_
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Remélhetőleg péntek/szombat. Már dolgoznak az ügyön...
Aha, értem. Szóval hétfő... :taps:

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

No, akkor megtámogatlak benneteket kemény 690 forinttal. :taps:

Köszönjük a támogatást... nem fogod megbánni.

Eleddig az összessel megtámogattalak benneteket, és ha jól emlékszem, a Halálos kitérőt, a Jeepers Creeperst, az Őrült Stone-t és a Pumpkinheadet általatok tehettem a polcomra.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: Fangoria »

DVD-s változat kb. mikor lesz kapható? Jövő hét eleje?
Remélhetőleg péntek/szombat. Már dolgoznak az ügyön...

Szabi_
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

DVD-s változat kb. mikor lesz kapható? Jövő hét eleje?

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Mikor keressem az újságárusoknál? Erre a hétre lett igérve a melléklet nélküli. 
Esetleg ma?

Esetleg ma.

:taps:

No, akkor megtámogatlak benneteket kemény 690 forinttal.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Illetve "igazi" előfizetési akció nem lesz?
Lesz. Szerintem év végén beindítunk valamit.

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Esetleg ma?

Esetleg ma.

:taps:

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: bonsai »

Esetleg ma? :taps:

Gmiki
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: Gmiki »

Illetve "igazi" előfizetési akció nem lesz?

Ginger Ale
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: Ginger Ale »

Nem tudjátok véletlenül hol lehet beszerezni a halálmester 1-2-t? Már néztem a neten, de nem találtam.
halálosztó 1
halálosztó 2

Az eredetileg Halálmesternek keresztelt film első két részét sajnos ilyen néven adták ki dvd-n.

Vendég

Fangória

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nem tudjátok véletlenül hol lehet beszerezni a halálmester 1-2-t? Már néztem a neten, de nem találtam.

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Hozzászólás Szerző: "L" »

Egy kis bemutató a hetedik szám DVD-mellékletéhez…

Ezek nagyon jó dolgok, főleg a Fangos kommentárra lennék kiváncsi, majd talán egy következő mellékletnél, mondjuk, ha kiadjátok a Gyerekjátékot! :taps:

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Nyomdában az új Fangoria. Következő héten mindenképpen megjelenik a szimpla verzió , de bízom benne, hogy a lecsomagolás mellett is kikerülhet a DVD-s változat olyan péntek/szombat magasságában. Mi mindenesetre mindent megteszünk a cél érdekében. Érdemes lesz egyébként betámadni az árusokat… A magazin tartalmát ugye részleteztem korábban, és hiszem, már amiatt is érdemes lesz beszerezni a hetedik Fangoriát. Amit még nem árultam el a tartalommal kapcsolatban, az a négyoldalas Jason-megemlékezés , amit azért lehetett sejteni a címlap megtekintésekor… illetve lesz még egy nagy újdonságunk. Egészen pontosan arról van szó, hogy majd' az összes kritikánál esélyt kaptak más írók is, hogy véleményüket lejegyezhessék az adott témával kapcsolatban. A Szerintem -ablakocskák részletes betekintést nyújtanak abba, nem biztos, hogy mindenkinek egy a véleménye egy-egy filmmel/íróval/rendezővel kapcsolatban. Bízom benne, Ti is érdekesnek fogjátok találni a többemberes kritikákat…
Természetesen a megjelenésig kiteszünk egy kis olvasnivalót (Archivum), hogy ne unatkozzatok addig, míg kezetekbe kerülhet a Magyar Fangoria legfrissebb száma.

Egy kis bemutató a hetedik szám DVD-mellékletéhez…
A Halálmester 3. egy igazán minőségi kiadványként jut el olvasóinkhoz, ezzel igyekszünk biztosítani őket: jól választottak, amikor kiálltak a Magyar Fangoria mellett, vásárlásukkal is támogatva ezzel a horror műfaj jelenleg egyik legnagyobb hazai támogatóját.
Az angol hang sajnos 2.0-ás, de ennél jobbat nem tudtunk hozzá kérni, viszont az általunk készíttetett magyar 5.1-es szinkron igazán igényes lett. A Dzsinn hangja, és úgy egyébként a többi szereplőé is… szerintem panasz nem lehet rájuk.
A kép 16:9-es, ami pedig az extrákat illeti, olyan szinten telepakoltuk a DVD-t, hogy azon már annyi hely sem maradt, ami egy előzeteshez szükséges…
Eredeti trailer, produkciós jegyzetek, biográfiák, Fangoria-bemutató, Fangoria-táboros előzetes, valamint egy igazi unikum: Fangoria-audiokommentár. Azt hiszem, utóbbi nem csak Magyarországon számít rendhagyó és újító ötletnek, hanem az egész világon is az. Legalábbis én még nem hallottam róla, hogy valahol is a kiadó véleményezte volna az adott filmet. Fogadjátok tehát ezt is nagy szeretettel, és remélhetőleg jól fogtok szórakozni, amikor végighallgatjátok.

Üdvözlettel:
Böjtös Gábor

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Akárhogy is legyen ezek után, nálam az Őrült Stone miatt bérelt helyetek van a szívemben (bár ez sajnos számotokra nem forintosítható tényező).

Ez szép volt, köszönjük.

Mindenesetre én már lefoglaltam olyan mellékletet, aminek szerintem Ti is örülni fogtok. De ez majd pár szám után fog jönni.

Éa a későbbiekben igyekszem majd hasonlókat keresni.

Egyébként a kései jövőről jut eszembe.
Nézegettem a The Day of the Triffids (1962) adatait. Ha jól látom, kisebb kiadónál van, és azért ez egy elég nagy klasszikus, talán nem csak én imádtam. Szerintetek mennyire lenne kockázatos egy ilyen régi "legendát" bevállalni?

Viccelsz? Ilyen, valóban legendás filmek számolatlaunl jöhetnek. Nem kell feltétlenül a '80+-as évekből válogatni.

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: stackpointer »

Nézegettem a The Day of the Triffids (1962) adatait. Ha jól látom, kisebb kiadónál van, és azért ez egy elég nagy klasszikus, talán nem csak én imádtam. Szerintetek mennyire lenne kockázatos egy ilyen régi "legendát" bevállalni?
Szerintem több értelme van, mint a noname filmeknek, és ezt én speciel meg is venném.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Fangória

Hozzászólás Szerző: vtb »

Egyébként a kései jövőről jut eszembe.Nézegettem a The Day of the Triffids (1962) adatait. Ha jól látom, kisebb kiadónál van, és azért ez egy elég nagy klasszikus, talán nem csak én imádtam. Szerintetek mennyire lenne kockázatos egy ilyen régi "legendát" bevállalni?

Én a filmet nem láttam, de a könyvet olvastam és az tetszett. Egyszer annó majdnem kivettem a tékából, de mire rákerült volna a sor, megszűnt a téka

(azért az 5,9-es imdb átlag nem rossz)

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Az újság megjelenését már nagyon várom. A mellékleten még rágódom, pedig én láttam az első részt. Speciel azt meg is vettem. 
Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés/kérés megy felétek, de pl a Critters drága lenne? Vagy a félelem galaxisa? Az igazán B kategóriás film, de DVD-n szivesen megvenném.

A kiadóknak kell majd utánajárni, de ilyesmiken én is gondolkodam.
Még négy filmünk van tutiban, és utána hármat még tervezek, aztán bármi jöhet.

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Akárhogy is legyen ezek után, nálam az Őrült Stone miatt bérelt helyetek van a szívemben (bár ez sajnos számotokra nem forintosítható tényező).

Ez szép volt, köszönjük.

Mindenesetre én már lefoglaltam olyan mellékletet, aminek szerintem Ti is örülni fogtok. De ez majd pár szám után fog jönni.

Éa a későbbiekben igyekszem majd hasonlókat keresni.

Egyébként a kései jövőről jut eszembe.

Gmiki
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: Gmiki »

Az újság megjelenését már nagyon várom. A mellékleten még rágódom, pedig én láttam az első részt. Speciel azt meg is vettem.

Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés/kérés megy felétek, de pl a Critters drága lenne? Vagy a félelem galaxisa? Az igazán B kategóriás film, de DVD-n szivesen megvenném.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Fangória

Hozzászólás Szerző: vtb »

De ez ördögi kör, nem? Ha nincs fogós melléklet akkor nem veszi a nép, ha nem veszi a nép akkor nem lesz miből finanszírozni a következőt.
Én megértem azokat, akik ágálnak az új melléklet ellen, mert valljuk be 2000Ft-ot kiadni valaminek a harmadik részéért (jó, tudom ennek egy része maga az újság, de akkor is ennyit kell perkálni) aminek az előző két része 990 és így sem tartozik a nagy vételek közé.
És persze megértelek titeket is, hiszen ha van 100 Ftja az embernek akkor nem tud 200at költeni, bármennyire is tudja, hogy megérné.
De azt sajnos el kell viselnetek, hogy ezzel a vevő is így van.
Lehet, hogy a szinte minden magazin idulásakor felvetett ötletet nektek alkalmaznotok kéne, úgyismint felvetni pár címet és megszavaztatni. Lehet, hogy nem fedjük le a teljes olvasótábor ízlésspektrumát, de talán el lehetne kerülni az ilyen botlásokat. Azt meg hogy "nem vetjük fel, mert a konkurens lap lecsap rá" légyszi ne hozdd fel (ha egyáltalán szándékodban lett volna), mert az ma már kacagtató lenne.

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Egyébként ha nem láttad, miért vagy olyan biztos benne, hogy "gyenge sorozat".Ez a baj, hogy mindenki tele van előítéletekkel.

Ilyen cím esetében ez szerinted meglepő? :taps:

Itt nem elég a "Magyarországon először" duma, itt ütni kell! Elvégre a Fagoriáról van szó még akkor is, ha idehaza még csak most kezd kialakulni a név presztízse.

Igen, ilyen névnél is meglepő.

És hiába van szó a Fangoriáról, egyszerűn pénz nélkül akkor sem lehet ütni, hiába minden jószándékom.
Miért olyan nehéz ezt megérteni?

Értem én, csak nagy általánosságban írtam az okosságomat.

Igyekszünk, és ha egy 1000 darabbal megnőne az eladásunk, sokkal többet tudnánk tenni...
Egyelőre azonban csak vegetálunk, és hiába találunk ki mindenféle dolgot, reklámok és támogatók nélkül elég nehéz előre haladni.

Talán év végére sikerül egy jobb helyzetet elérni, és akkor még többet tudunk majd nyújtani.

Én ígérem, hogy mindig a maximumot próbáljuk nyújtani, de Ti meg igyekezzetek kitartani mellettünk, mert ez egy kölcsönös dolog.

Szeressük egymást...

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Egyébként ha nem láttad, miért vagy olyan biztos benne, hogy "gyenge sorozat".Ez a baj, hogy mindenki tele van előítéletekkel.

Ilyen cím esetében ez szerinted meglepő?

Itt nem elég a "Magyarországon először" duma, itt ütni kell! Elvégre a Fagoriáról van szó még akkor is, ha idehaza még csak most kezd kialakulni a név presztízse.

Igen, ilyen névnél is meglepő.

És hiába van szó a Fangoriáról, egyszerűn pénz nélkül akkor sem lehet ütni, hiába minden jószándékom.
Miért olyan nehéz ezt megérteni?

Értem én, csak nagy általánosságban írtam az okosságomat. :taps:

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”