Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
Hy!Valaki nem tudja ,hogy megjelent-e már a Sorozatgyilkos nyara?
Végre kapható.
Kép: 16:9 (1,85:1)
Hangok: Magyar 5.1 DD * Angol 5.1 DD * Rendezői kommentár
Felirat: Magyar, Angol
Extrák: Interaktív menü * Közvetlen jelenetválasztás * Fotóalbum
Interjúk * Így készült... (werkfilm) * TV-spot * Előzetesek
Az egyik legjobb film, ami mellékletben megjelent. Szerintem kötelező vétel.
Jó lenne, ha -hasonló paraméterekkel- a Harcos és Hercegnő is kijönne.
Hát az lehet, hogy ígéretes megjelenés, meg hogy a film is jó, de a feliratokat jól elbaltázták, ugyanis 5-10 mp-el azelőtt jelennek meg, hogy a szereplő beszélni kezdene, és ez rohadtul idegesítő, mondhatnám ez így nézhetetlen!!! :smile19: :smile19: Még szerencse, hogy van szinkron... De ezt így nem szabadott volna piacra dobni!
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
DVD Poszter Magazin
Végre kapható.
Ígéretes megjelenés.A kép és hang minőségéről tudnál írni pár szót?előre is köszi!
Más: OOZ oldalán olvastam,hogy megjelenik itthon A KEGYETLEN c. film,a poszter plusz mellékleteként.Erről tud már valaki valamit?
A film azt tudom,hogy zseniális,Eric Bana nem semmi kilókat szedett fel a film kedvéért és nagy elismerést kapott a film is.
A kegyetlen: http://www.imdb.com/title/tt0221073/
DVD Poszter Magazin
Végre kapható.
DVD Poszter Magazin
A "Szerető" plakátján volt, hogy októberben:Hegylakó3 (extra: B oldal Hegylakó2 - rendezői változat)
Kiváncsi leszek a borítót hogyan oldjám meg.
Ezek a hegylakó filmek már követni sem tudom hány fajta kiadást érnek még meg.
Telán érdemes lesz bevállalni; 2 filmet egy áráért..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
DVD Poszter Magazin
És ha netán megvette már valaki,írjon róla néhány sort,hogy milyen a minősége,
milyen extrák vannak rajta meg ilyesmi!
Meghogy érdemes-e megvenni!
Előre is köszi,bárki!
Az "Egy sorozatgyilkos nyara" engem is nagyon érdekelne, a DVD EstExtra-ban lévő reklám szerint a megjelenés időpontja szept.9., hát ez már elmúlt... Látta már vki vhol?
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
DVD Poszter Magazin
A "Szerető" plakátján volt, hogy októberben:
Hegylakó3 (extra: B oldal Hegylakó2 - rendezői változat)
Kiváncsi leszek a borítót hogyan oldjám meg.
Ezek a hegylakó filmek már követni sem tudom hány fajta kiadást érnek még meg.
-
Vendég
DVD Poszter Magazin
Hy!
Valaki nem tudja ,hogy megjelent-e már a Sorozatgyilkos nyara?
És ha netán megvette már valaki,írjon róla néhány sort,hogy milyen a minősége,
milyen extrák vannak rajta meg ilyesmi!
Meghogy érdemes-e megvenni!
Előre is köszi,bárki!
DVD Poszter Magazin
valljátok be, a legjobb részekhez nektek kell felirat? :smile19:
Nem, de nálam a felirat kitakar a legjobb részekből.
DVD Poszter Magazin
Miért pont az FF filmnek kell kiadni egy olyan filmet, ami engem is érdekel?
DVD Poszter Magazin
Ó, szerencsés kiválasztottak, az ég kegyeltjei!
... ez nagyon tetszett! :kiraly:
DVD Poszter Magazin
Na, én is megnéztem ezt a felirat-kikapcsolás dolgot:
Nálam film közben lehet szinkronhangot változtatni, de nem lehet feliratot ki-be kapcsolgatni. Vagyis, ha a menüben felirattal kértem, csak akkor tudom kikapcsolni, ha ismét belépek a menübe. Ha felirat nélkül inditottam, bekapcsolni is csak menüvel tudom, menet közben nem.
Ó, szerencsés kiválasztottak, az ég kegyeltjei!
Én nem is tudtam felirat nélkül elindítani.
DVD Poszter Magazin
és feliratváltásnál újra kezdődik a film, nem "resume" :smile19:
Pontosan ez történt.
DVD Poszter Magazin
egy furcsa dolog van a menüben: ha bal- és jobbfele mennék, a bal/jobb gombbal nem lehet csak a lefelével. érdekes. biztos shareware menükészítő progival dolgoztak.
Én azt hittem azért, hogy a kínaiak fentről lefele írnak.
Na, én is megnéztem ezt a felirat-kikapcsolás dolgot:
Nálam film közben lehet szinkronhangot változtatni, de nem lehet feliratot ki-be kapcsolgatni. Vagyis, ha a menüben felirattal kértem, csak akkor tudom kikapcsolni, ha ismét belépek a menübe. Ha felirat nélkül inditottam, bekapcsolni is csak menüvel tudom, menet közben nem.
És a menüben nálam is a "kínai módszerrel," a fel/le gombokkal lehet balra/jobbra menni .
DVD Poszter Magazin
na ez az első logikus válasz a talányra
system
DVD Poszter Magazin
egy furcsa dolog van a menüben: ha bal- és jobbfele mennék, a bal/jobb gombbal nem lehet csak a lefelével. érdekes. biztos shareware menükészítő progival dolgoztak.
DVD Poszter Magazin
system
DVD Poszter Magazin
Jó hír, kollégám gépén le lehet kapcsolni a feliratot. Megint én szívok a 70 ezres pioneerral. Szal vegyétek a Szeretőt!
DVD Poszter Magazin
Beraktam A szeretőt és fél órán át próbáltam lekapcsolni a feliratot, hiába. Csak a szinkronnal együtt megy. Felhívtam ma a kiadót, de a főnök szabin, csak két hét múlva reklamálhatok.Kipróbáltuk a cégnél egy szgépen, itt lehet külön hallgatni. Ha vki megvette, írja már meg asztali lejátszón mi nála a szitu! Köszi!
teljesen kifogástalan a felirat / audiosávok
system
-
Vendég
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Plusz Magazin: Egy sorozatgyilkos nyara (megj.: szept. 9.)DVD Poszter Extra Magazin: Chopper – A kegyetlen (megj.: szept. 23.)
DVD Poszter Magazin: Darkness,a rettegés háza (megj.: szept. 30.)
Ár: 1990 Ft/db
Az "Egy sorozatgyilkos nyara" az a Spike Lee-film?
Igen! Főszerepben: Adrien Brody, Miro Sorvino...
Köszi, erre alighanem befizetek.
DVD Poszter Magazin
Nincs reklám, he erre a filmre gondol aki kérdé, bár ebből nem tudok ker verziót.
Igen erre gondoltam köszi.
A ker. verziót (vagy ugyanazt a verziót mint ez) a MM-okban július óta árulják 2290,- és 2390,- áron.
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Plusz Magazin: Egy sorozatgyilkos nyara (megj.: szept. 9.)DVD Poszter Extra Magazin: Chopper – A kegyetlen (megj.: szept. 23.)
Igen! Főszerepben: Adrien Brody, Miro Sorvino...
-
Vendég
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
Beraktam A szeretőt és fél órán át próbáltam lekapcsolni a feliratot, hiába. Csak a szinkronnal együtt megy. Felhívtam ma a kiadót, de a főnök szabin, csak két hét múlva reklamálhatok.Kipróbáltuk a cégnél egy szgépen, itt lehet külön hallgatni. Ha vki megvette, írja már meg asztali lejátszón mi nála a szitu! Köszi!
Pedig én is meg akarom venni. Hogy a jó életbe!