Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Alakul ez. A képről még nem mondtál semmit. Milyen formátumú?
az eredeti v. az magyar cime? :smile1:
A film cime B-vel kezdodik, es nem talalom egyik hazai online bolt elorendeles kinalataban sem...
Tippeljen mindenki, hátha ráhibázik valaki..
Az álmosvölgy elegendája Paramount film valamint nem felel meg a kritériumnak, miszerint is feliratos.
A Halálhajó szintén Paramount film és szintén nincs rajta magyar felirat valamint 5.1-es szinkron van rajta.
A Fantomon legjob utdomásom szerint nincs felirat és szintén Paramount film.
Esetleg a Fantom, az is mostanában jön ki, bár elég gagyi! BoY elárulhatnál még valami infót, mondjuk, hogy mennyire uj a film :smile1:
Almosvolgy nem hiszem, mert nem hallottam rola, hogy terveznek mostanaban akiadasat, tinihorror szinten kilove; szerintem a Halalhajo lesz, az ugyanis 16.-án jön ki es a lap is 20.-a körül jelenik meg..
Megdobbantom pár ember szívét :smile7:
Az álmosvölgy legendája is horror és az is premier lenne itthon :smile15: .
Bár én attól tartok, hogy valami igénytelen tinihorror lesz :smile17:
Eddig senki sem talalta el
De a boritokep meg mindig nem erkezett meg...
Az egy pozitív dolog, hogy mindíg premier filmeket fognak hozzácsapni a laphoz v. a filmhez a lapot Csak nem a Halálhajó lesz? az valahogy nem kéne :smile23:
Sziasztok !
Én érdeklődtem a kiadónál és azt a tájékoztatást kaptam, hogz mindig premier film lesz a melléklet.
ZA. :smile40:
Azért a kettő nem egy kategória. Ha magáról a filmekről nem is beszélünk a Farkasok szövetsége anamorph szélesvásznú képű és olyan DD 5.1-es hangja van, hogy az Episode I. labdába nem rúg mellette.
Engem mindkettő érdekelne (Szörny,Farkasok szövetsége). Fel vagyok csigázva, melyik lesz.(ha egyáltalán ezek közül valamelyik)
Köszi fazék!
Számomra ez egy kicsit megnyugtatóbb. :smile10:
A fenében! Igazad van. Az zavart meg, hogy Fox film. Ettől függetlenül a Best forgalmazza. És 4:3-as P&S képe van. Remélem nem találtál bele. :smile23:
Simon!
Nem voltál elég alapos: A szörny (Lake Placid)-dd5.1 angol
és 2.0 magyarhang. (Bill Pullmann és Bridget Fonda)
Remélem ,hogy nem az lesz ,mert én megvettem.
Ha nem lenne meg kétség kívűl én is reménykednék abban ,hogy a Farkasok szövetsége legyen. :smile26:
Kölcsönkaptam a DVD-t, és a Harc mestere credits végén felkuszik a szokásos Dolby Logo, de ezuttal Dolby Digital surround EX felirattal. Létezik, hogy a DVDn is EX hang lenne... ? Vagy ujrakeverték dvdre sima dd-re?
Bocsi.Szoval az 5.1 angol nem stimmel,mert 5.1 francia van a Farkasok szovetsegen.
Hatha ezegyszer szerencsenk lesz es a Farkasok szövetsége lesz a film.Az 5.1 magyar hangon kivul minden stimmel. 2.0-s magyar hang van rajta es hatha az 5.1 az eredeti hangra vonatkozik.Ha nem is horror de olyasmi es a BEST Hollywood forgalmazza mint a Harc mesteret.Barcsak igy lenne
udv/tau ba
Végignéztem az eddig megjelent összes független forgalmazós horrorfilmet, de nem találtam olyat amelyen 5.1 angol hang mellett magyar szinkron is szerepelt volna. Már én is kíváncsi vagyok.
Ize, varjuk meg a cimlapkep, ok?
A film egyebkent egy horrorfilm lesz, 5.1 angol es 2.0 magyar hang, +felirat
Léccccccciiiiiii!!!!!!
Na jó elég a főszereplők és a rendező neve