Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
-
Vendég
Na, tessek!
Alig hogy kitalaltuk, Boy mar fel is tete a hivatalos hirt - egyelore (15:20) cimplap nelkul! Micsoda csalas!!!
-
Vendég
Félő, hogy ahogy egyre keletebbre kerülünk, úgy zsugorodik a film. Értsd: USA 2.35:1; UK,D 1.85:1(vagy 1.78:1), mire ideér lehet, hogy 1.33:1 P&S lesz belőle. Jaj nehogy megtegyék :smile47: :smile23:
-
Vendég
Végülis nincs jelentősége, az amazon.co.uk és a dvdfever.co.uk szerint csak idén februárban jelent meg.
-
Vendég
Itt írják az októbert: http://dvd.index.hu/index.php?from=2001 ... 2017:43:43
Itt pedig egy kicsi a filmrol: http://dumballah.tvnet.hu/relax/kultura ... /relic.htm
:smile16:
-
Vendég
Az én olvasatomban 2002. február 25-én jelent meg Angliában a Universal forgalmazásában.
-
Vendég
Hát éppenséggel lehet a Relic... Eddig még nem jött ki, október 22-én volt az európai megjelenés, úgyhogy ez lehet...en kezdem elhinni. Ha a Relic lesz, en valszeg meg is veszem. :smile13:
-
Vendég
A bestia lehet, főleg azért mert a legtöbb helyen Bestia címen említik. Bár kint Paramount film volt, a moziban itthon a Budapest Film forgalmazta (Mirax).
-
Vendég
Te tudsz valamit, nem akarod megosztani velünk is? Legalább az eredeti címet..
-
Vendég
na most akkor gondolkozzunk... :smile5: :smile5:
-
Vendég
Bocsanat, en eleg bena vagyok az ilyen ki forgalmazza, milyen szinkron van rajta temaban, de ez A Bestia (Relic)?
-
Vendég
Bocsi, cáfolnálak, a film címe nem B-vel kezdődik. A cím pontosan A b.....
Ha jól tudom, akkor angolul pedig The R....
Remélem sokat segítettem.
-
Vendég
valamennyire fontos, mert ha sz*a a film akkor senki nem veszi meg 2500ért, mert a lap (hacsak nem történik valami nagy csoda) nem ér semmit..
-
Vendég
Hali!
Nevetséges ez a túráztatás. Mik vagytok ti istenek? Ez élet-halál kérdés, hogy tudjuk mi lesz!
Na lécci...
:smile26:
-
Vendég
Jaj a HMM fórumban az Asterixel is eljátszotta valaki a "teasing trailer"-t
Szerintem attól csak a csalódás lett nagyobb. :smile9:
-
Vendég
Én is tartok tőle, de megrögzött álmodozó vagyok )
-
Vendég
háát nem is tudom, valami igen nagy durranásnak kell lennie, ha ennyire nem akarja elárulni BoY a film cimét de nem is kell a cim, csak pár infó róla
-
Vendég
Belphegor hmmmmmmmmmmm :smile47:
Az jó lenne , premier film is , Best-es is , de francia ,hát akkor miért nem francia 5.1 ,mint a Farkasok szövetsége?
-
Vendég
Csak, hogy én is totozzak:
Bíbor folyók
...de honnan a szinkron???
-
Vendég
Nem is olyan egyszerű kitalálni.. "sikerfilm"-ben gondolkodjunk, vagy valami "gagyi"-ban?
-
Vendég
tényleg a kép milyen lesz? Esetleg az extrak-rol tudni lehet valamit?
-
Vendég
Az francia nyelvű. Lehetne még a Bízd a hackerre csak az meg nem tudom mennyire horrorfilm. :smile1:
-
Vendég
Akkor szerintem a Belphegor,A Louvre fantomja lesz az szinten BEST Hollywood forgalmazasban.
tau ba