Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Nemzetközi DVD Magazin

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

Jó szórakozást a horror rajongóknak! Kinek a pap, kinek a paplan... Jó, hogy nem vagyunk egyformák. Ezért változatos, és szép az élet!

Detonátor

Ahogy nézem a hozzászólásaidat, Te leginkább csak a drámákat szereted. Ezek persze jó filmek meg minden, de egy házimozit nem használnak ki teljes mértékben. Ráadásul mostanában el voltál látva igényes drámás mellékletekkel (Csokoládé, Good Will Hunting, Wonder Boys, mégha ebből kettőre rá is fogták, hogy "vígjáték") ,úgyhogy egy szavad sem lehet!
Ezek mind-mind jó filmek és egyszer látni kell őket. Én viszont már mindet láttam többször is (a WB-t csak egyszer bírtam megnézni).

Amúgy meg ha egy műfajt úgy általában nem szeretsz (horror) az nem a műfaj hibája. A Kör amin elaludtán számomra is az egyik legfélelmetesebb filmélményem volt, pedig tudtam előre, hogy miről szól. Úgy ültem neki, hogy na megnézem mit tudnak kihozni ebből a "gyenge" story-ból. Hát tudtak!

Tényleg nincs egy szavam sem. Ki lettem elégítve.
Most pedig legyetek ti kielégítve. Tényleg nem igazán kedvelem a műfajt, de nem is küldök el senkit melegebb éghajlatra, akinek bejön. Az Alien I. pl nekem is nagyon bejött anno.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 713

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: GTomi »

talán denis quaidet bezárják egy elme intézetbe,aztán az ápoló feltesz egy "nyugtató"zenét majd a fejéhez kap D.Q. és megszólal:már megint egy carpanter zene

Off
D.Q.? Nem Sam Neil? Volt valami film, az őrület torkában vagy valami ilyesmi. Késő Carpenter és King írta a történetet, de elég gyengécske volt.
Carpenter előszeretettel szerzett zenéket a saját filmjeihez. Ezek elég egyszerű zenék, de visszaadják a filmjei hangulatát.
Kedvenc Carpenter filmemnek a Thingnek is Ő és Morricone (!) együtt szerezték a zenéjét. Szegény Moriccone bosszankodott is eleget.

azaz!kösz!
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

talán denis quaidet bezárják egy elme intézetbe,aztán az ápoló feltesz egy "nyugtató"zenét majd a fejéhez kap D.Q. és megszólal:már megint egy carpanter zene

Off
D.Q.? Nem Sam Neil? Volt valami film, az őrület torkában vagy valami ilyesmi. Késő Carpenter és King írta a történetet, de elég gyengécske volt.
Carpenter előszeretettel szerzett zenéket a saját filmjeihez. Ezek elég egyszerű zenék, de visszaadják a filmjei hangulatát.
Kedvenc Carpenter filmemnek a Thingnek is Ő és Morricone (!) együtt szerezték a zenéjét. Szegény Moriccone bosszankodott is eleget.
gordon314.fw.hu

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Nemzetközi DVD Magazin

ezek szerint Te sem feltétlenül a darabolós öncélú véres horrorokat tartod ezen műfaj csúcsának ?

Természetesen nem a darabolós fajtákat szeretem. Nem tudtam élvezni a nyolcvanas évek zombi filmjeit, a sikolyokat végig sem néztem, sőt bár ez már eretnekség, mert Carpentert azért szeretem, a helloween-ek sem igazán jöttek be. Nem is szólva a Péntek 13-ról a texaszi lácfűrészesről és így tovább.

Nekem nagy horrorélmények az Evi Dead első két része gyermekként. (Ma megnézve a másodikat már inkább paródiának látom.) Az Alien és a már említett Kör.

Nem mondom, hogy a Mimic a műfaj klasszikusa, de szerintem van olyan jó, mint a Bestia (az is tetszett nekem). Gondolkodtam is, hogy beszerzem fanyalogva VCD-n, de örülök, hogy nem tettem.
A második részétől viszont mindenkit óvva intek!

de hát a bestia dvd mellékletként(is) kijött...

carpanternek van egy remek filmje,a 13(?)rendörôrs ostroma.nem kimondott horror a műfaja,bár szerintem tök nyomasztó.igazi "horror" megjelent dvd nálunk?
viszont ha carpantert szereted,mi annak a filmjének a címe,ahol talán denis quaidet bezárják egy elme intézetbe,aztán az ápoló feltesz egy "nyugtató"zenét majd a fejéhez kap D.Q. és megszólal:már megint egy carpanter zene
film a filmben,nagyon rossz vhs minôségben láttam hát már jó pár éve,szinkronos volt,vmikor 94 körül készülhetett.
(az is igaz,hogy itt a net elôttem,aztán csak egy keresôprogram is lehetne a megoldás )
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Nemzetközi DVD Magazin

ezek szerint Te sem feltétlenül a darabolós öncélú véres horrorokat tartod ezen műfaj csúcsának ?

Természetesen nem a darabolós fajtákat szeretem. Nem tudtam élvezni a nyolcvanas évek zombi filmjeit, a sikolyokat végig sem néztem, sőt bár ez már eretnekség, mert Carpentert azért szeretem, a helloween-ek sem igazán jöttek be. Nem is szólva a Péntek 13-ról a texaszi lácfűrészesről és így tovább.

Nekem nagy horrorélmények az Evi Dead első két része gyermekként. (Ma megnézve a másodikat már inkább paródiának látom.) Az Alien és a már említett Kör.

Nem mondom, hogy a Mimic a műfaj klasszikusa, de szerintem van olyan jó, mint a Bestia (az is tetszett nekem). Gondolkodtam is, hogy beszerzem fanyalogva VCD-n, de örülök, hogy nem tettem.
A második részétől viszont mindenkit óvva intek!
gordon314.fw.hu

Robesz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Robesz »

Amúgy meg ha egy műfajt úgy általában nem szeretsz (horror) az nem a műfaj hibája. A Kör amin elaludtán számomra is az egyik legfélelmetesebb filmélményem volt, pedig tudtam előre, hogy miről szól. Úgy ültem neki, hogy na megnézem mit tudnak kihozni ebből a "gyenge" story-ból. Hát tudtak!

a körön beszartam,imádok borzongani,de csak egy határig

szeretem a mimic stilusuakat,a bestia féléket,meg az álomcsapdás féléket is

igaz sok szar is van b-c movie....

Nekem a Bestia nagyon nem tetszett.Valahogy nem akart beindúlni a film és egyszer csak vége lett kb. ennyi maradt meg bennem.
"Az élet nem Hollywood,nincs happy end!"

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Nemzetközi DVD Magazin

a körön beszartam,imádok borzongani,de csak egy határig

szeretem a mimic stilusuakat,a bestia féléket,meg az álomcsapdás féléket is

igaz sok szar is van b-c movie....

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Nemzetközi DVD Magazin

Olvasgattam a kritikákat egy kicsit és hát ott is nagyon megoszlott a vélemény!Itt dícsérik
Itt meg szidják mint a bokrot

A második link önmagáért beszél: egyrészt spoilerkedik, másként olyan ember írta, aki keveri az ateistát és az autistát. :smile19:
gordon314.fw.hu

Robesz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nemzetközi DVD Magazin

Olvasgattam a kritikákat egy kicsit és hát ott is nagyon megoszlott a vélemény!
Itt dícsérik
Itt meg szidják mint a bokrot

Robesz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nemzetközi DVD Magazin

Egy kis reklám a filmnek!

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Nemzetközi DVD Magazin

De ha jobban belegondol az ember nem is olyan igazi horror nem.Nincs olyan igazi trancsir-pancs benne.Inkább erősen hajik a Thriller műfajába nem? :smile8:
De !

Amúgy annyival is több, mint egy átlag horror, hogy van némi mondanivalója is. Azon túl, aki írta az belemélyedt kicsit a természettudományokba. A csótányok pedig mint "szörnyek" tényleg sok ember fóbiáit testesíti meg.

Off
Egyébként tényleg csak a gravitációnak köszönhetjük, hogy nem a rovarok állnak a táplálkozási lánc csúcsán. Mert nem tudnak kb 20 cm-nél nagyobbra nőni.
gordon314.fw.hu

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Nemzetközi DVD Magazin

Jó szórakozást a horror rajongóknak! Kinek a pap, kinek a paplan... Jó, hogy nem vagyunk egyformák. Ezért változatos, és szép az élet!

Detonátor

Ahogy nézem a hozzászólásaidat, Te leginkább csak a drámákat szereted. Ezek persze jó filmek meg minden, de egy házimozit nem használnak ki teljes mértékben. Ráadásul mostanában el voltál látva igényes drámás mellékletekkel (Csokoládé, Good Will Hunting, Wonder Boys, mégha ebből kettőre rá is fogták, hogy "vígjáték") ,úgyhogy egy szavad sem lehet!
Ezek mind-mind jó filmek és egyszer látni kell őket. Én viszont már mindet láttam többször is (a WB-t csak egyszer bírtam megnézni).

gordon314.fw.hu

balukapitány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: balukapitány »

De ha jobban belegondol az ember nem is olyan igazi horror nem.Nincs olyan igazi trancsir-pancs benne.Inkább erősen hajik a Thriller műfajába nem? :smile8:

TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A

Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.

Robesz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nemzetközi DVD Magazin

Én speciel nem vagyok horror rajngó.

balukapitány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Ez így van.Szerintem már van akkora választék melléklet téren,hogy most már mindenki eldönti hogy milyen mellékletet vásárol az éppenn aktuális kínálatból.Lehet hogy ez a film valakinek a polca dísze lesz majd!

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Jó szórakozást a horror rajongóknak! Kinek a pap, kinek a paplan...
Jó, hogy nem vagyunk egyformák. Ezért változatos, és szép az élet!

balukapitány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Gondolom a meglepetés az, hogy a magazin ára olcsóbb lett.
Nem a meglepetés az hogy a Mimic a melléklet!Úgysem erre számított senki!!Nem????? :smile19:

Robesz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nemzetközi DVD Magazin

Azt hittem ,hogy nagyon le lesz húzva ez a film,de örömmel látom,hogy nem csak nekem tetszett.Sajnos eddig csak szinkronnál láttam allig várom már,hogy eredeti hangal is megnézhessem!
Téged érdekel, ahogy a "jóllakott napközis" csótányok eszik a szereplőket? Engem A Kör című remek horroron is az assony rázott fel, hogy ne aludjak már. Ezek a horrorok valahogy "bealvósak" nálam.

Engem speciel nem a csótányok fogtak meg a filmben,hanem inkább a hangulata.Nem mondom,hogy egy fantasztikus alkotás,de nekem akkor is tetszik!Ebből látszik,hogy nem vagyunk egyformák én mondjuk a A körön nagyon paráztam és nagyon bejött az alapsztori.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Azt hittem ,hogy nagyon le lesz húzva ez a film,de örömmel látom,hogy nem csak nekem tetszett.Sajnos eddig csak szinkronnál láttam allig várom már,hogy eredeti hangal is megnézhessem!
Téged érdekel, ahogy a "jóllakott napközis" csótányok eszik a szereplőket? Engem A Kör című remek horroron is az assony rázott fel, hogy ne aludjak már. Ezek a horrorok valahogy "bealvósak" nálam.

Robesz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nemzetközi DVD Magazin

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: ockham »

A Mimic igényes horror. Kifejezetten jó (ha jól tudom Oscar díjas) főszereplővel. A trükkök nem igénytelenek és a film lehetőséget ad a házimozis hangzás kiaknázására is. Sajonos mivel eddig még DVD-n nem láttam (itthon nem jelent meg) ezért nem tudom mit fognak kihozni belőle. A lehetőség minden esetre meg van!

Én igazából annak örülök, ha egy olyan filmet kapunk bármelyik újság mellékletéül, amihez eddig még nem juthattunk. Számomra ez okoz örömet. Ha a film amúgy megjelent, akkor azt vagy kikölcsönöztem, vagy megvettem vagy egyszerűen nem érdekelt. Persze az is öröm, ha 2-3 ezret spórol az ember, de annak aki már megvette teljes áron az meg bosszúság.

Azért valószínűnek tartom látatlanban is, hogy nem ezért kapta az Oscart. Amúgy Oscar-díjas színészek is játszanak rossz filmekben, rosszul.

De ebben nem játszanak rosszul, még ha nem is lehetett volna Oscar-díjjal jutalmazni az alakításukat. Kellemes, hozzáértő munka, semmi plusz. És Mira Sorvino tényleg remek színésznő, nem véletlen, hogy annak idején Tarantino is ráharapott. (Persze meglehet, hogy csak a külcsín és nem a belbecs miatt. )

Vendég

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A Mimic igényes horror. Kifejezetten jó (ha jól tudom Oscar díjas) főszereplővel. A trükkök nem igénytelenek és a film lehetőséget ad a házimozis hangzás kiaknázására is. Sajonos mivel eddig még DVD-n nem láttam (itthon nem jelent meg) ezért nem tudom mit fognak kihozni belőle. A lehetőség minden esetre meg van!

Én igazából annak örülök, ha egy olyan filmet kapunk bármelyik újság mellékletéül, amihez eddig még nem juthattunk. Számomra ez okoz örömet. Ha a film amúgy megjelent, akkor azt vagy kikölcsönöztem, vagy megvettem vagy egyszerűen nem érdekelt. Persze az is öröm, ha 2-3 ezret spórol az ember, de annak aki már megvette teljes áron az meg bosszúság.

Azért valószínűnek tartom látatlanban is, hogy nem ezért kapta az Oscart. Amúgy Oscar-díjas színészek is játszanak rossz filmekben, rosszul.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

csak már megint ott az a fránya felesleges DTS szinkron ...
Dts-ben szebben hörög a csótány!? Az NDVD magazin mindegyikre rak mostanság. Ha nem kér enni, akkor had legyen. Egy Csokoládét vagy egy Good Will Huntingot sima 2.0-ban is megvettem volna.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Nemzetközi DVD Magazin

Csak, hogy megnyugtassalak ennél a filmnél az R1-es változaton sincs angol dts, ami elől elvenné a magyar a helyet.
gordon314.fw.hu

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: arty »

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”