Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Ma láttam az újságosnál:Spektrum magazin: Kapa-kasza-fakanál sorozat első rész
Valamelyik rádióban is adták a reklámot, hogy a nagy sikerű sorozat első része DVD-n. Én spec. még nem hallottam róla...
A családom NŐI tagjainak nagy kedvence. Csillogó szemmel ujságolták, hogy látták és azonnal meg kell venni.
Valami főzőcskéző csávo ............ , megyek megvenni.
Kowi
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
A következő hibák léptek fel:A megadott állománytípus nem tölthető fel
Jpeg
Size: 233KB
?
150 k limit
gordon314.fw.hu
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút

- Értékelés: -44
A következő hibák léptek fel:
A megadott állománytípus nem tölthető fel
Jpeg
Size: 233KB
?
Fotót is pattintanék, de nem tudom hogyan kell.
OFFTOPIC:
system
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút

- Értékelés: -44
Ma láttam az újságosnál:Spektrum magazin: Kapa-kasza-fakanál sorozat első rész
Valamelyik rádióban is adták a reklámot, hogy a nagy sikerű sorozat első része DVD-n. Én spec. még nem hallottam róla...
3 rész van rajta. Fotót is pattintanék, de nem tudom hogyan kell.
Ma láttam az újságosnál:
Spektrum magazin: Kapa-kasza-fakanál sorozat első rész
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 693
Az elôbb néztem meg a matesz oldalát.érdekes, hogy auditálva csak a nemzetközi dvdmagazin van(az is régi adat), dvdest extra ( igaz ingyenes, 108.500db megy el belôle)
dvdposzter magazin, az olyan 10.000 körül vagy felette.
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
napi aszban sherlock holmes: a kek karbunkulus. ez az elso szeria 7ik, utolso darabja, remelem a tobbi forgalmazasi jogat is megvette a napi asz
Thx megyesa!
Ha valakinek fölösleges (akár használt) bármelyik is, szívesen elfogadom!
fölösleges nincs
viszont a mostani DVDcenter számhoz is hozzácsomagolták a Femme Fatale-t, én láttam is a Keletiben, szóval biztos megtudod venni.
TV: Samsung Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
Mozinet magazin:
"Már kapható a májusi különszám az újságosoknál! Csak 1490 forint! DVD-melléklet: Sivatagi show "
(na senkinek nincs fölös hagfaltesztes dvd-je?)
-
Vendég
Azóta folyamatosan keresem az 5. LM-et, de sajna egyik újságosnál se volt.Néhány napja már abbahagytam, és hát belenyugodtam, hogy most nem lesz.
Majd pár hónap múlva megveszem a 990 Ft-os turkálóban.
Üdv!
Én is keresem, de ua. a helyzet! Sehol sincs már!
A múlt héten még láttam a Westendben az alagsori CD-DVD boltban, sztem. nézzetek el arrafelé, hátha még van belőle.
Thx megyesa!
Ha valakinek fölösleges (akár használt) bármelyik is, szívesen elfogadom!
Hali!
Nem tudjátok véletlenül melyik régebbi dvd film mellékleten volt hangfalbeállító teszt extraként?
Mi volt a cime?
(remélem megkapom még valahol...)
Előre is köszi
a Dvdcenter mellékletein láttam:
- A született gyilkosok
- Femme Fatale
TV: Samsung Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Hali!
Nem tudjátok véletlenül melyik régebbi dvd film mellékleten volt hangfalbeállító teszt extraként?
Mi volt a cime?
(remélem megkapom még valahol...)
Előre is köszi
-
Vendég
Napi Ász: Sherlock Holmes kalandjai - A Pöttyös Nyakörv (The Speckled Band)magyar szinkronnal
máskérdés, hogy szalag, és nem nyakörv (a borítóra is rosszul van írva...)
Azóta folyamatosan keresem az 5. LM-et, de sajna egyik újságosnál se volt.Néhány napja már abbahagytam, és hát belenyugodtam, hogy most nem lesz.
Majd pár hónap múlva megveszem a 990 Ft-os turkálóban.
Üdv!
Én is keresem, de ua. a helyzet! Sehol sincs már!
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
Napi Ász: Sherlock Holmes kalandjai - A Pöttyös Nyakörv (The Speckled Band)
magyar szinkronnal
Nem tudjátok véletlenül, hogy a DVDKlub Magazin régebbi számai megrendelhetőek-e a kiadónál? Egészen pontosan a Minden lében két kanál 2. része kellene nekem és sehol nem lehet kapni (hónapok óta), félő, hogy csak az újsággal együtt volt. Ha tud valaki bármi elérhetőséget az újsághoz vagy bármit azt megköszönném.
Tudom már régebbi, és remélhetőleg azóta már sikerült beszerezni, de biztos ami biztos... én sem láttam a második részt már hónapok óta, de most hétvégén láttam a soroksári Tesco-ban, szinte csak 2. rész volt kirakva a sorozatból.
nálunk is volt tegnap a 2. rész a Tesco-ban.
system
Nem tudjátok véletlenül, hogy a DVDKlub Magazin régebbi számai megrendelhetőek-e a kiadónál? Egészen pontosan a Minden lében két kanál 2. része kellene nekem és sehol nem lehet kapni (hónapok óta), félő, hogy csak az újsággal együtt volt. Ha tud valaki bármi elérhetőséget az újsághoz vagy bármit azt megköszönném.
Tudom már régebbi, és remélhetőleg azóta már sikerült beszerezni, de biztos ami biztos... én sem láttam a második részt már hónapok óta, de most hétvégén láttam a soroksári Tesco-ban, szinte csak 2. rész volt kirakva a sorozatból.
Van Mirax mesemagazin is, 1190 forintért a Kisvakond mesegyűjtemény 3. része található benne, rajta a Kisvakond a városban című örökérvényű klasszikussal
Láttam reggel a FUN magazin legújabb számát.
Film: Karate kutya
Ammeg mi?
link?
vicc poenja