Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
Fontos ez a kötekedés? Nyissatok egy gumiszobát ha kell...
Ez neked kötekedés? Tényleg nem sejted az egésznek a lényegét?
Fontos ez a kötekedés? Nyissatok egy gumiszobát ha kell...
pimp, tatanka
Szerintem ha érdemben nem tudtok hozzászólni, akkor inkább ne is tegyétek. Ha valóban végigolvastátok az egészet, akkor talán feltünt, hogy itt nem pusztán az sms játékról van szó, hanem elvekről... Biztosan hallottad már ezt a szót, de a hozzászólásod alapján úgy gondolom a jelentésvel nem vagy tisztában.
-
Vendég
vegigolvastam
senkinek nem tunt fel, hogy egy onzetlen jatek most az onzo, nyeresi eselyeit felto, pitianer jatekosok csapdajaba esett?
jo kis magyar vircsaft
Nem erről szól a történet, de ez már nagyon túl lett tárgyalva.
szerinem is innen fuj a szel
hiszen nem a jatek marad el, csak a sorsolas lesz kesobb
itt azert megy a nyalveres, mert tobben kerulnek be a kalapba
en orulok neki, hogy igy lett
Tboy: becsszóra nem hozom fel többet az MBO-t, megnyugtattak szavaid
Az a gond, ha a magyarázatok szakmai/üzleti titkok akkor itt sosem lesz "béke", hiszen a részletesség nélül egy hozzászólás csak odavetett konc, amitől csak még jobban bevadul a centerre kiéhezett tömeg
Egyébként, valaki irta, hogy az ingyenmelléklet milyen rendes huzás volt. Én spec. annak hatására megvettem inkább a dvdcentert, olyannyira korrektnek hatott a dolog, gondoltam ennél jobban nem tudok ugysem hálát kifejezni és azota is tart a lelkesedésem, megveszem a magazint, a mellékletet meg eladom. Meg amugy is mindenki megköszönte szépen, kitértünk rá h mennyire (nem)normális dolog is volt ...
pimp: te ugye OTP-nél vezetteted a számlád? :vazeg:
dts mellett az ótépé a másik mumus?
Tboy: becsszóra nem hozom fel többet az MBO-t, megnyugtattak szavaid :vazeg:
Az a gond, ha a magyarázatok szakmai/üzleti titkok akkor itt sosem lesz "béke", hiszen a részletesség nélül egy hozzászólás csak odavetett konc, amitől csak még jobban bevadul a centerre kiéhezett tömeg
Egyébként, valaki irta, hogy az ingyenmelléklet milyen rendes huzás volt. Én spec. annak hatására megvettem inkább a dvdcentert, olyannyira korrektnek hatott a dolog, gondoltam ennél jobban nem tudok ugysem hálát kifejezni és azota is tart a lelkesedésem, megveszem a magazint, a mellékletet meg eladom. Meg amugy is mindenki megköszönte szépen, kitértünk rá h mennyire (nem)normális dolog is volt ...
pimp: te ugye OTP-nél vezetteted a számlád?
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
vegigolvastam
senkinek nem tunt fel, hogy egy onzetlen jatek most az onzo, nyeresi eselyeit felto, pitianer jatekosok csapdajaba esett?
jo kis magyar vircsaft
Nem erről szól a történet, de ez már nagyon túl lett tárgyalva.
-
Vendég
vegigolvastam
jo kis magyar vircsaft
nem a centernél, hanem a matávnál. 07-től 16-ig
üdv.
Sly
TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
...a hálózat csapdájában...
üdv.
Sly
Ezt tippeled következő mellékletnek? :vazeg:
[ - amugy te dolgozol is neha?, mert a proxy folyton teged hoz fel mint bejelentkezett embert
ki sem tudok lépni :vazeg: ráklikkelek a kijelentkezésre, az sem segít...
a hálózat csapdájában...
üdv.
Sly
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
- amugy te dolgozol is neha?, mert a proxy folyton teged hoz fel mint bejelentkezett embert
Biztos a centernél dolgozik.
.....nem volt lelki erőm végigolvasni ezt a pár oldalt amúgy meg köszönöm, iszom is egy kávét...el ne aludjak
- hehe amilyen lelkiállapotban vagy
- amugy te dolgozol is neha?, mert a proxy folyton teged hoz fel mint bejelentkezett embert :vazeg:
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
amúgy ez most áprilisi vagy májusi szám?
üdv.
Sly
Aludtál, mint Csipkerózsika?
Merthogy T-Boy már elmesélte, hogy összevont április-májusi szám lesz ...
nem volt lelki erőm végigolvasni ezt a pár oldalt
amúgy meg köszönöm, iszom is egy kávét...el ne aludjak
üdv.
Sly :vazeg:
amúgy ez most áprilisi vagy májusi szám?
üdv.
Sly
Aludtál, mint Csipkerózsika? :vazeg:
Merthogy T-Boy már elmesélte, hogy összevont április-májusi szám lesz ...
vidéken mikor lesz elérhető az újság?
miért, a T-Boy kezében levő példányon kívül létezik belőle több is?
akkor ezek szerint még csak a "master" példány van?
ajaj
üdv.
Sly
(bar a tobbseg nem veszi az ujsagot, max a mellekletet)
Ebben mi a meglepő? Ti is azért adtok mellékletet, hogy többen vegyék az újságot. Én pl. a Szimpla ügy miatt vettem meg a Mozinet újságot, és ezután akkor is meg fogom venni, ha szar lesz a melléklete.
Ez egy remek reklámfogás, lám nálam is bevált.
miért, a T-Boy kezében levő példányon kívül létezik belőle több is?
OFF: még régebben olvastam egy hatalmas közgazdaságkönyv első oldalán.
a pékek nem azért sütnek kenyeret, hogy az emberek nehogy éhenhaljanak,
hanem azért, hogy meg tudjanak élni. (lehet hogy nem ebben a formában volt)
tényleg, különben akik ezen a fórumon megfordulnak mindenki egy kicsit magáénak tudja ezen topikokat. "felnéztek, tisztelettel beszéltek egymással, és a forum szerkesztőivel" kis barátságok alakultak ki még így láthatatlanban is.
nem nagyon emléxem durva hangnemre t-boyal kapcsolatban, az újság indulásáig.
elhiszem hogy nagyon stersszes meló meg minden, de egy kis odafigyelés, tolerancia kell ennyi.
részemről én is lezártnak tekintem a vitát.
üdv.
Sly
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
Ha csak a tényt nézzük, hogy az sms játék és az előfizetés határidejét kitolták az előzetesen megadotthoz képest valóban igaza van Gordonéknak, viszont a másik oldalról mi fórumosok hajlamosak vagyunk elfelejtkezni olyan dolgokról amikhez hasonlót más lapnál még nem tapasztaltunk. Például itt volt a melléklet nélküli lap esete, amikor időt és fáradtságot nem sajnálva ingyen, csak a postaköltséget felszámítva kipostáztátok a maradék lapokat. Melyik kiadó csinálna meg egy ilyet önszántából?
Egy kis magyarázó szöveg nem ártott volna. Pl: Jól van b.sszátok meg, igazatok van, tényleg nagyon sajnájuk, hogy így alakult, de bizonyos okok miatt csúszik a lap, meg az unió, meg a holdfogyatkozás, stb, stb, közrejátszott, emiatt történt. Viszont ennek fejében az sms-t beküldőknek igény esetén ingyen melléklet néküli lapot biztosítunk.
Valahogy ilyen vagy ehhez hasonló szöveg esetén, egy kicsit hűvösebb vérmérséklettel már réges-régen le lehetett volna itt csillapítani a kedélyeket és mindenki arról beszélhetne, hogy Mi kell a nőnek.
szerény személyem kérdezte még anno a hónap elején a Mi csinálsz most topikban. egyébként lehet hogy hülye vagyok de még mindig nem értem miért kell egy játékot meghosszabítani, az újság csúszása miatt?! ha nem az üzleti részét
nézzük, logikátlannak tűnik. na mindegy várom az újságot. amúgy ez most áprilisi vagy májusi szám?
üdv.
Sly
es ekkor szokott jonni, hogy "de ize, hallod ocsem, te ne mondjal mar ilyet igy, mert en vagyok a vevo, egy istenadta szent ember vagyok, egy buddha, meg minden, erted?" (bar a tobbseg nem veszi az ujsagot, max a mellekletet)
Csak 1 dolog. Minden eladonak ez az első amit megtanítanak.
1. A vevőnek mindig igaza van
2. ha nincs igaza akkor az első pont lép életbe
Gondolhatod gyerekesen hogy ez nem igazság. Valóban mindenholy akad számtalan hülye bunkó satöbbi vevő. De ők a vevők és az elégedetlen vevő mindig több vevőt tántorít el a "boltodba betéréstől" mint ahányat egy elégedetlen vonz. Ezért mindennél fontosabb a birkatürelem és a vevő seggének kinyalása. Akkor is ha nincs igaza. Én is rühellném ezt a helyedben de eladóként ez a kellő magatartás. Sok sikert a laphoz, de ehhez ezt is meg kell tanulni.
Elolvasva az újabb hozzászólásokat (tegnap du 4-től) több esetben azonnal írhatnékom támadt, de (ex)Cat megfontolt, udvarias (számomra legszimpatikusabb), Gordon314 heves vérmérsékletű, az igazságérzetét kíméletlenül kinyilvánító, és arty tárgyilagos, összefoglaló hozzászólásait követően nem sok hozzáfűzni valóm maradt. Legfeljebb a már leírtakat ismételgethetném, ami teljesen feleslegesnek látszik.
Gordon314 említette a Mozinetes példát, amit felhoztam. Azért tettem, mert vártam volna valami hasonló szándékot megjelenni, még akár csak jelképeset is, de hiába. Vártam volna egy apró "... hát, ha mindenben nem is, de ebben vagy ebben igazatok van ..." megnyilvánulást. Hiába. Igaz az, hogy mindkét félnek engedni kellene, de aki megsértve, becsapva érzi magát, tapasztalhatott-e bármi mértékű "engedést" a másik fél részéről?
Még csak egyet az előzőekben olvasottakra reagálva: Mélységesen nem értek egyet azzal a szemlélettel, hogy szó nélkül nyeljük le a békát. Inkább az a véleményem, hogy a békát az nyelje le, aki ezt velünk akarta lenyeletenni. (Ha már nem voltunk annyira bambák, hogy észrevettük, hogy lenyelendő béka csúszott a dologba.)
Azért pedig, hogy itt fórumozhatunk, valóban köszönet jár! De ez egy másik tészta.
Most utánakerestem, akit esetleg érdekel a már sokat emlegetett Hellraiser-rel akpcsolatos vita, az Xpress-en még megtalálja az "Általános DVD-fórum" részben. - van ott egy kis kocka a fejléc jobboldalán az hozza elő azokat a topicokat amelyek már azóta csendben vannak. (úgy a 200. hozzászólástól..)
Köszi szépen, engem érdekel úgyhogy meg is nézem...
Tv:JVC AV-28BD5EP,Vhs: Panasonic NV SD442,Dvd: Thomson DTH 212(függetlenítve),Receiver: Kenwood KRF-V4060D,Hangfalak: valami KODA csoda. Én képviselem itt a low end kategóriát /emoticons/default_wink2.gif" alt=";)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/wink@2x.png 2x" width="15" height="15" />
Most utánakerestem, akit esetleg érdekel a már sokat emlegetett Hellraiser-rel akpcsolatos vita, az Xpress-en még megtalálja az "Általános DVD-fórum" részben. - van ott egy kis kocka a fejléc jobboldalán az hozza elő azokat a topicokat amelyek már azóta csendben vannak. (úgy a 200. hozzászólástól..)