Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
	DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
hang: magyar 5.1, angol dts, angol 5.1, német 5.1felirat: magyar, angol
extrák: interaktív magyar menü, közvetlen jelenetválasztás (ezek miért számítanak extrának?)
Az infó a mellékletről való, de magát a filmet még nem volt időm megnézni, hiszen most dolgozom.
Ha nem lenne egyértelmű: A ZONGORISTÁ-ról írtam.
Ja, még egy apróság: a melléklet természetesen szimpla, de a borító (az Xpress fotói alapján) a dupla DVD kiadásának borítójával megegyező.
Csak annyit, hogy megegyező lenne, ha nem lenne más a kép a borítón, de egyébként valóban a 2 lemezessel megegyező design.
- 
				Vendég

DVD Poszter Magazin
extrák: interaktív magyar menü, közvetlen jelenetválasztás (ezek miért számítanak extrának?)
Az infó a mellékletről való, de magát a filmet még nem volt időm megnézni, hiszen most dolgozom.
Ja, még egy apróság: a melléklet természetesen szimpla, de a borító (az Xpress fotói alapján) a dupla DVD kiadásának borítójával megegyező.
DVD Poszter Magazin
A pillangó és A zongorista már ott figyel az újságosoknál.
A zongorista paramétereiről lehet tudni már valamit???
Vagy megegyezik a kereskedelmi változatttal???
hang: magyar 5.1, angol dts, angol 5.1, német 5.1
felirat: magyar, angol
Jól hangzik, reméljük nem lesz semmi problem....
Ha valaki "tesztelte" ossza meg velünk is, ha lehet...
- 
				Vendég

DVD Poszter Magazin
- 
				Vendég

DVD Poszter Magazin
hang: magyar 5.1, angol dts, angol 5.1, német 5.1
felirat: magyar, angol
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
akciós dvd magazin: Kamuzsaru és Yamakasi egyben, ha jól láttam

DVD Poszter Magazin
A Pillangó egy nem olyn régi film, talán fél éves lehet!
Ennél azért szerintem régebbi. Látni kellene, hogy milyen a film, mert akár jó is lehet...
A nővéreméknek meg van, nála belenéztem és nem rossz film, bár nyomaiban sem emlékeztet arra a Pillangóra, amire ti gondoltok.
Ez a film egy kislány, meg egy öregember kapcsolatáról szól.
Családosoknak ajánlanám, hétvégére kítűnő kikapcsolódás.
DVD Poszter Magazin
Ennél azért szerintem régebbi. Látni kellene, hogy milyen a film, mert akár jó is lehet...
DVD Poszter Magazin
Kár, hogy ez az új a melléklet
Ha a S. M.-es lett volna az azonnal kellett volna.
DVD Poszter Magazin

front:CAV DP288F, center:CAV DC28, surr.:CAV DS28, sub: CAV W320, av: h/k avr255, HDMI: Furutech Fah 1.2, hd: Toshiba hd-xe1, lcd: Samu 40A656
						- 
				Vendég

DVD Poszter Magazin
Sajna nem az! A borító egy lepkét kergető öreg bácsi van. 

DVD Poszter Magazin
Melyik PILLANGÓ? Az 1973-as film Steve McQueennel?
Ez engem is érdekelne...
- 
				Vendég

DVD Poszter Magazin
Decemberben: A zongorista (1.kiadás)-1990 A pillangó-1490
Sporttolvajok(vmi autós magazin melléklete)-1490
Melyik PILLANGÓ? Az 1973-as film Steve McQueennel? Jelzem, azt eddig még senki nem adta ki.
- 
				Vendég

DVD Poszter Magazin
Decemberben: A zongorista (1.kiadás)-1990
A pillangó-1490
Sporttolvajok(vmi autós magazin melléklete)-1490
DVD Poszter Magazin
Állati kiképzés
DVD Poszter Magazin Extra (1490,-)
hang: magyar DD5.1, angol DD5.1 (a borító szerint, a menüben 2.0 az angol)
felirat: magyar
kép: 16:9 (1.85:1)
90 perc
extrák: filmográfiák, fotóalbum, BH előzetesek:
DVD Poszter Magazin - Balhé
DVD Poszter Extra Magazin: A pillangó
Autó 3: Az arany markában
a menü egyszerű és jól használható, reklám nincs
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter magazin extra:
Becsületkódex
Harc mestere :kiraly: :jerry:
Igen, igen, igen! Már hiányzott, hogy mostanság semihez nem mellékelték ezt az időtálló klasszikust!
Már csak az kellene, hogy egy dupla dvd-s magazin mindkét dvd-je a Harc mestere legyen.
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter magazin extra:
Becsületkódex
Harc mestere :kiraly: :jerry:
Igen, igen, igen! Már hiányzott, hogy mostanság semihez nem mellékelték ezt az időtálló klasszikust!
DVD Poszter Magazin
ehh,úgylátom hogy sokan vannak úgy vele, hogy maguknak tudnak a legtöbb és legjobb karácsonyi ajándékot venni
tudtommal ez a szeretet ünnepe, és ezért be kell magadnak bizonyítani hogy mennyire szereted magad :smile19:
Én nagyon imádom magamat, úgyhogy addig beszéltek itt, hogy mindjárt rendelek még egy nagy adag dvd-t magamnak karácsonyra! :kiraly:
DVD Poszter Magazin
ehh,úgylátom hogy sokan vannak úgy vele, hogy maguknak tudnak a legtöbb és legjobb karácsonyi ajándékot venni
tudtommal ez a szeretet ünnepe, és ezért be kell magadnak bizonyítani hogy mennyire szereted magad :smile19:
DVD Poszter Magazin
Kompromisszum. Másképp nem megy. Én is kezdek szelektálni, hogy mi az amit át lehet tenni januárra.
De megy!
Csak nyerni kéne a lottón... :kiraly:
ehh,
úgylátom hogy sokan vannak úgy vele, hogy maguknak tudnak a legtöbb és legjobb karácsonyi ajándékot venni
DVD Poszter Magazin
Kompromisszum. Másképp nem megy. Én is kezdek szelektálni, hogy mi az amit át lehet tenni januárra.
De megy!
Csak nyerni kéne a lottón...