Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Mondjuk most a Fűnyíró ember az egyik melléklet, ami még nem volt újsággal, de a többi már régóta kapható 500 és 900 Ft között mindenhol.
Én úgy emléxem, hogy az nem olyan rossz film. 90-es évek közepén, mikor nagy TK-ba járós voltam, úgy emléxem a Best Hollywood adta ki. Lehet teszek vele egy próbát.
Magazin nélkül is kapható. A második résszel együtt. És úgy is csupán 990 forint. Persze a minőség csúcs.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Mondjuk most a Fűnyíró ember az egyik melléklet, ami még nem volt újsággal, de a többi már régóta kapható 500 és 900 Ft között mindenhol.
Én úgy emléxem, hogy az nem olyan rossz film. 90-es évek közepén, mikor nagy TK-ba járós voltam, úgy emléxem a Best Hollywood adta ki. Lehet teszek vele egy próbát.
Újabb okosság:
Szuper DVD magazin 990 Ft
A Maffiozók/FUN/Tornádó magazin korábbi mellékleteit nyomják benne ismét.
A hátulján rajta van, hogy mi várható nyáron. Az összes régi mellékletet kinyomják megint.
Elkúrtuk
Feltűnt ismét a Nemzetközi DVD magazin. Lehet, hogy csak újraterjesztés:
1495 Ft Dirty Dancing
Én bevállaltam...a film miatt is....úgyis régen vettem már, kíváncsi vagyok változott-e valamit. Változott a mérete: sokkal kisebb és vékonyabb lett, viszont a belső elrendezés megmaradt a szokásos módon, dvd kritikák stb.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Én úgy tudom, hogy megszűnt mind a Nemzetközi, mind a T3, mind a Filmcsillag.
Feltűnt ismét a Nemzetközi DVD magazin. Lehet, hogy csak újraterjesztés:
1495 Ft Dirty Dancing
Elkúrtuk
-
Vendég
Szia!
Én tudok egy újságost, akinél van az összes eddigi számból, ha érdekel.
mellékletes is??
Talán...
Meg tudjátok mondani, hogy eddig hány rész jelent meg a napi ászban a sherlock homesból?
Továbbá engem érdekelne az a bolt, ahol meg lehet venni mindet!
(rdo@vipmail.hu)
A cím: XVI.ker Táncsics Mihály utcai Iskolával szemben, a Bökényföldi u- és Táncsics Mihály u. sarok. (zöldséges mellett közvetlen)
Ezt a mákot:))) oda járok szinte minden nap vásárolni
Köszi!
Szia!
mellékletes is??
Talán...
Meg tudjátok mondani, hogy eddig hány rész jelent meg a napi ászban a sherlock homesból?
(rdo@vipmail.hu)
A cím: XVI.ker Táncsics Mihály utcai Iskolával szemben, a Bökényföldi u- és Táncsics Mihály u. sarok. (zöldséges mellett közvetlen)
-
Vendég
Szia!
mellékletes is??
Talán...
(rdo@vipmail.hu)
Szia!
mellékletes is??
Talán...
Szia!
mellékletes is??
TV: Samsung Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
Sziasztok!Keresem a Napi Ász c. bulvárlapban máj. 30-ig bezárólag megjelent Sherlock Holmes DVD-ket.
Akinek van fölös és oda- vagy eladná, légyszi írjon nekem a sherlockdvd@freestart.hu címre!
Cserébe tudok adni akár sok részt jó minőségű "TV-Rip"-ben, de nekem a "gyári" korongok kellenének, hogy kedveskedni tudjak velük valakinek..
Köszi!
Szia!
A Kapa kasza, fakanál (River Cottage) DVD következő részei nem jelennek meg az újság mellékleteként? A mellékelt keménylap szerint megrendelhető 1200 körüli áron. Tud valaki biztosabbat?
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
-
Vendég
Sziasztok!
Keresem a Napi Ász c. bulvárlapban máj. 30-ig bezárólag megjelent Sherlock Holmes DVD-ket.
Akinek van fölös és oda- vagy eladná, légyszi írjon nekem a sherlockdvd@freestart.hu címre!
Cserébe tudok adni akár sok részt jó minőségű "TV-Rip"-ben, de nekem a "gyári" korongok kellenének, hogy kedveskedni tudjak velük valakinek..
Köszi!
Köszi, akkor sajna rosszul láttam. Vagy csak csupaszon árusították annál az ujságosnál a Szezon DVD-t.
Ez utóbbi (vagyis csupaszon) már inkább elképzelhető. Lassan csuda lesz, ha újságot is tudunk venni az újságosnál.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Sziasztok,
nem tudja valaki, hogy a Szezon (Török Ferenc filmje), megjelent-e valamelyik magazin DVD mellékleteként?
Az egyik újságosnál mintha ott láttam volna a polcon, később egy másiknál kérdeztem, ott viszont nem tudtak ilyen mellékletről.
Szia!
Nem jelent meg mellékletként, és szinte biztos, hogy nem is fog. Budapest Filmes kiadványok nem nagyon szoktak mellékletként szerepelni az utóbbi időben.
Köszi, akkor sajna rosszul láttam. Vagy csak csupaszon árusították annál az ujságosnál a Szezon DVD-t.
Sziasztok,
nem tudja valaki, hogy a Szezon (Török Ferenc filmje), megjelent-e valamelyik magazin DVD mellékleteként?
Az egyik újságosnál mintha ott láttam volna a polcon, később egy másiknál kérdeztem, ott viszont nem tudtak ilyen mellékletről.
Szia!
Nem jelent meg mellékletként, és szinte biztos, hogy nem is fog. Budapest Filmes kiadványok nem nagyon szoktak mellékletként szerepelni az utóbbi időben.
Sziasztok,
Jó Reggelt! Mai Ajánlatunk: Napi Ász Sherlock Holmes - A Vérbűn Kastély ( The Chopper Beeches)
Strato
... ahol a bükk szot sikerult bűnnek ferdíteni 1 angolul igen tudo valakinek
Gondolom másnak is feltűnt, hogy nem jelent meg mostanában Filmcsillag megy a többi hasonló újság. Mostmár a Cinemania oldaláról is eltűntek.
Lehet, hogy feladták.
Újságnak amúgy sem nagyon lehetett nevezni egyiket sem.
Jó Reggelt!
Mai Ajánlatunk: Napi Ász Sherlock Holmes - A Vérbűn Kastély ( The Chopper Beeches)
Strato
Gondolom másnak is feltűnt, hogy nem jelent meg mostanában Filmcsillag megy a többi hasonló újság. Mostmár a Cinemania oldaláról is eltűntek.
Lehet, hogy feladták.
Inkább átnyergeltek a magazinokról...
Filmeket adnak ki,csak gondolom magazint már kutya sem vette,hiszen mindenki tudta,hogy pár hét múlva 999ft-ért kapható lesz az éppen mellékelt film.
ha nem így van tévedtem
Spektrum magazin egyenlőre újdonság,pár hónapja remélni sem mertem,hogy Floyd és River Cottage kijön dvd-n,előbbi idétlen kiadásban,amit a KIADÓ is elismert.(2 rész Spanyolország+1 rész Fjord,utóbbi csak azért került fel,hogy kitöltse a dvd-t)
Ez több mint FALHÁBORÍTÓÓÓ!
Lehet, hogy feladták.
Elkúrtuk
pénteken sajna lemaradtam a Napi Ász sorozat soron következő számáról. Nem tudna valaki segíteni, hogy honnan tudnám beszerezni a hiányzó számot?
köszi
TV: Samsung Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A