Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Hali!
Tudomásom szerint szerdán került az árusokhoz az ujság... Én Pécsi vagyok, de itt sehol nem lehet kapni, pedig már aznap reggel kerestem!
Lehetséges, hogy Pesten eladták az összes példányt? :smile17:
Házimozi magazin
Nekem is megvan már, szóval itt Somogyban bejött a pénteki ígéret. Még jó, hogy elrakattam, 4 db-ot kapott az ujságárus mama. Persze amekkora itt az érdeklődés, lehet hogy meglett volna enélkül is. :smile8:
Kicsit fura azért az erőlködő teszt, ahogy így belenéztem, árban elég nagy a szórás azok között, amiket egymáshoz hasonlítgattak.
Viszont a tavaly tesztelt gépek összesítője nekem tetszik.
Ja, mellesleg a Digitális Házimozihoz én semmiféle mellékletet nem kaptam, nem is volt becsomagolva, amikor anno két hete megvettem.
Most volt hozzá valami, vagy nem volt?
wooden
Házimozi magazin
Kezemben az újság, a DVD melléklettel együtt - igaz, megnézni majd csak délután tudom. Egyébként a Mexikói úton vettem...
Üdv, Rozetti
Házimozi magazin
Te jól átvágtad mafad komám Nem tűnt fel, hogy itt a HáziMozi Magazinról van szó, a Digitális Házimozi az tök más...
Házimozi magazin
ez a rezso biztos a digitalis hazimozi ujsag embere, az is valami rezso... csinalja a hujereklam az ujsagjanak
thx demo
rupotlan egy ujsag az, stereo demora se tellik nekik
Házimozi magazin
Melyik része a vicc? A Digitális házimozi vagy a demo DVD?
Házimozi magazin
Ma megvettem ezt a digitális házimozi újságot, de az enyémben csak egy THX-demo DVD volt. Hol a mnemonic ? :smile7:
Házimozi magazin
"Szerintem csak pénteken érdeklödj, vidékre késöbb terítik, mint Budapestre és környékére. (+1-2 nap)"
A Bp. V.ker. Kossuth tér(metrónál) is biztos vidékhez tartozik, mert ma (02.21.) 13-órakor sem volt nekik. :smile19: :smile27:
Házimozi magazin
"Szerintem csak pénteken érdeklödj, vidékre késöbb terítik, mint Budapestre és környékére. (+1-2 nap)"
A Bp. V.ker. Kossuth tér(metrónál) is biztos vidékhez tartozik, mert ma (02.21.) 13-órakor sem volt nekik. :smile19: :smile27:
Házimozi magazin
Haj!
- Hiaba fizeted most elo csak az aprilisit kapod automatice, a mostanit meg kell venned ujsagarusnal, "meg kell kuzdened erte!" :smile15:
Tami
Házimozi magazin
Újságárúsnál Borsodban még mindig semmi. Lehet ,hogy előfizetek? Hm..... :smile9:
Házimozi magazin
Kapható már ujságárusnál? Azért ez szeméz húzás, hogy az előfizetők megkapják időben (dobozosan) az átlag vásárló pedig csak várjon ha egyáltalán megjelenik valaha... :smile14:
Házimozi magazin
éN TEGNAP MEGKAPTAM MIVEL ELÖFIZETÖ VAGYOK ÉS 1-NAP ALAT MEGJÖTT NAGYON ÖRÜLÖK A FILMNEK ÖJAN AMIJEN 1-EL TÖBB VAN A GYÜJTEMÉNYEMBEN DE NEKEM MEGFELEL AKINEK NEM AZ NE VEGYE MEG. KÖSZI HÁZIMOZI SZERKESZTÖSÉG !!!!!!!!
Házimozi magazin
Bocs, majd elfelejtettem, a lemez: tok nelkuli olyan "not for sale-s" csomagolasu, bazi nagy Westel/Fotextilm/HaziMozi logos szitazassal , de ezert kerult ennyibe- mint azt mar a fentiekben is jeleztem:) :smile12:
Házimozi magazin
Az ujsag megjelent, en aDohany utcai Annex boltban vettem meg meg delutan. Roviden, az ujsag olyan mint volt (nehol idegesitoen ismetlodo dolgok, mi a DVD, stb.... ) . A lenyeg: teljes ideju film, a maga 4;3-as verziojaban, rajta VTCD es Westel reklammal- gondolom csak igy lehetett ilyen olcson meguszni a lemezt SZPONZOROKKAL. A film nem rosszz minosegu (3-as minosegu), de nem fog a Gladiatorral versenyezni. A hang sem rossz 5.1 es 2.0-as magyar, de ezt sem minositem egy teszt lemeznek,DE NEM IS EZT VARTAM EL. Ami jolesett- ismerve a Fotex filmek inkompatibilitasat a Pana DVD-kel (rv 31/41)kapcsolatban, hogy EZ nem fagy le a fomenuben (ellentetben az Urkamionosok c. filmmel). Osszvelemenyezes: NAGYON megeri , foleg ennyiert:))
Házimozi magazin
A magazinhoz kapott zenei dvd-hez nem tudja valaki, hogy honnan lehetne borítót letölteni? Előre is köszönöm.
Házimozi magazin
Hali,
ezek szerint neked sikerült szerezni boritót a csinibabához? Nekem sajna nem...
Ha elküldenéd, azt nagyon megköszönném. :smile23:
Házimozi magazin
Szerintem csak pénteken érdeklodj, vidékre késobb terítik, mint Budapestre és környékére. (+1-2 nap)
Házimozi magazin
És hozzánk vidékiekhez, nem előfizetőkhöz mikor jut el az újság? Szegény ujságárus mamát naponta zaklatom, kínjában megígérte hogy elrakja Nekem. Remélem holnap már kapható lesz a Dunántúlon is.
wooden
Házimozi magazin
Hivatalos kiadói információ az elofizetoi elonyökrol:
a. 1 db ajándék zenei DEMO DVD film az elso lapszámház.
b. Szabvány muanyag DVD BOX minden filmhez.
c. Hamarabb kapják az újságot (tényleg!)
d. Ajánlott küldeménykén megy az újság, így nem "tunhet" el büntetlenül a postaládákból.
Úgy gondolom annyit minden elofizeto megérdemel, hogy többet kap a pénzéért.
Bosszankodni nem érdemes, inkább elofizetni.