Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ART DVD Magazin
ART DVD Magazin
Meg a Negyedik fázis. Ez rémlik vkinek? Hangyák nyúvasztották ki az embereket.
lásd FILMKERESŐ topic!
system
ART DVD Magazin
Ha valaki megvette az új lapszámot, benne van-e a következő melléklet hirdetése ?
Az újságot nem vettem meg, de valahol felvetődött, hogy Stanley Donen 1979-es sci-fije, a 3. SZÁMÚ ŰRBÁZIS lesz a melléklet Kirk Douglas, Farrah Fawcett és Harvey Keitel majdhogynem kizárólagos szereplésével. Nem igazán értem, hogy ez a kissé középszerű és divatjamúlt sci-fi (benne a korosodó Douglas és az akkor nőiessége teljében lévő Farrah meztelen jelenetével) hogyan is lesz egy ART magazin melléklete, de a hír csak akkor biztos, ha a melléklet már a kezünkben van. (Pl. az augusztusi szám előzetese nem utalt rá, hogy szeptemberben dupla melléklettel fognak kijönni.)
4.4-et kapott az imdb-n. Pedig gyerekkoromban úgy tűnt, ez a világ egyik legjobb filmje. Meg a Negyedik fázis. Ez rémlik vkinek? Hangyák nyúvasztották ki az embereket.
-
Vendég
ART DVD Magazin
Ha valaki megvette az új lapszámot, benne van-e a következő melléklet hirdetése ?
Az újságot nem vettem meg, de valahol felvetődött, hogy Stanley Donen 1979-es sci-fije, a 3. SZÁMÚ ŰRBÁZIS lesz a melléklet Kirk Douglas, Farrah Fawcett és Harvey Keitel majdhogynem kizárólagos szereplésével. Nem igazán értem, hogy ez a kissé középszerű és divatjamúlt sci-fi (benne a korosodó Douglas és az akkor nőiessége teljében lévő Farrah meztelen jelenetével) hogyan is lesz egy ART magazin melléklete, de a hír csak akkor biztos, ha a melléklet már a kezünkben van. (Pl. az augusztusi szám előzetese nem utalt rá, hogy szeptemberben dupla melléklettel fognak kijönni.)
- sztrovacsek
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: -6
ART DVD Magazin
- el mariachi
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
ART DVD Magazin
Maga az újság milyen? Tartalmas? Értelmes?
Elég vékonyka.
Szerintem semmi sincs benne.
De lehet, hogy tévedek.
Nem tévedsz.Van néhány lemezismertető és kész.
- sztrovacsek
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: -6
ART DVD Magazin
2 DVD-vel megjelent az új szám:
Trockij film és egy Bunuel film. 3000 Ft
A címemekre sajna nem emlékszem.
Nem hangzik rosszul.
A Bunuel-film egész pontosan Carlos Saura filmje, a BUNUEL ÉS SALAMON KIRÁLY ASZTALA.
Nekem nem tetszik ez az új módi: minek vegyem meg az újságot drágábban két filmmel, ha engem csak az egyik érdekel? A T3-féle magazinok változatlan áron adnak egy ideje egy helyett két DVD mellékletet, de lehetett volna a VOX egykori stratégiáját követni, s külön-külön, alternatív mellékletekként választható módon kijönni a filmekkel. Az elég vékonyka lap eredeti ára azt hiszem 1980 Ft (ár és terjedelem aránya elég egyértelműen jelzi, hogy a mellékletért érdemes vagy nem érdemes a kiadványt megvenni). Namost 2980 Ft-ért nem veszem meg két filmmel, mert a Saura-film szimplán nem érdekel, s ennyi pénzért a Trockij-film se, elvégre minden idők egyik legrosszabb filmjeként emlegeti számos filmes szaklap és internetes honlap.
Vajon mi lesz a többi Herzog-filmmel ? Már a borítójuk is fel volt tüntetve a korábbi lemezekben, azt hittem, szépen sorban jönnek ki. Joseph Losey sem kutyaütő a szakmában, de ez a Trockij-film messze nem a legjobb munkája. Az újság - aki már vett belőle, az tudhatja - pedig erősen felejthető, saját kiadványaikat tesztelgetik (adnak is maguknak csillagokat rendesen).
Summa summarum : ez a szám kimarad
-
Vendég
ART DVD Magazin
Nem hangzik rosszul.
A Bunuel-film egész pontosan Carlos Saura filmje, a BUNUEL ÉS SALAMON KIRÁLY ASZTALA.
Nekem nem tetszik ez az új módi: minek vegyem meg az újságot drágábban két filmmel, ha engem csak az egyik érdekel? A T3-féle magazinok változatlan áron adnak egy ideje egy helyett két DVD mellékletet, de lehetett volna a VOX egykori stratégiáját követni, s külön-külön, alternatív mellékletekként választható módon kijönni a filmekkel. Az elég vékonyka lap eredeti ára azt hiszem 1980 Ft (ár és terjedelem aránya elég egyértelműen jelzi, hogy a mellékletért érdemes vagy nem érdemes a kiadványt megvenni). Namost 2980 Ft-ért nem veszem meg két filmmel, mert a Saura-film szimplán nem érdekel, s ennyi pénzért a Trockij-film se, elvégre minden idők egyik legrosszabb filmjeként emlegeti számos filmes szaklap és internetes honlap.
ART DVD Magazin
Elég vékonyka.
Szerintem semmi sincs benne.
De lehet, hogy tévedek.
Elkúrtuk
ART DVD Magazin
Nem hangzik rosszul.
a magazin honlapján ott a cím is:
Bunuel és Salamon király asztala
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2553
ART DVD Magazin
ART DVD Magazin
Nem hangzik rosszul.
Elkúrtuk
ART DVD Magazin
Az eddigi http://www.cinetel.hu/ lap mellett, elkészült a magazin weboldala: http://www.artdvd.hu/
ART DVD Magazin
Tök jó film, csak kár, hogy képtelen lejátszani Thomson 212E-n (menüig elmegy azt hirtelen halál)
Más lejátszon azért megy, de ez meg engem ugye azért nem vigasztal
ART DVD Magazin
franko. akkor meg varok a megvetellel
-
Vendég
ART DVD Magazin
tevedek, ha azt gondolom, hogy ez (nosferatu) nem jelent meg 31iken?
Elképzelhető, hogy tévedsz. Én mondjuk szept. 3-án vettem meg, de az újságos azt mondta, hogy pár napja már kapható.
akkor ideje ujsagost valtanom, pedig mar regota vagyok huseges.
es, lemez milyen? negativ tapasztalat?
Sajnos van negatív tapasztalat, s már nem ez az első problémás Cinetel filmem! Mondjuk nem olyan tragikus a probléma, mint a CIGÁNYOK IDEJE meg a MONTENEGRO esetében.
A menü szerintem nem túl szerencsés. Asztali lejátszót használva a kb. 3 méterre lévő tévén alig láttam, hogy a lehetséges menüpontok közül éppen min áll a kiválasztás.
Ha a beállítások menüpontban bekapcsolom a feliratot, egyszerűen nem lehet továbbmenni semerre. Ha viszont nem végzed el a beállítást, csak simán indítod a lejátszást, számomra furcsa módon nem a szinkronnal indul a film, hanem a rendezői kommentárral.
Az extrák közötti werkfilm szerintem nincsen feliratozva semmilyen nyelven sem.
Ami igazán probléma volt: szinte végig (nem csak film közben) állandó remegést tapasztaltam, mintha az operatőr nem bírta volna mozdulatlanul tartani a kamerát. Mivel ez a remegés az extraanyagokban is tapasztalható volt, nem hiszem, hogy ez valami rendezői fogás lenne. DVD-ROM-ba téve a lemezt a remegés az elviselhetőség szintjére került, de nem szűnt meg. A filmben kb. a 78 perc tájékán zavarcsíkok is megjelennek észrevehetően, bár nem zavaróan. A kép időnként szemcsésnek tűnt (főleg a denevérek repténél).
Lehet, hogy a hiba az én készülékemmel van, de ilyen jellegű remegést eddig csak a Cinetel filmeknél tapasztaltam. (Sajnos az előző két Herzognál is, bár azok esetében nem ennyire feltűnően.)
ART DVD Magazin
Elképzelhető, hogy tévedsz. Én mondjuk szept. 3-án vettem meg, de az újságos azt mondta, hogy pár napja már kapható.
akkor ideje ujsagost valtanom, pedig mar regota vagyok huseges.
es, lemez milyen? negativ tapasztalat?
-
Vendég
ART DVD Magazin
ART DVD Magazin
-
Vendég
ART DVD Magazin
A következő melléklet Joseph Losey TROCKIJ MEGGYILKOLÁSA című 1972-es filmje lesz. A főszereplők: Richard Burton, Alain Delon, Romy Schneider, Valentina Cortese és Enrico Mario Salerno. A filmdráma a történelem egyik leghírhedtebb merényletét dolgozza fel: a Mexikóba emigrálni kényszerült forradalmár, Trockij annyira útjában áll a hírhedt diktátornak, hogy Sztálin elrendeli megölését. A feladat kivitelezése azonban nem könnyű, mert Trockijt gondosan védik hívei és barátai. A merénylőnek azonban sikerül gyenge pontot találnia Trockij környezetében...
- el mariachi
- Újonc fórumos

ART DVD Magazin
Közben megtaláltam az infót, hogy augusztus 31-én jelenik meg, köszi a válaszokat!Sopronban nem nagyon láttam eddig a magazint újságosnál, de ez lehet, hogy az én figyelmetlenségem volt. Ha az újat sem találom akkor marad a netpiac.
thx
látom,nem csak a mellékletes újságokkal van a "baj",mert egy jó bolt sincs sopronban,ahol filmeket lehetne venni.ami akciós,arra is +100-200 Ft rátesznek,ha meg mered hozatni az egyik bolttal....
Ez sajnos így igaz
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 713
ART DVD Magazin
Közben megtaláltam az infót, hogy augusztus 31-én jelenik meg, köszi a válaszokat!Sopronban nem nagyon láttam eddig a magazint újságosnál, de ez lehet, hogy az én figyelmetlenségem volt. Ha az újat sem találom akkor marad a netpiac.
thx
látom,nem csak a mellékletes újságokkal van a "baj",mert egy jó bolt sincs sopronban,ahol filmeket lehetne venni.ami akciós,arra is +100-200 Ft rátesznek,ha meg mered hozatni az egyik bolttal....
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
- el mariachi
- Újonc fórumos

ART DVD Magazin
És az első számot hol lehet megszerezni? A Netpiac.hu -n csak a második van.
itt próbáld:
email: rendeles@cintel.hu
telefon: 061/273-1404
ART DVD Magazin
És az első számot hol lehet megszerezni?
A Netpiac.hu -n csak a második van.
- el mariachi
- Újonc fórumos

ART DVD Magazin
Közben megtaláltam az infót, hogy augusztus 31-én jelenik meg, köszi a válaszokat!
Sopronban nem nagyon láttam eddig a magazint újságosnál, de ez lehet, hogy az én figyelmetlenségem volt. Ha az újat sem találom akkor marad a netpiac.
thx
ART DVD Magazin
Tudja valaki mikor jelenik meg a Nosferatu és , hogy melyik az az emailcím amin meg lehet rendelni?
Majd itt látod meg, ha megjelent, és egyből rá is tudsz mozdulni. (De újságosnál szerintem olcsóbban és gyorsabban hozzájutsz.)