Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD Filmcsillag

Vendég

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hát nekem nem jött be ez Az elveszett gyerekek városa.
Mellényúltam. Eladó sorba fog kerülni :-(

Vendég

DVD Filmcsillag

Nincs valakinek valami fülese, hogy mi lesz a következ? melléklet? Már alig várom. Remélem a színvonalat sikerül tartani, bár ezek után elég magasan van a léc. :smile15:

Vendég

DVD Filmcsillag

Nagyon jó film, szerintem. Szeretem a szürrealista képi megoldásokat, és ezt a félhomályban zöldes tónusban készített műalkotást! Nálam *-os 5! ("Konali" itt a jófiút alakítja.)
NZS

Vendég

DVD Filmcsillag

Köszi a tartalmat!Asszem beruházok egybe!

Vendég

DVD Filmcsillag

hopp!..természetesen "ifjúkori képességét" )

Vendég

DVD Filmcsillag

"Egy gonosz, ?rült tudós, Krank (Daniel Emilfork) szörny? kínnal küzd, ám mindhiába: akármit is tesz, nem képes ámodni. Hogy visszanyerje elveszett, ijúkori pépességét, csatlósaival gyermekeket rabol, hogy azokat titkos laboratóriumába szállítva kezébe kaparintsa az álmaikat. Csatlósai azonban egy cirkuszi er?ember (Ron Pearlman) kisöccsét is magukkal viszik és még csak nem is számítanak arra, hogy a férfi -néhány furcsa barátjával szövetkezve - utánuk ered, hogy végleg leszámoljon az álomtolvajokkal.."

Vendég

DVD Filmcsillag

Valaki tudna írni a tartalmáról egy pár sort? :smile5:

Vendég

DVD Filmcsillag

vtb,

Koszi az infot,kozben megiscsak sikerult megkapnom valahol.Ezzel egyutt fenntartom,hogy rohej az,ha egy ujsagot 1 hettel a megjelenes utan nem lehet kapni.

/tau ba

Vendég

DVD Filmcsillag

Próbáld meg egy DVD club-ban. Nálunk legalábbis (Debrecen) minden dvds újságból van egy raklappal, még régebbiekből is. És úgy tudom a DVD club-nak országos hálózata van. Talán máshol is ez a helyzet

Vendég

DVD Filmcsillag

Lama,

Hol sikerult megvenned? En a bunos varosban (Bp) probaltam tobb helyen,de mindenhol elfogyott mar.Komolyan nem hiszem el,hogy egy hettel a megjelenes utan nem lehet kapni egy havi megjelenesu ujsagot.Minden egyeb hireszteles ellenere szetkapkodtak a "dzsokijuingok".

/tau ba

Vendég

DVD Filmcsillag

no, az itt megjelent vélemények kíváncsivá tettek, most vettem meg a filmet. Nézem, zene: Angelo Badalamenti
alig várom, hogy végre du megnézzem/meghallgassam

Vendég

DVD Filmcsillag

szvsz. a legjobb melléklet, ami kijött. Azt sajnálom, hogy a "hogyan készült" csak franciául van, igaz sokat nem beszélnek rajta, nincs interjú, meg ilyesmi.

Vendég

DVD Filmcsillag

Igen, sajnos az újság része elég gyengécske, ebben a tekintetben a Házimozi simán veri. De sztem az emberek többsége a filmek miatt veszi, bár lehet, hogy tévedek.

Vendég

DVD Filmcsillag

Még nem volt időm megnézni a filmet (Elveszett gyerekek...), de nem hiszem, hogy csalódás lenne. Jó volna, ha a Magazin tényleg az igényes filmmellékletekre szakosodna. Lenne miből mazsolázgatni!
Kár, hogy maga az újság ezúttal erősen műkedvelőnek hat. Igy például kicsit ciki berakni újdonságnak azt a hirt, hogy Peter O'Toole visszautasitotta az életmű-Oscart, mivel talán már a múltkori lapszám megjelenésekor is tudható volt, hogy a szinész meggondolta magát, és mégis átveszi majd a dijat.

Vendég

DVD Filmcsillag

Nem akarom elkiabálni, de mintha a Filmcsillag kezdene ráállni a különleges filmekre. Ami engem legalábbis nagy várakozásokra késztet. Lehet hogy csak én érzem így de valahogy érezni a lemezeken, hogy igényesen vannak összeállítva. Szóval eddig nálam a Filmcsillag a nyer?, az újság tartalmáról ne beszéljünk
A mostani melléklet sztem telitalálat volt, mostmár csak ki kell várnom, hogy mikor kapjuk hozzá a Félelem és reszketés Las Vegasbant, a Jákob lajtorjáját, a Mementot vagy a Kilencedik kaput )

Vendég

DVD Filmcsillag

Köszönöm.
Asszem' kénytelen leszek megvenni az újságot... :smile15:

Vendég

DVD Filmcsillag

Van némi.
Van egy hosszabb "így készült" rész, meg az eredeti el?zetes.
Megjegyzem az el?zetesnek olyan borzongatóan jó hangulata van, hogy ki fog kopni a lemez annyiszor megnéztem már )

Vendég

DVD Filmcsillag

Sziasztok! Extrák vannak az Elveszett gyerekek városa DVD-n? :smile47:

Vendég

DVD Filmcsillag

hál istennek egy kieső helyen ma végül találtam (fölösleges vesződség a rendelés, ha egy újságosnál is megvehető)

de nem értem miért ilyen rossz a terjesztésük, hiszen pl a normál DVD magazin már régebben megjelent, és még bőven van belőle mindenütt (a kiadó asszem mindkét lapnál uaz)

Vendég

DVD Filmcsillag

Biztosan lehet rendelni majd utólag is a szerkesztöségtöl, mert ez nem az a fajta film, amit a Dzsoki Juingok szétkapkodnak!

Vendég

DVD Filmcsillag

Hi!
Én is kis helyen lakom, újságárús még csak nem is hallott az ilyesmiről.
Én már a második számot rendeltem meg interneten előre a DVDmagazin.hu oldalon.
Akciós előrendelési áron 305 Ft-tal került többe, mintha az utcán vettem volna meg. Így biztosan megkaptam, meg keresgetni se kellett.
Ne vegyétek rádumálásnak, de nekem jó tapasztalatom volt az előrendeléssel.
A filmet csak részben sikerült még megnéznem. Rá kell hangolódjak.
Első benyomás: olyan a film mint a 70-80 évek francia képregényei (moebius, Druillet, stb). Ha tetszett az Amelie képi világa (az a sötétzöld, meg barna képi világ) akkor ez is fog.
Üdv.
Z

Vendég

DVD Filmcsillag

Szegeden szombaton kaptak belőle az újságárusok - szó szerint 1-2 darabot, s persze már hétfőre sehol nincs... francba, pedig tényleg ez lenne a legjobb papírmellékletes filmkiadvány

Vendég

DVD Filmcsillag

Tegnap volt szerencsém megnézni Az elveszett gyerekek városát. Nagyon kellemeset "csalódtam". Még nem láttam ezt a filmet, de most már ajánlani tudom! A képi válaga valami fantasztikus! És végre egy dvd melléklet reklámok nélkül, megfelelö technikai és müvészi tartalommal!

Vendég

DVD Filmcsillag

koszi az infot

ebbol max az arizonai almodozok erdekel, de annak megvetelet meg meggondolom.

Vendég

DVD Filmcsillag

gt, eddig ezek voltak: Rudolf a rénszarvas, Utolsó belövés, Arizónai álmodozók. Legalábis én ennyir?l tudok.

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”