Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
T3 magazin DVD-vel
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
T3 magazin DVD-vel
a egy újra kiadásról lenne szó azt még érteném,de hogy egy melléklet jobb specifikációval rendelkezzen mint a már megjelent bolti változat az már gyanus.
lehetséges:lásd Farkasok szövetsége."eredeti" kiadás sztereó!!!az újság melléklet 5.1.mármint a magyar (is).
Ok értem!Ha már felhoztad a Farkasok szövetségét akkor annyit mondj már meg ,hogy mikor és mihez volt az melléklet!Nem tudom ,de valahogy nekem az kimaradt pedig nagy kedvencem!
(nemzetközi)dvd magazin melléklete volt.még láttam jó pár helyen.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- GTomi
- V.I.P.
T3 magazin DVD-vel
a egy újra kiadásról lenne szó azt még érteném,de hogy egy melléklet jobb specifikációval rendelkezzen mint a már megjelent bolti változat az már gyanus.
lehetséges:lásd Farkasok szövetsége."eredeti" kiadás sztereó!!!az újság melléklet 5.1.mármint a magyar (is).
Ok értem!Ha már felhoztad a Farkasok szövetségét akkor annyit mondj már meg ,hogy mikor és mihez volt az melléklet!Nem tudom ,de valahogy nekem az kimaradt pedig nagy kedvencem!
(nemzetközi)dvd magazin melléklete volt.még láttam jó pár helyen.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
T3 magazin DVD-vel
"Az élet nem Hollywood,nincs happy end!"
- GTomi
- V.I.P.
T3 magazin DVD-vel
T3 magazin DVD-vel
Kiváncsi vagyok milyen lesz a képminőség és az a magyar dts.Azért ezt nem teljesen értem,hogy lehet Dts hang rajta mikor a már egyszer megjelent kiadáson csak Surround van.Persze ha egy újra kiadásról lenne szó azt még érteném,de hogy egy melléklet jobb specifikációval rendelkezzen mint a már megjelent bolti változat az már gyanus.
T3 magazin DVD-vel
Kezemben az új T3, és a 13. harcos. Sajnos belenézni csak este tudok, de a borítón ez olvasható: magyar 5.1, DTS, angol 5.1, felirat: magyar. Szóval nem surround, és keleti felirat sincs
Üdv,
freestate
T3 magazin DVD-vel
Az Úr 922. esztendejében Ibn Fadlan (Antonio Banderas), a m?velt, felvilágosult arab költ? követként kerül a messzi észak barbár népe, a normannok közé.
A vad, halált jó ismer?, ám annak az arcába nevet? vikingeket semmi sem rettentheti meg, azonban az ? kezükben is megremeg a kard, amikor a titokzatos t?zkígyó és a nyomában járó, természetfeletti, emberev? lények, a wendolok hordája újra megjelenik a területen. Mivel a szörnyetegek ismét veszélyeztetik a királyságot és annak népét, válogatott harcosokból álló csapat indul a védelem megszervezésére a rettenthetetlen Buliwyf (Vladimir Kulich) vezetésével. A sors akaratából a kívülálló és vért még soha nem szagoló Ibn Fadlant tizenharmadikként választják be a maroknyi kardforgató közé, hogy harcedzett társaival együtt nézzen farkasszemet a ködb?l érkez? iszonyattal és saját, legmélyebb félelmeivel? Fegyvercsörgés, halálsikoly és izgalom: akik szerették A rettenthetetlent, a Gladiátort és még mindig hisznek az igazi h?sökben, A 13. harcosban sem fognak csalódni ? a látványos kalandfilm remek karakterekkel, szép képekkel, szikrázó összecsapásokkal és Jerry Goldsmith zseniális zenéjével vonul be a kardforgató klasszikusok harcmezejére.
A hangról annyit,hogy a megjelent dvd kiadás magyar Surround-t és angol DD 5.1-et tartalmaz ezért valószínűleg ezen is az lesz.
T3 magazin DVD-vel
AZ ANGOL EREDETI HANG CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EGY KELETI FELIRAT KIVÁLASZTÁSÁVAL EGYÜTT HASZNÁLHATÓ.Ezt az xpressen írták a lemezről.Remélem ez nem az a verzió lesz ,mert akkor biztosan kihagyom!
T3 magazin DVD-vel
Kedden jön a 13. harcossal.
Kép: 16:9
Hang: magyar, angol (???)
Felirat: magyar
Fôszereplô: Antonio Banderas
Elkúrtuk
T3 magazin DVD-vel
nemnem, a dvd változat 1990 a MM-ban
Mit vagytok úgy oda az ártól? Nyilván ez a drágább, mert itt az újságot kell megfizetned, nem a filmet. Az csak ingyenes melléklet.
Értem, szóval egy 2290 Ft-os újsághoz kapom ingyen a tulképpen 1990Ft-os filmet
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
T3 magazin DVD-vel
Mit vagytok úgy oda az ártól? Nyilván ez a drágább, mert itt az újságot kell megfizetned, nem a filmet. Az csak ingyenes melléklet.
T3 magazin DVD-vel
- GTomi
- V.I.P.
T3 magazin DVD-vel
Következő melléklet: Drakula 2000
Óriásplakáton láttam virítani...
jesszus
...a Virgin reklámfilm
akinek tetszik a Coppola féle verzió az messziről kerülje
Akinek nem tetszett Coppola filmje, az is kerülje.
Na, ez egy olyan melléklet, ami még a régi áron sem kéne, nemhogy a drágább, 229O Ft-os árért!
Az haggyán !
az MMben ugyanennyiért adják(adták) vcd (de lehet,hogy svcd) változatot!
T3 magazin DVD-vel
jesszus
...a Virgin reklámfilm
Akinek nem tetszett Coppola filmje, az is kerülje.
Na, ez egy olyan melléklet, ami még a régi áron sem kéne, nemhogy a drágább, 229O Ft-os árért!
T3 magazin DVD-vel
jesszus
...a Virgin reklámfilm
T3 magazin DVD-vel
Hát sokat nem hallottam róla, de nem túl bizalomgerjesztő. Asszem ez nem karácsonyi film lesz.
nem rossz film
olyan jó közepes
gordon314.fw.hu
T3 magazin DVD-vel
Hát sokat nem hallottam róla, de nem túl bizalomgerjesztő. Asszem ez nem karácsonyi film lesz.
Elkúrtuk
- Pink Panther
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
T3 magazin DVD-vel
PP
Víg kedély, jó egészség!
T3 magazin DVD-vel
Annyi dicséret elhangzott már, hogy a T3 adja a legnormálisabb filmeket mellékletnek (feltűnő kivétel: A POKOLI TORONY BALEKJAI), hogy máris 400 Ft-tal emelkedett a lap ára. Ezek után azért már jobban meggondolom, mikor veszem meg a lapot. Mondjuk az EREDENDŐ BŰN eredeti áron még belefért, de az új áron már nem kéne!
T3 magazin DVD-vel
Hi!
Végülis megvettem az újságot és gondoltam irok a mellékletről hátha vki még nem tudott dönteni megvegye-e vagy sem. Tehát: szerintem mint újság melléklet nagyon jó. A film képe és hangja (angol) megfelelően jó. Persze nem egy nagy etalon lemez de bőven benne van az átlagban. A felirat viszont sztem nem a legjobb. Néhol picit hiányos és szűkszavú, sokminden nem is került fordításra. De azért lehet követni a filmet. Az extrák is elég jók! van egy félórás werk, 8 perc baki és 8 perc interjúk név alatt futó egyveleg. Viszont ami elég zavaró sztem az az extrák képminősége ami vmi szörnyű, mondjuk inkább a filmnek legyen hely a lemezen. aztán van még előzetes meg filmográfiák. Minden magyar feliratos a lemezen!
Kb ennyi lenne!
Véleményem szerint ennyit megér!
üdv cisco
T3 magazin DVD-vel
Üdv
Én is kerestem rengeteg helyen a dvd-t (Örs, Blaha, stb.) Végül az Árkád MM-ben találtam meg.
T3 magazin DVD-vel
A JACKIE BROWN után ez már a második Miramaxos film lesz, ami szinkronos DVD mellékleten jön ki. A Miramax filmeket a UIP-Duna Film előbb feliratos DVD-ken, később szinkronizált VCD-ken adta ki.
Jártam már úgy,hogy a jay és néma bobbal megvan dvdn felíratosan(miramax),majd láttam a MMben vcdn(2 lemez) szinkronosan.dvdnek jobban örülök:)
Én is jobban örülök a DVD-knek. Sőt, éppen arra akartam célozni, hogy aki még nem vette meg a szinkronos VCD-ket (mert sokan ragaszkodnak a szinkronhoz), azok várjanak egy kicsit, mert immár van remény arra, hogy szinkronos DVD mellékleteken kijönnek ugyanezek a filmek.
Mellesleg az újság ma jelent meg állítólag, de mellékletest (SIKOLY 2) sehol nem tudtam venni!
- GTomi
- V.I.P.
T3 magazin DVD-vel
A JACKIE BROWN után ez már a második Miramaxos film lesz, ami szinkronos DVD mellékleten jön ki. A Miramax filmeket a UIP-Duna Film előbb feliratos DVD-ken, később szinkronizált VCD-ken adta ki.
Jártam már úgy,hogy a jay és néma bobbal megvan dvdn felíratosan(miramax),majd láttam a MMben vcdn(2 lemez) szinkronosan.dvdnek jobban örülök:)
T3 magazin DVD-vel
Köszi a segítséget!!! Erre voltam kiváncsi!
Üdv cisco