Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
es a vegleges boritokep:
Ki is tippelt rózsaszínre?! Nyert! (volna...)
Na jó, mielőtt megennétek, lehet "magenta" is, magyar ember mostanában úgy, hogy rózsaszín, nem beszél. Túlságosan proli.
Vagy pink?!
Kár, hogy pont ezzel a számmal szakad meg a lapvásárlásom... Mint korábban írtam, a K-Pax már itt figyel a polcon...
Nézd csak:
Rózsaszín? :vazeg: Tessék! Lehet ugyan, hogy proli meghatározása az adott színnek, de a pink meghatározást szándékosan kerültem, pont a T-Mobile társítás elkerülése érdekében.
És mit is javasoltam nyereménynek?
Egyébként ki lehetne írni egy játékot - olyan rég volt már - hogy aki eltalálja a borító színét az ... hát nem is tudom..
... az már a kitalálás pillanatában megtudhatja, hogy mikor lesz az árusoknál a következő szám!!
Akkor T-BoY, nekem már elárulhatod ...
es a vegleges boritokep:
Mindegyik így el lesz tépve? Mert akkor meg sem veszem!
Na jó, mielőtt megennétek, lehet "magenta" is, magyar ember mostanában úgy, hogy rózsaszín, nem beszél. Túlságosan proli.
Erről eszembe jut az egyik kedvenc viccem, de ide az
Kissrác bemegy a boltba:
- rózsaszín párduc van?
- igen, tessék
kissrác nézegeti, nézegeti:
- más színben nincs?
:vazeg:
Várd ki a végét, hátha mégiscsak lesz külön lapszám..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- Pink Panther
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
es a vegleges boritokep:
Ki is tippelt rózsaszínre?! Nyert! (volna...)
Na jó, mielőtt megennétek, lehet "magenta" is, magyar ember mostanában úgy, hogy rózsaszín, nem beszél. Túlságosan proli. :vazeg:
Vagy pink?!
Kár, hogy pont ezzel a számmal szakad meg a lapvásárlásom... Mint korábban írtam, a K-Pax már itt figyel a polcon...
PP
Víg kedély, jó egészség!
es a vegleges boritokep:
Szép!
Tényleg nem. Speciel én is örülnék neki! Pláne úgy, hogy eddig ugye általában sztereó rendszereken folyt a kábelek bemutatása, tesztelése. Igazán érdekes - és tanulságos - volna, hogy az AV rendszrek hangján mennyit változtat egy jó minőségű kábel. ilyen tesztet pl. én is szívesen csinálnék
Én pl. most tartok vérfrissítést kábel téren, még nem értem a végére, de már érezni a különbséget, pedig nem is a legtutibb kábeleket vettem, de a szerény kis rendszeremhez bőven jó.. :vazeg: Esetleg régebbi (sikeres termékek) tipusok tesztjeit is elő lehetne venni, csak azért, hogy ne mindíg a Hi-End termékek legyenek terítéken, amik az átlag számára elérhetetlenek..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
T-BoY jó lenne ha ezután rendszeresen esne szó kábel és audiofil témákról is; szerintem nem csak én örülnék neki;
Tényleg nem. Speciel én is örülnék neki! Pláne úgy, hogy eddig ugye általában sztereó rendszereken folyt a kábelek bemutatása, tesztelése. Igazán érdekes - és tanulságos - volna, hogy az AV rendszrek hangján mennyit változtat egy jó minőségű kábel. ilyen tesztet pl. én is szívesen csinálnék
T-BoY jó lenne ha ezután rendszeresen esne szó kábel és audiofil témákról is; szerintem nem csak én örülnék neki; tényleg nagyon jók a(z eddigi) borítók is, az első számé, azért kicsit durvább színezetű volt, de ez a T-Mobile-os design sem rossz..
es a vegleges boritokep:
Új szponzorotok van?
ismté nagyon tuti a borító. Komolyan mondom, hogy már csak emiatt is érdemes lenne gyűjteni a lapot
es a vegleges boritokep:
A végleges jobban teccik, várom, hogy a kezemben foghassam..
jól néz ki
remélem a T-Mobile elég sokat fizetett a betűszínért :vazeg:
borito meg mamegjelenes jovo heten
Jaj de jó!
JUUUHHHHÉÉÉÉÉ!
De a színt még mindíg nem tudjuk.
Purple! :vazeg:
Kérjük a borítót megmutatni ... MOST!
... vagy ha összeér az ujjam, meg a mappa :smile19:
A szín helyett fontosabb a szín vonala.
Abban nem lesz hiány.
Jeah! Örülök az infonak!
De a színt még mindíg nem tudjuk.
Erre a hétre máe úgyis megvan a betervezett filmadag; így a K-Pax marad a jövő hétre a lap olvasgatásával együtt..
Hétvégén 'gyün a fizetés, úgyhogy nem vagytok elkésve !
Köszi T-BoY!
Ez a nagy csend, talán arra enged következtetni, hohy valami hamarosan történni fog a megjelenést illetően?
Ha mégis tévedtem, azért ne vessetek rám követ!
senki nem kövez meg senkit, még ha ..és ezt jól véssétek az agyatokba...még ha azt is mondja, hogy Jehowah