Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
OFFTOPIC: Fáradságos keresgéléssel lefordítottam az IMdB Top250-es listáját. Nagy moziguruknak nyílván nem fog hatalmas katarzist okozni a magyarított lista, de azért egy-két embernek hátha hasznos lesz :vazeg: Íme a link: IMdB TOP250 (magyarított)
Üdv!
ez itt offtopik, de nem birom ki én sem gratuláció nélkül!!!
Nekem (is) hasznos!
Köszönöm!!
(Legalább van mit tanulmányozgatnom, amig a dvdcenter meg nem jelenik ... )
De messze van még az a jövő heti megjelenés; már nagyon olvashatnékom van..
Nekem is! Kárpótolom magamat egy kis DVDCenter olvasással!
De messze van még az a jövő heti megjelenés; már nagyon olvashatnékom van..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- stackpointer
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Még egy utolsó dolog a Bottom 100-as listával kapcsolatban.
Benne van egy Troll 2 nevezetű fantasztikus mestermű, aminek az első része, ha jól láttam 86-os, és a főszereplőt úgy hívják, hogy.....Harry Potter.
Ja, megcsinálhanád a bottom 100 films "toplistát" is magyarra, kiváncsi vagyok lennék arra is.
Szerintem ez felesleges, mivel a legtöbbjükről még csak nem is hallottunk, nem valószínű, hogy magyar címmel rendelkeznének.
NÉHÁNYAT AZÉRT KINYOMOTT A HM
- stackpointer
- Nincs visszaút

Ja, megcsinálhanád a bottom 100 films "toplistát" is magyarra, kiváncsi vagyok lennék arra is.
Szerintem ez felesleges, mivel a legtöbbjükről még csak nem is hallottunk, nem valószínű, hogy magyar címmel rendelkeznének.
Engem az eddigi borítók nem hatottak meg különösebben, de ez a mostani tényleg nagyon pöpec lett Később hangbeállító is lesz, meg minden... Szóval nagyon fejlődőképesnek tűnik a DVDCenter. :vazeg: Kíváncsi vagyok, hogy milyen újítások lesznek még a későbbiek során.
OFFTOPIC: Fáradságos keresgéléssel lefordítottam az IMdB Top250-es listáját. Nagy moziguruknak nyílván nem fog hatalmas katarzist okozni a magyarított lista, de azért egy-két embernek hátha hasznos lesz
Íme a link: IMdB TOP250 (magyarított)
Üdv!
ez itt offtopik, de nem birom ki én sem gratuláció nélkül!!!
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
OFFTOPIC: Fáradságos keresgéléssel lefordítottam az IMdB Top250-es listáját. Nagy moziguruknak nyílván nem fog hatalmas katarzist okozni a magyarított lista, de azért egy-két embernek hátha hasznos lesz Íme a link: IMdB TOP250 (magyarított)
Szép munka, gat hozzá!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
OFFTOPIC: Fáradságos keresgéléssel lefordítottam az IMdB Top250-es listáját. Nagy moziguruknak nyílván nem fog hatalmas katarzist okozni a magyarított lista, de azért egy-két embernek hátha hasznos lesz Íme a link: IMdB TOP250 (magyarított)
Még csak most volt időm átböngészni, de nagyon köszi, hogy megcsináltad! profi munka!
- jamamura szadakó
- Lefelé a lejtőn

Engem az eddigi borítók nem hatottak meg különösebben, de ez a mostani tényleg nagyon pöpec lett Később hangbeállító is lesz, meg minden... Szóval nagyon fejlődőképesnek tűnik a DVDCenter. Kíváncsi vagyok, hogy milyen újítások lesznek még a későbbiek során.
OFFTOPIC: Fáradságos keresgéléssel lefordítottam az IMdB Top250-es listáját. Nagy moziguruknak nyílván nem fog hatalmas katarzist okozni a magyarított lista, de azért egy-két embernek hátha hasznos lesz :vazeg:
Üdv!
nagy-nagy fel ezért a munkáért: fogadd őszinte gratulációm! hiba szinte egyáltalán nincs benne, pedig jól megnéztem. (ami van, azt már a többiek megtalálták.)
erölködő: yamaha rxv-440, dvd: oppo dv-981hd, bd: ps3 60gb, tv: panasonic 50pz80, hangfalak: fisher+schneider. bd: 130 and rising.
dvdextra.hu - a teljes kép
aeonflux.freeblog.hu - ready for the action?
odeon.hu - jó képet vágunk hozzád!
-
Vendég
Még pár dolog, ha már, akkor már:
31: "Alkony sugárút"-ként is.
153: Az ifjú Frankenstein
165: Nem az vagyok, aki vagyok, Amerikai fogócska, de leginkább Charade
Nem annyira ismert, hogy túl sokat forgott volna bármelyik címen is, s mivel mindkét magyarítás kissé hülye ill. az eredeti is használatos, ezért inkább az.
170: Magánbeszélgetés
175: A nap, amikor a Föld elhallgatott
196: Nosferatu, de így is: Nosferatu avagy a borzalom szimfóniája
240: A kopó (a Filmlexikon szerint, de annak idején évekig ment a mozikban "A mesterdetektív"-ként)
241: Isten hozta, Mr... (mert a név körüli bizonytalanság alakítja a történetet)
244: Szemtől szemben
Talán lehetne lábjegyzetelni a címváltozatokat.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Ha jól láttam, a Das Boot se lett magyarítva, gondolom csak figyelmetlenségből.
Das Boot= A tengeralattjáró
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
-
Vendég
"175 . The Earth Stood Still - Amikor a Föld megállt"Nem. Elhallgatott.
A Dr. Strangelove-nak nincs egységes magyarítása, az egyik K.-könyvben "Dr. Strangelove"-ként emlegetik, én is ezt pártolnám.
215. simán "Jeanne d'Arc", de lehet "Szent Johanna" is.
45: "Meggyónom"
103: Elterjedtebb "A Manderley ház asszonya"
131: A "Nősténytigris" is használatos
107: Úgy emlékszem, mintha a Bogart forogna "A nagy.." és a Mitchum "Hosszú.." alatt, de lehet, hogy fordítva, az biztos, hogy különböző címen szokták emlegetni őket.
Na, ezért nem jegyzem meg soha a magyar címeket. Sok filmről amelyet magyar címen emlegetnek azt sem tudom micsoda.
-
Vendég
"175 . The Earth Stood Still - Amikor a Föld megállt"
Nem. Elhallgatott.
A Dr. Strangelove-nak nincs egységes magyarítása, az egyik K.-könyvben "Dr. Strangelove"-ként emlegetik, én is ezt pártolnám.
215. simán "Jeanne d'Arc", de lehet "Szent Johanna" is.
45: "Meggyónom"
103: Elterjedtebb "A Manderley ház asszonya"
131: A "Nősténytigris" is használatos
107: Úgy emlékszem, mintha a Bogart forogna "A nagy.." és a Mitchum "Hosszú.." alatt, de lehet, hogy fordítva, az biztos, hogy különböző címen szokták emlegetni őket.
DarkChild:
175 . The Earth Stood Still - Amikor a Föld megállt
Szóma - A nepotista kábulat-rajongás oldala
--------szoma.uw.hu---------
Üdv!
Nagyon jó lett a lista! Gartulálok hozzá! :vazeg:
Engem az eddigi borítók nem hatottak meg különösebben, de ez a mostani tényleg nagyon pöpec lett Később hangbeállító is lesz, meg minden... Szóval nagyon fejlődőképesnek tűnik a DVDCenter. Kíváncsi vagyok, hogy milyen újítások lesznek még a későbbiek során.
OFFTOPIC: Fáradságos keresgéléssel lefordítottam az IMdB Top250-es listáját. Nagy moziguruknak nyílván nem fog hatalmas katarzist okozni a magyarított lista, de azért egy-két embernek hátha hasznos lesz :vazeg:
Üdv!
Köszi a fáradozást. Nekem majdnem katartikus volt, mert nem nagyon vagyok napra kész ilyesmiből. Miattam már megérte.
-
Vendég
Valóban a hatalmas katarzis elmaradt, de a konstruktivitás megmaradt:
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) - Egy makulátlan elme örök ragyogása
Engem az eddigi borítók nem hatottak meg különösebben, de ez a mostani tényleg nagyon pöpec lett Később hangbeállító is lesz, meg minden... Szóval nagyon fejlődőképesnek tűnik a DVDCenter. :vazeg: Kíváncsi vagyok, hogy milyen újítások lesznek még a későbbiek során.
OFFTOPIC: Fáradságos keresgéléssel lefordítottam az IMdB Top250-es listáját. Nagy moziguruknak nyílván nem fog hatalmas katarzist okozni a magyarított lista, de azért egy-két embernek hátha hasznos lesz
Üdv!
Gratulálok DarkChild!!!
tényleg jó lenne minél több ehhez hasonló honosított oldalacska...
- stackpointer
- Nincs visszaút

Nem mernék rá megesküdni, de mintha a Charade nálunk Amerikai fogócska címmel futott volna.
ilyen, filmes-mozis tartalmakhoz szivesen biztositunk tarhelyet a dvdcenter.hu alatt
o v e r p o w e r e d
Engem az eddigi borítók nem hatottak meg különösebben, de ez a mostani tényleg nagyon pöpec lett
Később hangbeállító is lesz, meg minden... Szóval nagyon fejlődőképesnek tűnik a DVDCenter. :vazeg: Kíváncsi vagyok, hogy milyen újítások lesznek még a későbbiek során.
Üdv!
Én egy olyan tesztnek örülnék, ahol tetszés szerint tudnék teszthangokat küldeni bármelyik általam kiválasztott hangfalra. A teszthangok között leginkább egy változatatható hangmagasságú szinusz lenne jó, ami nagy segítség lenne abban, hogy belőjük az egyes hangfalak mélyátvitelét.
Na valami ilyesmit én is kipróbálnék.
Régebben volt valami hasonló reggelente vagy a Petőfi vagy a Bartók rádión.
Persze sztereóra.
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok
A hangbeállító mellett vagy után van esély képbeállítóra?
Szerintem előbb-utóbb lesz, de mint T-BoY említette, ez a melléklettől is függ, hogy rákerülhet e a teszt vagy sem. Egyébként az SW és az Indy lemezeken van. Szerezd be vagy kérd kölcsön őket ha nem rendelkezel velük, ezzel elég jól be lehet lőni egy-két dologt..