Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fangória
Fangória
Decemberi para...
A nyomda tönkrement vagy csak valami gebasz van?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Fangória
Decemberi para...
Sziasztok,
Sajnos rossz hírt kell közölnöm, a nyomdánk megadta magát pénteken, ezért nem sikerült az ott lévő anyagot publikus formába hozni. Új nyomdát keríteni decemberben meg elég jó móka, hiszen ilyenkor akar mindenki katalógust és egyéb önreklámozó eszközöket készíttetni, már a megszokott újságok mellett. Szerencsére a hétvégén sikerült megegyezni egy másik nyomdával, ami árban megfelelő, ráadásul nagyobb névvel rendelkeznek, mint korábbi partnerünk, viszont a határidőnk túl szűkös lett volna számukra a hirtelen munka kapcsán, ezért vélhetőleg csak december 12-én (hétfőn) lesz kész az újság, ami azt jelenti, hogy a sima magazin elméletileg kedden már az árusokhoz kerülhet, a DVD-s pedig szerda/csütörtök környékén várható.
Nekem külön parám, hogy próba nélkül kellett kiadnom a teljes magazint egy új cégnek, de nevük és elismertségük alapján bízom bennük, és abban, hogy a nyomás egy cseppet sem lesz rosszabb, sőt, talán még javul is a minősége.
Sajnálom, hogy így alakult, de tenni nem tudtunk ellene, és a lehető leggyorsabban igyekeztünk orvosolni a problémát.
Türelmeteket és megértéseteket köszönöm...
Üdv,
BG
ki fogjuk várni, de azért hajrá!
gordon314.fw.hu
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Fangória
Decemberi para...
Sziasztok,
Sajnos rossz hírt kell közölnöm, a nyomdánk megadta magát pénteken, ezért nem sikerült az ott lévo˝ anyagot publikus formába hozni.
(................)
Sajnálom, hogy így alakult, de tenni nem tudtunk ellene, és a leheto˝ leggyorsabban igyekeztünk orvosolni a problémát.
Üdv,
BG
Ez nagyon korrekt tájékoztatás.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Fangória
Decemberi para...
Sziasztok,
Sajnos rossz hírt kell közölnöm, a nyomdánk megadta magát pénteken, ezért nem sikerült az ott lévő anyagot publikus formába hozni. Új nyomdát keríteni decemberben meg elég jó móka, hiszen ilyenkor akar mindenki katalógust és egyéb önreklámozó eszközöket készíttetni, már a megszokott újságok mellett. Szerencsére a hétvégén sikerült megegyezni egy másik nyomdával, ami árban megfelelő, ráadásul nagyobb névvel rendelkeznek, mint korábbi partnerünk, viszont a határidőnk túl szűkös lett volna számukra a hirtelen munka kapcsán, ezért vélhetőleg csak december 12-én (hétfőn) lesz kész az újság, ami azt jelenti, hogy a sima magazin elméletileg kedden már az árusokhoz kerülhet, a DVD-s pedig szerda/csütörtök környékén várható.
Nekem külön parám, hogy próba nélkül kellett kiadnom a teljes magazint egy új cégnek, de nevük és elismertségük alapján bízom bennük, és abban, hogy a nyomás egy cseppet sem lesz rosszabb, sőt, talán még javul is a minősége.
Sajnálom, hogy így alakult, de tenni nem tudtunk ellene, és a lehető leggyorsabban igyekeztünk orvosolni a problémát.
Üdv,
BG
Fangória
Nekem a magazin a lényeg, 2 hónapig olvasom,szal jól beosztom,addigra minden engem érdeklő cikket átnyálazok.Előfizetés egyenlőre nem érint,inkább megveszem újságosnál,ott látom milyen a példány,lehet válogatni,ha netán "háborús" sebeket kapna,akár a magazin,akár a dvd lemez(kotyog a tokban).
DE DÍCSÉRETES ÉS VONZŐ az ajánlat,remélem sok új tagot szereztek!!!
Az első számtól az olvasótok vagyok, a fejlődés egyértelmű,a sok hazai vonatkozású cikktől (mert állati élvezetés,sokszor átlényegülök az olvasásuk közben)már , eszméletlen jók!!!
Várom az új számot! azzal 1 évig is kihúzom
Nomeg a mellékletet is persze,nagy kedvencem végre!!!
Többi részt sem elhanyagolni!!!Szünet lehet közöttük,de kéretik nem elfelejteni! :kiraly:
Háát, sajnos a többi rész más forgalmazónál van.
Meg egyébként az első a legjobb, és bár a kettes és négyes is kellemes, egyelőre maradunk csak ennél
A leírtakat köszönöm, köszönjük... igazán szép volt. :taps:
Fangória
Örülök, hogy tetszik...
Főleg amiatt szimpatikus, hogy említetted a pénzügyi keret szűkösségét.
Igyekszem mindig mindent úgy kitalálni, hogy nekünk se legyen már nagyobb kárunk és Nektek is megérje...
Soha nem akartunk visszaélni a bizalommal, és anno még a novellás mellékletet is sikerült kihúznom a tulajdonosból áremelés nélkül.
Erről jut eszembe: másfél éve vagyunk, de még egyáltalán nem emeltünk árat.:kiraly:
de nem is csökkentettetek :smile19:
A kis gonosz...
Fangória
Nekem a magazin a lényeg, 2 hónapig olvasom,szal jól beosztom,addigra minden engem érdeklő cikket átnyálazok.
Előfizetés egyenlőre nem érint,inkább megveszem újságosnál,ott látom milyen a példány,lehet válogatni,ha netán "háborús" sebeket kapna,akár a magazin,akár a dvd lemez(kotyog a tokban).
DE DÍCSÉRETES ÉS VONZŐ az ajánlat,remélem sok új tagot szereztek!!!
Az első számtól az olvasótok vagyok, a fejlődés egyértelmű,a sok hazai vonatkozású cikktől (mert állati élvezetés,sokszor átlényegülök az olvasásuk közben)már , eszméletlen jók!!!
Várom az új számot! azzal 1 évig is kihúzom :kiraly:
Nomeg a mellékletet is persze,nagy kedvencem végre!!!
Többi részt sem elhanyagolni!!!Szünet lehet közöttük,de kéretik nem elfelejteni!
Fangória
Örülök, hogy tetszik...
Igyekszem mindig mindent úgy kitalálni, hogy nekünk se legyen már nagyobb kárunk és Nektek is megérje...
Soha nem akartunk visszaélni a bizalommal, és anno még a novellás mellékletet is sikerült kihúznom a tulajdonosból áremelés nélkül.
Erről jut eszembe: másfél éve vagyunk, de még egyáltalán nem emeltünk árat.
de nem is csökkentettetek :smile19:
gordon314.fw.hu
Fangória
Örülök, hogy tetszik...:taps:
Na, igen, jól dolgoztok, megdicsérlek titeket. :kiraly:
Köszönjük, Uram...
Fangória
Örülök, hogy tetszik...:kiraly:
Erről jut eszembe: másfél éve vagyunk, de még egyáltalán nem emeltünk árat.:taps:
Na, igen, jól dolgoztok, megdicsérlek titeket.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Fangória
Örülök, hogy tetszik...
Fangória
Örülök, hogy tetszik...
Fangória
Örülök, hogy elő lehet fizetni is. Engem is érdekelnek a részletek. 1 éves előfizetés mellé ajándéknak igen csak jó lenne az Élőholtak éjszakája
Én is támogatnám az ajándék Élőhalottak DVD gondolatát, mondjuk egy éves előfizetés esetén :kiraly:
Csak halkan jegyzem meg, hogy ha nem lesz ajándék, akkor is előfizetek rá :taps:
És íme az előfizetés, de ez benne lesz a magazinban is.
Gratulálni szeretnék, hogy sikerült összehozni egy ilyen igényes előfizetői inycsiklanozást!
Örülök, hogy tetszik...
Fangória
Örülök, hogy elő lehet fizetni is. Engem is érdekelnek a részletek. 1 éves előfizetés mellé ajándéknak igen csak jó lenne az Élőholtak éjszakája
Én is támogatnám az ajándék Élőhalottak DVD gondolatát, mondjuk egy éves előfizetés esetén :kiraly:
Csak halkan jegyzem meg, hogy ha nem lesz ajándék, akkor is előfizetek rá :taps:
Gratulálni szeretnék, hogy sikerült összehozni egy ilyen igényes előfizetői inycsiklanozást!
Fangória
Örülök, hogy elő lehet fizetni is. :taps: Engem is érdekelnek a részletek. 1 éves előfizetés mellé ajándéknak igen csak jó lenne az Élőholtak éjszakája
Én is támogatnám az ajándék Élőhalottak DVD gondolatát, mondjuk egy éves előfizetés esetén
Csak halkan jegyzem meg, hogy ha nem lesz ajándék, akkor is előfizetek rá :kiraly:
Fangória
Mondtam, hogy nem jó a címlap?
Azt nem, de eléggé úgy tűnt, mintha nehezményeznéd, vagy probléma lenne, hogy plakátos anyag került ki. Legalábbis volt egy ilyen érzete a mondatnak. De ha nem, akkor már túlragoztuk a dolgot.:kiraly:
Különben is tessék reagálni arra, hogy megrendeltem a Night Of The Living Deadet. Se válaszmail, se semmi... :taps:
A megrendeléseket én mindig Rappcsák úrnak továbbítom, és ő ír pár kedves mondatot, amikor postára lett adva a küldemény.
Szóval hamarosan biztosan kapsz szerelmes levelet, ne aggódj.
Már kaptam. Na, azért...
Fangória
Azt nem, de eléggé úgy tűnt, mintha nehezményeznéd, vagy probléma lenne, hogy plakátos anyag került ki. Legalábbis volt egy ilyen érzete a mondatnak. De ha nem, akkor már túlragoztuk a dolgot.
Különben is tessék reagálni arra, hogy megrendeltem a Night Of The Living Deadet. Se válaszmail, se semmi... :kiraly:
A megrendeléseket én mindig Rappcsák úrnak továbbítom, és ő ír pár kedves mondatot, amikor postára lett adva a küldemény.
Szóval hamarosan biztosan kapsz szerelmes levelet, ne aggódj.:taps:
Fangória
Azt nem, de eléggé úgy tűnt, mintha nehezményeznéd, vagy probléma lenne, hogy plakátos anyag került ki. Legalábbis volt egy ilyen érzete a mondatnak. De ha nem, akkor már túlragoztuk a dolgot.
Különben is tessék reagálni arra, hogy megrendeltem a Night Of The Living Deadet. Se válaszmail, se semmi... :kiraly:
Fangória
Fangória
Jó a címlap, bár eddig nem moziplakátok szerepeltek itt, nemdebár?
Ja, ezt kihagytam...
A címlapon az szerepel, amihez jó anyagot kapok, ami jól néz ki, ami felkelti a figyelmet, és még aktuális is, és esetleg kapcsolódik a magazinban lévő valamelyik nagyobb cikkhez. Legalábbis így igyekszem válogatni, amióta én készítem a címlapokat és nem az amerikait vesszük át.
A Fűrész 2. mindegyik kapcsán jó választás, és marha jól néz ki a két ujj. Kákán csomót...
De nem nagyon hiszem, hogy bármelyik filmes magazin lehozná címlapon ugyanezt, már csak azért sem, mert horrort nem túlzottan szokásuk. Legalábbis így nem. Gondolj bele: két levágott ujj egy Cinema vagy egy Vox elején? Ugyan...
Fangória
Párszor átrágtam a dolgot, majd megegyeztünk a tulajjal, hogy kerül, amibe kerül, a Halálmester negyedik részét mégsem adjuk ki. Ezt most megússzátok.
Leadtam az új listámat, egy másik kiadóval is jóban vagyunk, mostantól az ott meglévő filmek következnek. Hasonló mennyiségű csomagot várhattok, mint a Pumpkinhead-Mutánsok-Halálmester-Trauma-Angyalok háborúja. Tehát olyan 5-7 darab melléklet. Ha ez megvolt, betámadunk valami másik kiadót, ahol fekete-fehér, vagy olasz filmek jogai vannak. Nincs kegyelem.
Fangória
Jó a címlap, bár eddig nem moziplakátok szerepeltek itt, nemdebár?
Ja, ezt kihagytam...
A címlapon az szerepel, amihez jó anyagot kapok, ami jól néz ki, ami felkelti a figyelmet, és még aktuális is, és esetleg kapcsolódik a magazinban lévő valamelyik nagyobb cikkhez. Legalábbis így igyekszem válogatni, amióta én készítem a címlapokat és nem az amerikait vesszük át.
A Fűrész 2. mindegyik kapcsán jó választás, és marha jól néz ki a két ujj. Kákán csomót...
De nem nagyon hiszem, hogy bármelyik filmes magazin lehozná címlapon ugyanezt, már csak azért sem, mert horrort nem túlzottan szokásuk. Legalábbis így nem. Gondolj bele: két levágott ujj egy Cinema vagy egy Vox elején? Ugyan...
Fangória
Taddammm....
Ja, és lesz ajándék az előfizetésnél, de azt még nem árulom el, hogy mi... hamarosan kiteszem azt is. Maximum egy hét.
király :kiraly: :taps:
Fangória
Taddammm....
Ja, és lesz ajándék az előfizetésnél, de azt még nem árulom el, hogy mi... hamarosan kiteszem azt is. Maximum egy hét.
Fangória
Íme...:kiraly:
Tetszik, valószínű kis kihagyás után megin' megveszem a lapotokat, de csakis miután megnéztem a Fűrész 2-t, ugyanis kínosan ügyelek minden vele kapcsolatosinformáció elkerülésére, hogy a lehető legnagyobb meglepetés érjen a moziban.
Inkább vedd meg a lapot, nyerj játékunkon egy kétszemélyes belépőt a Fűrész 2. premier előtti vetítésére, a filmről szóló cikket meg csak a vetítés után kell megtekinteni.:taps: