Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Nemzetközi DVD Magazin

Vendég

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Eről a Csikágó filmről még nem hallotam, de Zéta Jones jó nő, lehet megveszem:)

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

Tessék csak megnézni gyorsan a lap és testvérei hivatalos oldalát..
Nem kell azt gyorsan, még most is olyan.

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: ockham »

Csak nem te hekkelted meg?!

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

Ez egy jó kis melléklet. Következőnek Órákat akarok:)

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

Egyik info szerint a melléklet tulajdonságai: ...Máshol nézve a melléklet tulajdonságai: ...
És a kereskedelmi forgalomban lévő DVD tulajdonsságai: ...
Én ebből ugy látom a melléklet eléggé hasonlitani fog az eredetire és nem "lebutított"
változat!

Link1Link2Link3

Most akkor lesz rajta héber felirat, vagy sem? Úgy izgulok!

Mondjuk ettől jobban érdekelne, mi lehet a 4 percnyi külőnbség!

Itt is 109 perc van.
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMA ... 5476722490

A 113 az eredeti filmhossz, ami dvd-n szűkülget.

Vendég

Nemzetközi DVD Magazin

A paraméterösszehasonlítgatásból arra következtetek, hogy talán azért mérföldkő, mert egy az egyben a ker. forgalomban lévő lemezt pakolják a lap mellé.. Bár nekem aztán tökmind1..
És akkor a DVD center mi a fene volt az Álmatlansággal, az is ez az egyben kereskedelmi, ráadásul az Intercom filmjét adták és lássuk be a Uip Duna filmről csak múlt időben lehet beszélni

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: N°1 »

Egyik info szerint a melléklet tulajdonságai: ...Máshol nézve a melléklet tulajdonságai: ...
És a kereskedelmi forgalomban lévő DVD tulajdonsságai: ...
Én ebből ugy látom a melléklet eléggé hasonlitani fog az eredetire és nem "lebutított"
változat!

Link1Link2Link3

Mondjuk ettől jobban érdekelne, mi lehet a 4 percnyi külőnbség!

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Egyik info szerint a melléklet tulajdonságai: 
http://dvdmagazin.hu/hirek.php?id=492

Máshol nézve a melléklet tulajdonságai:

http://netpiac.hu/display/index.phtml?d ... ek_id=4602

És a kereskedelmi forgalomban lévő DVD tulajdonsságai:

http://netpiac.hu/display/index.phtml?d ... 67&style=1

változat!

Link1Link2Link3

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Azt hittem a polcom dísze lesz a "mérföldkő-kiadvány"...Rosszul hittem...
Meg sem veszem.

Neked sem lehet könnyű a kedvedre tenni.

GoldSun
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: GoldSun »

Szerintem ahhoz képest, hogy maga a kereskedelmi verzió 2003. októberében jelent meg, mérföldkőnek abban, hogy szinte fél évre rá mellékletként adják, pláne, ha még hozzávesszük, hogy 6 Oscaros UIP-kiadványról van szó.
Ráadásul a HáziMozisok is "mérföldkőnek" titulálják az ő mellékletüket is, A Kaptárt, miszerint magazinuk legsikeresebb melléklete lesz.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555

Vendég

Nemzetközi DVD Magazin

A paraméterösszehasonlítgatásból arra következtetek, hogy talán azért mérföldkő, mert egy az egyben a ker. forgalomban lévő lemezt pakolják a lap mellé..
Ma ez már nem mérföldkő, hiszen sok olyan melléklet jelent meg amely többet tudott, mint a kereskedelmi verzió (pl. 54).

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 712

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Úgy tűnik tévedtem. Cserbenhagyott a megérzésem. Erről ennyit. Ha nem is kapunk Ponyvaregényt,

Csak azt nem tudom a Tarantino sorozat folytatódik-e valaha?

megint piacra nyomták a jackie brown-t.3újság+ a film...nem úgy néz ki.pláne,hogy most jelent meg a ponyva és a kutyaszoritóban in england...
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Nemzetközi DVD Magazin

A paraméterösszehasonlítgatásból arra következtetek, hogy talán azért mérföldkő, mert egy az egyben a ker. forgalomban lévő lemezt pakolják a lap mellé.. Bár nekem aztán tökmind1..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Nemzetközi DVD Magazin

Talán azért mérföldkő, mert nem ARA Records kiadvány. Szerintem azért ez mellékletként igen jól hangzik.   
Most lehet fanyalogni, de -- mszabyval egyetértve -- mellékletként azért egy friss, hat Oscar-díjas film annyira nem rossz.

Csak azét nem érdemes megvenni, mert 6 Oscart kapott és viszonylag új film; akár melléklet akár nem..

Ferri
Isten Hozott! :)

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Ferri »

Egyik info szerint a melléklet tulajdonságai:

http://dvdmagazin.hu/hirek.php?id=492

Máshol nézve a melléklet tulajdonságai:

http://netpiac.hu/display/index.phtml?d ... ek_id=4602

És a kereskedelmi forgalomban lévő DVD tulajdonsságai:

http://netpiac.hu/display/index.phtml?d ... 67&style=1

változat!

Link1Link2Link3

dvd@ferri.hu
dvd.ferri.hu

Kathrine

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Kathrine »

Úgy tűnik tévedtem. Cserbenhagyott a megérzésem. Erről ennyit.
Ha nem is kapunk Ponyvaregényt, de a Chicago egy nagyon ütős melléklet!
Bár a filmet nem láttam, de szerintem látatlanban is vevő leszek rá!
Kíváncsi vagyok azt a változatot kapjuk-e a laphoz ami a kereskedelmi forgalomban is volt.
Csak azt nem tudom a Tarantino sorozat folytatódik-e valaha?

Vendég

Nemzetközi DVD Magazin

Msazby!Nagyon szmpatikusak a hozzászólásaid. Nem csak ez utóbbi hanem az összes fórumos:))Jó fej gyerek vagy:))Nem tudom mi a francnak kell fikázni a Chicagot. Szerintem ez nagy szó, hogy ennyire új film a melléklet!!!És van a miramaxnak jó pár igen élvezhető filmje is ami szintén jöhet mellékletnek nem?(Teszem azt a mindenki éáltal istenitett Ponyva is az nem:))

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: ockham »

Talán azért mérföldkő, mert nem ARA Records kiadvány. Szerintem azért ez mellékletként igen jól hangzik.   
Most lehet fanyalogni, de -- mszabyval egyetértve -- mellékletként azért egy friss, hat Oscar-díjas film annyira nem rossz.

Én már régóta szerettem volna megnézni a "Chicago"-t, és ha már így adódik, akkor megveszem -- ha ketten megnéztük volna a moziban, akkor nagyjából ugyanitt lettünk volna, és ha nem tetszik, még mindig odaajándékozhatom valakinek.

A musicalt egyébként annak idején láttam már, és nincsenek rossz emlékeim róla.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Elkúrtuk

mikee

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: mikee »

Igen, ezennel hivatalosan is bejelentették: http://dvdmagazin.hu/hirek.php?id=492Jöhetnek az érvek-ellenérvek. Szerintem nagyobb mérföldkőre számítottunk )

Még egy gondolat: abszolút mérföldkőnek nevezhető azonban abból a szempontból, hogy a tavalyi év legjobb film kategóriában OSCAR-nyertes alkotása lesz a melléklet. Kicsit sarkítva olyan, mintha 1 év múlva a Király visszatért csomagolnák az újság mellé

Ginger Ale
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Ginger Ale »

Igen, ezennel hivatalosan is bejelentették: http://dvdmagazin.hu/hirek.php?id=492Jöhetnek az érvek-ellenérvek. Szerintem nagyobb mérföldkőre számítottunk )

Azt hittem a polcom dísze lesz a "mérföldkő-kiadvány"...
Rosszul hittem...
Meg sem veszem.

mikee

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: mikee »

Igen, ezennel hivatalosan is bejelentették: http://dvdmagazin.hu/hirek.php?id=492
Jöhetnek az érvek-ellenérvek. Szerintem nagyobb mérföldkőre számítottunk )

Vendég

Nemzetközi DVD Magazin

Egyetértek Gordonnal a Chicago kapcsán. Mérföldkőnek nem nevezném, de csak azért nem mert ilyen szempontból nincsenek mérföldkövek. Az biztos, hogy a magazin mellékletek egyre inkább közelítenek a kereskedelmi kiadványokhoz, nagy címek és gyorsan jelennek meg.
Számomra mérföldkő például az Álmatlanság. Nem is feltétlenül a cím miatt, hanem azért mert ez az első eset, hogy nagy forgalmazó filmje jelent meg mellékletként.
Lassan megfogalmazódik bennem, hogy a mellékletes magazinok csak fedőcégek a kiadók újfajta piacpolitikájában. Kiadnék egy filmet, csinál hozzá valaki egy újságot?

Sly
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nemzetközi DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Sly »

Már csak azt kéne eldönteni, hogy a Chicagot vagy a Ponyvaregényt szeretnék jobban. Vagy valaki bedob még valami más háp-hápot a közösbe?
szerintem most belmondo film jön
a legutolsó amiben delonnal játszik...

üdv.
Sly

TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”