Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD mellékletes magazinokról vegyesen

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Guy »

Már megjelentek mellékletként a következők: Jackie Brown, Dracula 2000, Csaj nem jár egyedül.Az egyik topicban olvastam,h  jön a Csokoládé. Ezek anno forgalomba kerültek UIP gondozásában. Ha az előérzetem nem csal, a többi Miramax-os film is talán kiadásra kerül dvd mellékletként.Amelyekre gondolok: Tehetséges Mr. Ripley, Good Will Hunting, Hulla-hó-telizsák, Pókerarcok, Horrorra akadva 1-2, On-Lány, 54, Malena. Bár így lenne, szinte mindegyikre vevő lennék, anno csak azért nem vettem meg őket, mert szinkron nem volt rajtuk. De talán nem vagyok egyedül ezzel.
A Hulla, hó, telizsák és a Pókerarcok 1490 Ft-ért kapható MOL kutakál, a MM-ban pedig akcióban 1990, összecsomagolva valami Playstation játékkal.

Ami a PÓKERARCOK-at illeti egy webáruházban ezt írták a dvd kritikához:"MediaMarkt-ban akadt meg ezen a "csúcs" kiadáson a szemem, az ára miatt: 1999.- Viszont a borítón ezek az adatok álltak: Nyelv: Magyar 5.1, Angol 5.1; Felirat: Russian; Extrák: interaktív menük, jelenetek kötvetlen elérése; 16:9-es kép. Gyártási év 2003, és vmi Jasmin River Kft. forgalmazza. A szélesvásznú képnek annyira megörültem, hogy vettem is egyet... Először még jól is indult:
Nyelvek: Magyar OK, Angol OK.
Felirat: nem orosz, hanem magyar és héber.
Extra: Interaktív menü: OK + trailer.
Kép: szintén 4:3-as (
Lényegében amiért megvettem az a paraméter nem stimmelt, de legalább van rajta szinkron "
ezek után no comment...
illetve csak, annyit, hogy az említett Jasmin River kft neve szerepelt Jackie Brown dvd esetében is.
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

kwk
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: kwk »

Már megjelentek mellékletként a következők: Jackie Brown, Dracula 2000, Csaj nem jár egyedül.Az egyik topicban olvastam,h jön a Csokoládé. Ezek anno forgalomba kerültek UIP gondozásában. Ha az előérzetem nem csal, a többi Miramax-os film is talán kiadásra kerül dvd mellékletként.Amelyekre gondolok: Tehetséges Mr. Ripley, Good Will Hunting, Hulla-hó-telizsák, Pókerarcok, Horrorra akadva 1-2, On-Lány, 54, Malena. Bár így lenne, szinte mindegyikre vevő lennék, anno csak azért nem vettem meg őket, mert szinkron nem volt rajtuk. De talán nem vagyok egyedül ezzel.
A Hulla, hó, telizsák és a Pókerarcok 1490 Ft-ért kapható MOL kutakál, a MM-ban pedig akcióban 1990, összecsomagolva valami Playstation játékkal.

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Másik hátrányuk, legtöbbjük 4:3-as képpel jött ki. Ez kimaradt bocsi

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Már megjelentek mellékletként a következők: Jackie Brown, Dracula 2000, Csaj nem jár egyedül.Az egyik topicban olvastam,h jön a Csokoládé. Ezek anno forgalomba kerültek UIP gondozásában. Ha az előérzetem nem csal, a többi Miramax-os film is talán kiadásra kerül dvd mellékletként.Amelyekre gondolok: Tehetséges Mr. Ripley, Good Will Hunting, Hulla-hó-telizsák, Pókerarcok, Horrorra akadva 1-2, On-Lány, 54, Malena. Bár így lenne, szinte mindegyikre vevő lennék, anno csak azért nem vettem meg őket, mert szinkron nem volt rajtuk. De talán nem vagyok egyedül ezzel.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Szerintem meg kellene változtatni a topic címét: "Magazin mellékletes, másodosztályú DVD filmekről vegyesen"-re.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

ockham: Mivel a film számomra érdektelen (láttam már és nem tetszett), ezért nem is vettem meg.Detonátor: Egy darabot nem vettem még belőle, nekem erre nincs szükségem :smile19: 

Több magazinhoz is adják, többek között:

Voilá
Men's Health
Auto Magazin
Auto Piac
Motor Revü

(És a DVD tokon rajta van még a CINEMA logója is, bár nem tudom hogy került oda.)

ooz forumozó társuknak az utóbbi időben sok munkát adnak a lapkiadók.
Lehet megint frissítgetni az oldalt.
Elkúrtuk

Dhanny
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Dhanny »

ockham: Mivel a film számomra érdektelen (láttam már és nem tetszett), ezért nem is vettem meg.Detonátor: Egy darabot nem vettem még belőle, nekem erre nincs szükségem :smile19:

Több magazinhoz is adják, többek között:

Voilá
Men's Health
Auto Magazin
Auto Piac
Motor Revü

(És a DVD tokon rajta van még a CINEMA logója is, bár nem tudom hogy került oda.)

SuMMeR
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: SuMMeR »

ockham: Mivel a film számomra érdektelen (láttam már és nem tetszett), ezért nem is vettem meg.
Detonátor: Egy darabot nem vettem még belőle, nekem erre nincs szükségem :smile19:
A kritikus olyan nyomorék, aki futni tanít.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Cső
Már vol tvalahol hogy 2 db pepsi mellé adnak egy dvdt.Nos én is láttam.Titanic/zeta.jones/, Fél lábbal a paradicsomban/Bádszpenszer/ ez nem is olyan rossz film.JA és az ára 1100 pénz!

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: ockham »

Megjelent a Men's Health férfimagazin legújabb száma (macsóknak kötelező darab ), amelyhez jár a Spy Kids - Kémkölykök című DVD film.
És egyébként milyen minőségű a melléklet. Csak azért kérdem, mert itthon akadna olyan, aki talán megnézné eredeti nyelven. (Egyébként rendszeresen megy a tévé filmcsatornáján.)

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

Megjelent a Men's Health férfimagazin legújabb száma (macsóknak kötelező darab ), amelyhez jár a Spy Kids - Kémkölykök című DVD film.
Ha valakinek esetleg nincs fiús napja, akkor ugyanezt megtalálhatja a voila nevű kiadványban. Egyebként van aki megveszi ezeket, ha nincs mellé DVD?

SuMMeR

Hozzászólás Szerző: SuMMeR »

A kritikus olyan nyomorék, aki futni tanít.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

erdekes helyzet kezd kialakulni a mellekletek miattnem hiszem, hogy ez hosszu tavon jot fog tenni a hazai piacnak
valamifele onszabalyzasra lenne szukseg, de tudom, hogy ez kivitelezhetetlen
marad az egymasralicitalas

most meg a markaba rohog a vasarlo, hogy fillerekert kap filmeket, de ennek kesobb meglesz a bojtje, az tuti

na, ez csak eszembe jutott
igazabol nem tudom mit akartam kihozni belole

BoY, teljesen igazad van. Ez a sok akciózás is nagyon betesz: a bolti filmeket nem lenne szabad 4000Ft (inkább 5000) alatt adni, mert ez hosszú távon csak árt a magyar piacnak. A kiadók folyamatosan tornázzák le az áraikat, amivel persze saját költségeiket is folyamatosan csökkentik, ezért jelenhetnek meg még 2003-ban is olyan szemetek, mint amit pl. az RTL Klub is produkál.
Vegyük pl. a most megjelent Volt egyszer egy Vadnyugatot! Nagyszerű lemez, láthatóan rengeteg munka fekszik benne. Sok lenne érte a 6500 pénz? dehogy.
Másrészről meg kell hogy maradjon egy viszonylag nagy árrés a bolti DVD lemezek és az újságok között, mert csak ez lendítheti előre mindkettő fejlődését.

Hhmm. HHmm.

A világ fejlettebbik felén nem nagyon adnak ingyen dvd-s filmeket melléklet gyanánt egy laphoz. Ez egyszerűen nem dívik, nincs rá kereslet nem éri meg, stb, stb.
Hogy miért? Azon egyszerű oknál fogva, mert a bolti filmeket nem lehet 2500 Ft-nál drágábban eladni. No, nem őrültem meg, természetesen nem az újdonságokról beszélek, hanem az olyan lejárt, régi filmekről mondjuk mint a Csokoládé vagy a Farkasok szövetsége, Misszió, Született gyilkosok, Sztárom a párom és még sorolhatnám.
Egyszerűen akkora a kínálat az ilyen "őskövületekből", hogy csak leárazva potom pénzért tudják az emberre rásózni.
A te megoldásod szerint a bolti árakat magasan kellene tartani, hogy az olcsóbbakat mellékletként lehessen adni. Csakhogy van egy kis bibi. Egy évben csak 12 hónap van és még ha két filmet adnának is mellékletként, akkor is csak 24 filmről lenne szó. Közel 15 mellékletes lap esetében is csak 300 filmről lehetne szó. Hány film is jelent meg csak az elmúlt egy évben? Minimum 1000 különböző. Ráadásul, ahogy azt tboy is meg te is írtad, ennyi pénzért egynél több magazint nem éri meg adni.

SZVSZ, még 2 év és a mellékletes piac nagyon be fog szűkülni és hasonlóan a nyugati trendhez, egyre inkább 3000 Ft, sőt 2000 Ft alá esnek az ilyen régi kiadású filmek ára. Csak olvasgasd a fórumot és láthatod, hogy maurítiusi utazás ide vagy oda, egyre inkább az az emberek véleménye, hogy nem éri meg a zsákbamacskára 1 évre előfizetni, még ha a legszuperebb minőségben is készül el egy melléklet!

Vendég

erdekes helyzet kezd kialakulni a mellekletek miattnem hiszem, hogy ez hosszu tavon jot fog tenni a hazai piacnak
valamifele onszabalyzasra lenne szukseg, de tudom, hogy ez kivitelezhetetlen
marad az egymasralicitalas

most meg a markaba rohog a vasarlo, hogy fillerekert kap filmeket, de ennek kesobb meglesz a bojtje, az tuti

na, ez csak eszembe jutott
igazabol nem tudom mit akartam kihozni belole

BoY, teljesen igazad van. Ez a sok akciózás is nagyon betesz: a bolti filmeket nem lenne szabad 4000Ft (inkább 5000) alatt adni, mert ez hosszú távon csak árt a magyar piacnak. A kiadók folyamatosan tornázzák le az áraikat, amivel persze saját költségeiket is folyamatosan csökkentik, ezért jelenhetnek meg még 2003-ban is olyan szemetek, mint amit pl. az RTL Klub is produkál.
Vegyük pl. a most megjelent Volt egyszer egy Vadnyugatot! Nagyszerű lemez, láthatóan rengeteg munka fekszik benne. Sok lenne érte a 6500 pénz? dehogy.
Másrészről meg kell hogy maradjon egy viszonylag nagy árrés a bolti DVD lemezek és az újságok között, mert csak ez lendítheti előre mindkettő fejlődését.

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

A DvdCenter magazin, aminek a Sztárom a párom a melléklete, megjelenik újságárusoknál is?
Igen. Már vagy egy hete kapható majdnm mindenhol.

Vendég

A DvdCenter magazin, aminek a Sztárom a párom a melléklete, megjelenik újságárusoknál is?

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: arty »

azért mennek a mellékletes cuccok, mert olcsóak.
majd amikor annyi dvdiro lesz, mint most cdiro, már az sem fog menni!

itthon csak az ár számit, a nemigazititanic is azért lesz sláger mert olcso, és a legtöbb teszkovásárlonak fogalma sincs melyik titanic melyik ...

árérzékenység, igénytelenség és tudatalnság adja el a sok magazint - nem mindet!

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Nem csak a titanicot adják hozzá, hanem, van még valami kleopátra, illetve Bud Spenceres (Fél lábbal a paradicsomban?) film is.
Ha valakimegvette írhatna róla némi infót (Kép,hang).

Én a fél lábbal a paradicsombant azonpercen megvettem ahogy tudtam, mert imádom ezt a filmet
A kép az elején borzalmas, de a film közben javul, amúgy letterbox. Magyar, angol 2.0 mono hang.

Vendég

Nem csak a titanicot adják hozzá, hanem, van még valami kleopátra, illetve Bud Spenceres (Fél lábbal a paradicsomban?) film is.
Ha valakimegvette írhatna róla némi infót (Kép,hang).

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

és megjegyzendő ugyanez az akció a Coop-ban is van, csak ott 999Ft

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

Nos egy kis gondban vagyok. Ugyanis mi van azokkal a DVD lemezekkel, amiket nem újsághoz, magazinhoz adnak? Ezért félve írom be, de beírom.A mai cba-s újságban, két összefóliázott pepsi mellé adnak egy Titanic dvd-t. Azonban látszik rajta hogy Catherine Zeta-Jones játszik benne, sz'al nem az a Titanic.
Info a filmről itt: Titanic (1996) (TV film)

Ha valakinek EZ kell ...

Egy kép róla:

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: ooz »

Nos egy kis gondban vagyok. Ugyanis mi van azokkal a DVD lemezekkel, amiket nem újsághoz, magazinhoz adnak? Ezért félve írom be, de beírom.
A mai cba-s újságban, két összefóliázott pepsi mellé adnak egy Titanic dvd-t. Azonban látszik rajta hogy Catherine Zeta-Jones játszik benne, sz'al nem az a Titanic.
Info a filmről itt: Titanic (1996) (TV film)

Ha valakinek EZ kell ...

Egy kép róla:

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Ha van valakinek nő ismerőse aki veszi a Voilát, az rábeszélheti, hogy DVD-vel vegye meg és átveheti tőle a filmet olcsóbban. De engem így sem vonz a film.

Tényleg vannak egyátalán lányok, hölgyek a fórumlakók között?
Elkúrtuk

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Doki »

A kép 4:3-as.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: NZS »

Szeretem a zsákbamacskát! Kémkölykök: (Voila -->újság a szemétbe)
Angol és magyar 5.1 hang, magyar felirat van rajta. A képarányt nem tudom, 16:9-es TV-n láttam, teljes képernyővel, nem néztem milyen képformátum volt a TV-n beállítva. Lehet, hogy 16:9 a film képaránya!
A bitráta 4,5-6,5 közötti, elég jó képminőség. Nem hibátlan, de csak végigléptettem. A legrosszabb, hogy egy agyatlan férfimagazin reklámjával indít. Hány izom mozgatja... Vigyázat, ha a menűből akarsz nyelvet választani, akkor kétszer élvezheted a reklámot! Szerencsére lejátszás közben kezeli a nyelv és feliratváltást. A gyerekeknek a film tetszeni fog.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”