Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
Nyugodtan tedd ezt !T-BoY néhány oldallal ezelQtt már "engedélyt adott" egy hasonló kérésre...
OK.
Ezek szerint felületesen olvastam vissza, ez elkerülte a figyelmemet.
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
- cibetmacska
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
T-BoY!
Én nem vágnám szét az újságot, ha nem muszáj. Beszkennelném, kinyomtatnám, majd kitölteném; vagy így nem ér?
Nyugodtan tedd ezt !
T-BoY néhány oldallal ezelQtt már "engedélyt adott" egy hasonló kérésre...
szimpla fenymasolatot is kuldhetsz
koszonjuk a faradozasaitokat!
Köszönöm, pár nap és küldöm.
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
T-BoY!
Én nem vágnám szét az újságot, ha nem muszáj. Beszkennelném, kinyomtatnám, majd kitölteném; vagy így nem ér?
szimpla fenymasolatot is kuldhetsz
koszonjuk a faradozasaitokat!
o v e r p o w e r e d
hogy ne mas ujsagok topikjaban durrogtassatok ezeket a cimeket, nehany a DVDcenter elkovetkezo mellekleteibol: Famme Fatale, Kemkolykok 3D (+2 szemuveg), A Tokos a Torok az or meg a no, Vitathatatlan, es meg sokan masok...
Köszi az előzetesért! A Kémkölykök 3D bár elég gyenge film, de a gyerekek imádják, szóval nagy öröm, hogy melléklet lesz, mert teljes áron sajnáltam megvenni anno. A Femme Fatale már megvan, de remlem, elsz még akkor is mellékletnélküli vásárlási lehetőség. Egyedül a Vitathatatlan lóg ki kicsit nekem a sorból, mármint ami filmként nem érdekel. De ez persze csak az én izlésem.
Akárhogyis jó címek!
T-BoY!
hogy ne mas ujsagok topikjaban durrogtassatok ezeket a cimeket, nehany a DVDcenter elkovetkezo mellekleteibol: Famme Fatale, Kemkolykok 3D (+2 szemuveg), A Tokos a Torok az or meg a no, Vitathatatlan, es meg sokan masok...
Bocs a címdurrogtatásért,remélem nem vetted a szívedre!
A fenti cimek csak tajekoztato jelleguek, nem tukrozik a megjelenes sorrendjet, mikent annak kozvetlen egymasutanisagat se. A kiado minden jogot fenntart a kozlessel kapcsolatban, es nem kivan tovabbi informaciokat adni, bla bla bla... egy szo mint 100 ne kezdjetek faggatni, ennyi az info nem tobb.
Remek mellékletek és még a magazin is tartalmas,csak így tovább!!!
Na szép.
Egyedül a Famme fatale nincs meg, a többit nyertem.
K-Pax-et nézek.
Nem lehet, hogy törékenyként kellene feladni a magazint?
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
A fenti cimek csak tajekoztato jelleguek, nem tukrozik a megjelenes sorrendjet, mikent annak kozvetlen egymasutanisagat se. A kiado minden jogot fenntart a kozlessel kapcsolatban, es nem kivan tovabbi informaciokat adni, bla bla bla... egy szo mint 100 ne kezdjetek faggatni, ennyi az info nem tobb.
Jó kis lista! Én főleg a Femme Fatale-nak örülnék!! :vazeg: De a többi se rossz, egyik sincs meg!
o v e r p o w e r e d
az AV találkozós cikk is jó lett. az az "élménytál" mindig lenyűgöz. ki volt a konyhavarázsló? :vazeg:
Publikus, hogy ki kicsoda a képen? Így avatar nélkül nehéz az azonosítás.
Én azt gondolom, egyelőre maradjon meg az inkognitó. Engem viszonylag könnyű felismerni annak, aki az előző számot is olvasta. A többiek nevében én nem nyilatkozhatok. Aki akarja, majd leleplezi magát. De ha mégsem, akkor majd a következő AV találkozón lehull a lepel..
A tokkal kapcsolatban:Írtátok, hogy lötyög a korong a tokban. Hát óvatosan megrázom a tokot, még a celofános csomagolásában, és nem hogy lötyög, hanem egyenesen pattog a tokban a lemez. Kibontom, kinyitom: be sincs pattintva a helyére. Megnézem a hátát, karcolás szerencsére nem látható. Bepattintom, úgy ott marad, ahogy csak kell. Következtetés: szvsz akik csomagolták (mármint a korongot behelyezték a tokba), azok be sem pattintották rendesen. Nos, erre lehetne figyelni, mert ez nem más, mint emberi mulasztás, hanyag munkavégzés. És adott esetben tönkremehet egy lemez, csomó bosszúságot okozva a vásárlónak, csere esetén anyagi hátrányt okozva a kiadónak.
Az előbb szólóknak igaza van, a tokkal nem stimmel valami... Én rendesen belepattintottam a lemezt, miután megnéztem a filmet, de ha kicsit erősebben odakoccantom a tokot az asztalhoz, azonnal elengedi a lemezt. Márpedig az újságosnál nem vajpuhán teszik a lapokat egyik-helyről a másikra, hanem az egyik helyiségből, ívelt röppályán átb*sszák a másikba Bocs. Én is úgy vettem meg a tegnap, hogy lötyögött a lemez, és valószínüleg az előbb vázolt bánásmód miatt kaptam annyak idején ronggyá zúzott Álmatlanság-os tokot (az újságról nem is beszélve, ami középen jó 5 cm mélyen félbe van szakadva)... Mind1, a lényeg, hogy már jó kezekben van, most már nem reklamálok
Egyébként a film (K-PAX) szerintem szuper. Amikor az "écsbíjón" vetítették nem néztem meg, mert nagy "balgaságnak" tartottam a sztorit, de végül mégis nagyon bejött. Remélem a köv. melléklet is lesz ennyire jó
Kérdőív tekintetében meg túl gyors vagyok, én már megkéseltem az újságot :vazeg: Tapétavágóval szépen kimetszettem a két lapot, kitöltöttem, majd borítékba paszíroztam és... még nem adtam fel, ami nem is baj, mert nem írtam rá elérhetőséget Úgyhogy este még1szer nekifutok...
Talán elég, ha a borítékra ráírjuk az elérhetőséget.
Borítékra a telefonszámot???
Ja asszem jár nekem egy ilyen, mert ilyen vagyok. :vazeg:
Akkor marad a kérdőív, mint adathordozó.
Elkúrtuk
Talán elég, ha a borítékra ráírjuk az elérhetőséget.
Borítékra a telefonszámot???
47.oldal, kérdőív, egy érdekes mondat:"....akik részt kívánnak venni az ajándéksorsolásban, mindenképpen jelöljenek meg telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen jelöljenek..."
Na igen. Érdekes kissé a mondat, de számomra az is érdekes, hogy nem tudom, hol jelöljem meg. Vagy írjam csak egyszerűen az 1. lap tetejére? Az utolsó lap aljára? Külön lapra? :smile47: Bárhova?
Ezt én is meg szerettem volna kérdezni, de még az előző kérdőíves kérdésre sem jött válasz így gondoltam várok. Talán elég, ha a borítékra ráírjuk az elérhetőséget.
Elkúrtuk
az AV találkozós cikk is jó lett. az az "élménytál" mindig lenyűgöz. ki volt a konyhavarázsló?
Publikus, hogy ki kicsoda a képen? Így avatar nélkül nehéz az azonosítás.
Elkúrtuk
mindenképpen jelöljenek meg telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen jelöljenek..."
... nem tudom, hol jelöljem meg. Vagy írjam csak egyszerűen az 1. lap tetejére? Az utolsó lap aljára? Külön lapra? :smile47: Bárhova?
Én fentre írtam:
"Kérdőív__________________________"
Ok. Az jó helynek látszik.
A tokkal kapcsolatban:
Írtátok, hogy lötyög a korong a tokban. Hát óvatosan megrázom a tokot, még a celofános csomagolásában, és nem hogy lötyög, hanem egyenesen pattog a tokban a lemez. Kibontom, kinyitom: be sincs pattintva a helyére. Megnézem a hátát, karcolás szerencsére nem látható. Bepattintom, úgy ott marad, ahogy csak kell. Következtetés: szvsz akik csomagolták (mármint a korongot behelyezték a tokba), azok be sem pattintották rendesen. Nos, erre lehetne figyelni, mert ez nem más, mint emberi mulasztás, hanyag munkavégzés. És adott esetben tönkremehet egy lemez, csomó bosszúságot okozva a vásárlónak, csere esetén anyagi hátrányt okozva a kiadónak. :vazeg:
az AV találkozós cikk is jó lett. az az "élménytál" mindig lenyűgöz. ki volt a konyhavarázsló?
Wadkan
http://www.pepperoni.hu
system
Wadkan
47.oldal, kérdőív, egy érdekes mondat:"....akik részt kívánnak venni az ajándéksorsolásban, mindenképpen jelöljenek meg telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen jelöljenek..."
Na igen. Érdekes kissé a mondat, de számomra az is érdekes, hogy nem tudom, hol jelöljem meg. Vagy írjam csak egyszerűen az 1. lap tetejére? Az utolsó lap aljára? Külön lapra? :smile47: Bárhova?
Jó ez a kérdőív, kitöltöttem és rájöttem, hogy egy-két helyre hülyeséget írtam.
Én fentre írtam:
"Kérdőív__________________________"
47.oldal, kérdőív, egy érdekes mondat:
"....akik részt kívánnak venni az ajándéksorsolásban, mindenképpen jelöljenek meg telefonszámot, vagy e-mail címet mindenképpen jelöljenek..."
csodával határos módon megérkezett, biztos már megvan a postásnak a film
Biztos az enyémet nézi, mert nekem viszont ma sem hozta a posta
Lehet, hogy megtartja, mert benne van a képed! :vazeg:
system