Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Nemtom valamelyik topikban szerepel-e már az új DVD-s újság. 1500 píz.
DVD Fitness Magazin
Valaki beszámolhatna, hogy milyen a hang a kép és az extrák a TV tornás mellékleten :smile19:
Ilyen nincs és mégis van! Én is láttam az újságot, csak úgy futólag. Több mint egy óra torna valamilyen Edinával. DTS logot nem láttam rajta.
Nem Edina, hanem Simkó Andrea tornásztatja a népeket.
Nem ez az első ilyen tornás melléklet. Egy pár éve volt már valamelyik számítástechnikai laphoz is (talán a Chip-hez) egy Callanetics tornás melléklet.De az csak egyszeri alkalom volt, utána soha többet nem jött ki a magazin tornás melléklettel. Kíváncsian várom lesz-e folytatása ennek, vagy ez is csak egyszeri eset lesz.
az volt életem első DVD-je
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
DVD Fitness Magazin
Valaki beszámolhatna, hogy milyen a hang a kép és az extrák a TV tornás mellékleten :smile19:
Ilyen nincs és mégis van! Én is láttam az újságot, csak úgy futólag. Több mint egy óra torna valamilyen Edinával. DTS logot nem láttam rajta.
Nem ez az első ilyen tornás melléklet. Egy pár éve volt már valamelyik számítástechnikai laphoz is (talán a Chip-hez) egy Callanetics tornás melléklet.
De az csak egyszeri alkalom volt, utána soha többet nem jött ki a magazin tornás melléklettel. Kíváncsian várom lesz-e folytatása ennek, vagy ez is csak egyszeri eset lesz.
DVD Fitness Magazin
Azt láttátok, hogy a DVD-Music magazinhoz az 54 a melléklet?
Hátha valaki Neve Campbell, Ryan Phillippe, Salma Hayek vagy Mike Myers rajongó. És imádja a magyar DTS hangsávokat.
Mike Myers nagyon jól alakít benne, a többiek egytől egyig szánalmasak sztem, egy sokkal jobb film lehetett volna belőle, olyan Boogie Nights-szerű, de nem az lett... tényleg, de jó lenne a Boogie Nights egyszer mellékletként Ki van velem??
Azt láttátok, hogy a DVD-Music magazinhoz az 54 a melléklet?
Hátha valaki Neve Campbell, Ryan Phillippe, Salma Hayek vagy Mike Myers rajongó. És imádja a magyar DTS hangsávokat.
"20. hóhér a szomorú poéta 1/30/2004 5:43:42 PM
A februári cinema melléklete Leonardo di Caprio főszereplésével készült Marvin szobája cimü film leledzik, és most elöször láttam a Computertechnika cimű újság mellékletet adott ki Gene Hackman Dominó elv cimű b,c,d, tipusú filmel ,az ára igen baráti 751 ft.
"
Ezt most olvastam az xpressen. Más is látott/hallott ilyesmiről?
A filmet még régebben megvettem valamelyik MM-ben 999 Ft-ért.
A film szerintem jó, csak a hang és a kép nem igazán DVD-s.
De a film ennyit mindenképpen megér.
Elkúrtuk
"
20. hóhér a szomorú poéta 1/30/2004 5:43:42 PM
A februári cinema melléklete Leonardo di Caprio főszereplésével készült Marvin szobája cimü film leledzik, és most elöször láttam a Computertechnika cimű újság mellékletet adott ki Gene Hackman Dominó elv cimű b,c,d, tipusú filmel ,az ára igen baráti 751 ft.
"
Ezt most olvastam az xpressen. Más is látott/hallott ilyesmiről?
DVD Fitness Magazin
Mi lehet az extra? +10 fekvőtámasz?
DVD Fitness Magazin
Elkúrtuk
Gondolom nem vagyok vele egyedül, de ez a mánia nálam még kiegészült a sztereó zene minőségének bizonyos fokú "hajszolásával". Itt kénytelen vagyok két lovat megülni, persze a hfi iránt kompromissumokkal.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
-
Vendég
Örömmel olvasom, hogy nem én vagyok az egyetlen "flúgos" filmőrült. Én is rendezgetem, katalogizálom a filmjeimet, természetesen most már számítógépen. A filmográfiai és technikai adatok mellé képeket szedegetek le hozzájuk magukból a filmekből. Erre persze csak szabadidőmben van módom, az meg nem mindig van...
A VHS gyűjteményemmel nehezebb volt a dolog, mert ott a képek miatt az interneten kellett bogarásznom, meg filmes magazinok fotóit szkennelgetnem, s voltak-vannak olyan videófilmjeim, amikhez nem sikerült jó minőségű képeket felhajtanom.
Ja, orvos már látott...
Tudod, szerintem azért néztek rád furcsán, mert nyugaton, más külföldi országokban már lejárt téma a dvd-mellékletes magazinok terjesztése, ha volt egyáltalán. Én is rengeteg újságosnál kerestem, ahol külföldi újságokat árusítanak, de se itthon, se külföldön a nagyobb újságosstandoknál nem találkoztam ilyen jellegű kiadványokkal, leszámítva egy gyatra francia nyelvű újságot, amihez egy gyatra film volt mellékelve. Külföldön se a német Cinemához, se máshoz már nemigen mellékelnek filmeket. Külföldön már nincsenek rászorulva az emberek erre, mert az ottani fizetéshez képest annyira olcsónak számítanak a dvd-k, Cd-k, hogy akinek valamilyen film megtetszik, vagy egy szám, egyszerűen bemegy a boltba, s megveszi, mintha egy csomag élesztőt venne. Pl. Németországban azért menők a maxi cd-k is, mert ott van rájuk kereslet. Elég megnézni a német VIVA textjén az eladási listákat. Ezért van az, hogy nyugaton már nem nagy téma az mp3, cd-, dvd-írás. De nálunk valahogy, ha az ember az újságosnál lát dvd-mellékletes magazint, azt egyből megveszi, mert egyfajta pszichikai hatása van annak, hogy újságos=olcsó, mint pl. MM=drága dvd-k. Egy ismerősömmel, aki egyáltalán nem filmes, nem nagyon ért a dvd-khez épp tegnap nézegettük a MM dvd- kínálatát, s a kezébe akadt épp a Vakvágányon című film, 7390 HUF volt ráírva. Azt mondja, tényleg ilyen drágák a DVD-k? Mondtam neki, hogy ugyanezt a filmet lent az újságosnál 1598 HUF-ért megkapod.Tényleg?-kérdezi-ugyanezt?Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nálunk igenis még van értelme dvd-mellékletes magazint forgalamzni mert ilyen árak mellett van még rá igény.
De szerintem ezt a témát már egyszer tárgyaltuk, azt hiszem ugyanebben a topic-ban.
Ezzel teljesen egyetértek. Én bár általában megveszem a sztereó, házimozi, digit. házimozi, dvd center magazin újságokat. Tudom tele van reklámmal, és félretájékoztatással stb. de ez van, nincs más és szeretem olvasgatni az ilyen jellegű lapokat. Az egyéb magazinokat, csak kizárólag akkor veszem meg ha a mellékletük érdekel, de ellenben a többi magazint mindenképpen. A kollégáim ismerik ez irányú lököttségemet és tudják, hogy állandóan az ilyesmiket bújom. Ezért ha egy ilyen újságot meglátnak nálam, egyből megkérdezik, hogy mi a melléklet és még milyen egyéb mellékletek jelentek meg. Pedig mi azért nem a legroszabb keresetűek közé tartozunk, de igen drága mulatság lenne számomra, ha megszállott gyüjtő lennék. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy olyan rossz filmeket csinálnak, hogy abból kb. 3-4db akarok csak megvenni évente. Az emberek nagy része kifejezetten csak a mellékletért veszi meg az újságot. Én személy szerint meglennék mellékletek nélkül is, csak feleslegesen drágítják számomra ezeket a lapokat. Azt azért elismerem, hogy ha egy olcsó jó mellékletet látok, azért én is szívesen megveszem. De igen kevés van, a megjelent rengeteg magazín melléklethez viszonyítva.
Hát igen, én kb. két éve "fertőződtem meg", s nekem is annyira rögeszmémmé vált, hogy ha éppen nem nézek filmet, akkor a dvd-filmjeimet, rakosgatom a polcon, nézegetem őket, számozgatom őket, nyilvántartom őket stb. . S én is abba a csoportba tartozok, aki akkor is megvenné az ilyen témájú újságokat persze olcsóbban, ha nem lenne hozzá dvd.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Tudod, szerintem azért néztek rád furcsán, mert nyugaton, más külföldi országokban már lejárt téma a dvd-mellékletes magazinok terjesztése, ha volt egyáltalán. Én is rengeteg újságosnál kerestem, ahol külföldi újságokat árusítanak, de se itthon, se külföldön a nagyobb újságosstandoknál nem találkoztam ilyen jellegű kiadványokkal, leszámítva egy gyatra francia nyelvű újságot, amihez egy gyatra film volt mellékelve. Külföldön se a német Cinemához, se máshoz már nemigen mellékelnek filmeket. Külföldön már nincsenek rászorulva az emberek erre, mert az ottani fizetéshez képest annyira olcsónak számítanak a dvd-k, Cd-k, hogy akinek valamilyen film megtetszik, vagy egy szám, egyszerűen bemegy a boltba, s megveszi, mintha egy csomag élesztőt venne. Pl. Németországban azért menők a maxi cd-k is, mert ott van rájuk kereslet. Elég megnézni a német VIVA textjén az eladási listákat. Ezért van az, hogy nyugaton már nem nagy téma az mp3, cd-, dvd-írás. De nálunk valahogy, ha az ember az újságosnál lát dvd-mellékletes magazint, azt egyből megveszi, mert egyfajta pszichikai hatása van annak, hogy újságos=olcsó, mint pl. MM=drága dvd-k. Egy ismerősömmel, aki egyáltalán nem filmes, nem nagyon ért a dvd-khez épp tegnap nézegettük a MM dvd- kínálatát, s a kezébe akadt épp a Vakvágányon című film, 7390 HUF volt ráírva. Azt mondja, tényleg ilyen drágák a DVD-k? Mondtam neki, hogy ugyanezt a filmet lent az újságosnál 1598 HUF-ért megkapod.Tényleg?-kérdezi-ugyanezt?Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nálunk igenis még van értelme dvd-mellékletes magazint forgalamzni mert ilyen árak mellett van még rá igény.
De szerintem ezt a témát már egyszer tárgyaltuk, azt hiszem ugyanebben a topic-ban.
Ezzel teljesen egyetértek. Én bár általában megveszem a sztereó, házimozi, digit. házimozi, dvd center magazin újságokat. Tudom tele van reklámmal, és félretájékoztatással stb. de ez van, nincs más és szeretem olvasgatni az ilyen jellegű lapokat. Az egyéb magazinokat, csak kizárólag akkor veszem meg ha a mellékletük érdekel, de ellenben a többi magazint mindenképpen. A kollégáim ismerik ez irányú lököttségemet és tudják, hogy állandóan az ilyesmiket bújom. Ezért ha egy ilyen újságot meglátnak nálam, egyből megkérdezik, hogy mi a melléklet és még milyen egyéb mellékletek jelentek meg. Pedig mi azért nem a legroszabb keresetűek közé tartozunk, de igen drága mulatság lenne számomra, ha megszállott gyüjtő lennék. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy olyan rossz filmeket csinálnak, hogy abból kb. 3-4db akarok csak megvenni évente. Az emberek nagy része kifejezetten csak a mellékletért veszi meg az újságot. Én személy szerint meglennék mellékletek nélkül is, csak feleslegesen drágítják számomra ezeket a lapokat. Azt azért elismerem, hogy ha egy olcsó jó mellékletet látok, azért én is szívesen megveszem. De igen kevés van, a megjelent rengeteg magazín melléklethez viszonyítva.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
hallott valaki olyanrol, hogy 1 kozgazd. erzekkel megaldott akarki forgalmazna magyarorszagon kulfoldi, melleklettel megjeleno magazinokat? van ennek 1altalan jogi akadalya? merthogy a forgalmazo vegulis ujsagot ad, az meg kozmuvelodes , engem is csak az ujsag erdekel persze, mondjuk oegyiptomiul is lehet . en latok ra eselyt, hogy 1-1 jo cim tobb ezres eladott peldanyszamot produkaljon, ami miatt megerne mar importalni, plane majustol vammentesen
az elobb a vaci utcaban feltettem a kerdest 1 kulfoldi ujsagokat (is) arulo boltban, de kinainak neztek, es raboktek valami magyar magazinra, hogy erre gondolok-e
Tudod, szerintem azért néztek rád furcsán, mert nyugaton, más külföldi országokban már lejárt téma a dvd-mellékletes magazinok terjesztése, ha volt egyáltalán. Én is rengeteg újságosnál kerestem, ahol külföldi újságokat árusítanak, de se itthon, se külföldön a nagyobb újságosstandoknál nem találkoztam ilyen jellegű kiadványokkal, leszámítva egy gyatra francia nyelvű újságot, amihez egy gyatra film volt mellékelve. Külföldön se a német Cinemához, se máshoz már nemigen mellékelnek filmeket. Külföldön már nincsenek rászorulva az emberek erre, mert az ottani fizetéshez képest annyira olcsónak számítanak a dvd-k, Cd-k, hogy akinek valamilyen film megtetszik, vagy egy szám, egyszerűen bemegy a boltba, s megveszi, mintha egy csomag élesztőt venne. Pl. Németországban azért menők a maxi cd-k is, mert ott van rájuk kereslet. Elég megnézni a német VIVA textjén az eladási listákat. Ezért van az, hogy nyugaton már nem nagy téma az mp3, cd-, dvd-írás. De nálunk valahogy, ha az ember az újságosnál lát dvd-mellékletes magazint, azt egyből megveszi, mert egyfajta pszichikai hatása van annak, hogy újságos=olcsó, mint pl. MM=drága dvd-k. Egy ismerősömmel, aki egyáltalán nem filmes, nem nagyon ért a dvd-khez épp tegnap nézegettük a MM dvd- kínálatát, s a kezébe akadt épp a Vakvágányon című film, 7390 HUF volt ráírva. Azt mondja, tényleg ilyen drágák a DVD-k? Mondtam neki, hogy ugyanezt a filmet lent az újságosnál 1598 HUF-ért megkapod.Tényleg?-kérdezi-ugyanezt?
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nálunk igenis még van értelme dvd-mellékletes magazint forgalamzni mert ilyen árak mellett van még rá igény.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
-
Vendég
hallott valaki olyanrol, hogy 1 kozgazd. erzekkel megaldott akarki forgalmazna magyarorszagon kulfoldi, melleklettel megjeleno magazinokat? van ennek 1altalan jogi akadalya? merthogy a forgalmazo vegulis ujsagot ad, az meg kozmuvelodes , engem is csak az ujsag erdekel persze, mondjuk oegyiptomiul is lehet . en latok ra eselyt, hogy 1-1 jo cim tobb ezres eladott peldanyszamot produkaljon, ami miatt megerne mar importalni, plane majustol vammentesen
az elobb a vaci utcaban feltettem a kerdest 1 kulfoldi ujsagokat (is) arulo boltban, de kinainak neztek, es raboktek valami magyar magazinra, hogy erre gondolok-e
Mi ez az 54? Egy linket kérhetek?
Ember! Szerdán adta a magyar tv! Ez egyébként a hosszabb változat lesz.
54(1998)
R.: Mark Christopher
Fsz.: Salma Hayek, Ryan Phillippe, Neve Campbell, Mike Myers
IMDb
MoziNet
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
A DVD Music melléklete az 54 lesz. Gondolom a korábbi 4:3-as (FF) képpel bár a honlapon 16:9 szerepel.
a Nemzetközi DVD topikjában már vesézzük
-
Vendég
A DVD Music melléklete az 54 lesz. Gondolom a korábbi 4:3-as (FF) képpel bár a honlapon 16:9 szerepel.
Sziasztok!Ha valaki elmulasztotta Cinema magazin szeptemberi dvd mellékletét, A medvét, s szeretné,az hozzájuthat, ha megveszi az Autópiac legújabb számát, ugyanis ezt a filmet mellékelik hozzá teljesen ugyanolyan köntösben, mint anno, kb 2200 Ftért, ha jól láttam ma az újságosnál.
Én is csak futólag láttam ma regel, de szerintem különkiadás - Autókatalógus 2004 -, és 2290 pénzbe kerül.
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
Sziasztok!Ha valaki elmulasztotta Cinema magazin szeptemberi dvd mellékletét, A medvét, s szeretné,az hozzájuthat, ha megveszi az Autópiac legújabb számát, ugyanis ezt a filmet mellékelik hozzá teljesen ugyanolyan köntösben, mint anno, kb 2200 Ftért, ha jól láttam ma az újságosnál.
Hát bukta szagot érzek. Aki már megvette megbánta, aki még nem vette meg ezután sem fogja.
Elkúrtuk
Én sajnos megvettem még a Cinemával.Elég súlyos kiadás igazi Vhs feeling.Mennyibe kerül az Autópiaccal együtt?
"Az élet nem Hollywood,nincs happy end!"