Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

Fredo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Fredo »

Remélem T-Boy csak ijesztgetett minket pár filmcimmel.
Azaz egy-két cim nem igazán tetszik nekem. Sebaj majd megveszem a lapot melléklet nélkül.
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

Köszi szépen Robotk@ és DarkChild a segítésget!remélem előbb utóbb fent lesz a honlapon is,mert azok a cikkek nagyon érdekelnek,megvenni meg nem akarom csak ezért
DarkChild a Nagymenők remélhetőleg jön ősszel idehaza új köntösben,flipperes megoldás miatt nem vettem meg eddig,az új kiadást már beterveztem vételre
adok 1 linket,ha már olvastad volna bocs:

http://www.dvdextra.hu/hir.php?oid=T101 ... 9popg2fe26

remélem műxik majd a link
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

DarkChild
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: DarkChild »

Megerősítem: Warner Home Video volt
Épp' a tegnap reklamáltam náluk a Nagymenők DVD tok miatt (úgy látszik nekem a tokokkal állandóan meggyűlik a bajom). Még a régi karton-műanyag kombinációból született tokban van a film (két oldalas, lejátszás közben meg kell fordítani a lemezt), ami pár napja egy kis szaltó után összetört. De azt írták az ügyfélszolgálatosok, hogy kicserélik :vazeg: Szóval a Warner volt...

------------------------------------------
A világ 250 legjobb filmje!
http://www.dvdcenter.hu/top/

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Nagyon jó az új szám.Sajnos az előző számot nem vettem meg,mert a melléklet már megvolt.Valaki megtudná mondani,hogy melyik hazai kiadóról szólt a "Hogyan készülnek a magyar dvd-k?" cikk?előre is köszi!

Ha jól emlékszem: Warner...

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

Nagyon jó az új szám.Sajnos az előző számot nem vettem meg,mert a melléklet már megvolt.Valaki megtudná mondani,hogy melyik hazai kiadóról szólt a "Hogyan készülnek a magyar dvd-k?" cikk?
előre is köszi!
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Miami »

Nekem szerencsére nem lötyögött, a lemez a tokban, de van egy másik dvd-m hasonló tokban, amit nem is lehet fixen beletenni. Szóval ez a tok sz**.

A magazin szinvonalas, mint ahogy ezt már lassan el is várjuk tőle :vazeg: amennyi építő jellegű kritikát itt már megfogalmaztunk...

De a nyereményszelvény sarkok még mindig rossz helyen vannak. Ha kivágnám, akkor a túlodali cikk egy része is eltünne.

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Megnyugtatlak. Pont olyan mint a címe, sőt a leggyengébb a három körül. Viszont 3D-s. A gyerekeknek tetszik

A 3D miatt elég érdekes, nekem azért jött be mert elég sok '90-es évek elejei PC-s játékot véltem benne felfedezni..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Kemkolykok?!Nyugtassatok meg nem olyan remes a film mint a cime. Mar az HBO-n sem mertem megnezni (vagy hol is volt)...
A tobbi oke foleg a Femme Fatale. (Az egy iszonyatjo movie)

Megnyugtatlak. Pont olyan mint a címe, sőt a leggyengébb a három körül. Viszont
3D-s. A gyerekeknek tetszik

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Kemkolykok?!
Nyugtassatok meg nem olyan remes a film mint a cime. Mar az HBO-n sem mertem megnezni (vagy hol is volt)...
A tobbi oke foleg a Femme Fatale. (Az egy iszonyatjo movie)

Igc
V.I.P.
V.I.P.

ha a kepeken van egy kopasz, fémkeretes-szemüveges gyerek, az én vagyok h milyen polo volt rajtam, arra már nem mlékszem ...
kék, de nem sok minden látszik belőled.. de (ex)Cat ül melletted, ha jól tévedek..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

DarkChild

Hozzászólás Szerző: DarkChild »

Na ezért nem fizetek elő én a lapra... A HVG-nek is előfizetője vagyok ami csütörtökönként jelenik meg én meg mindíg szombaton, vagy köv. hét hétfőn kapom meg. Szóval gyorsabban be lehet szerezni az újságostól, arról nem is beszélve, hogy így legalább nem gyűri bele a DVD mellékletet a postás a postaládába, vagy nem hajítja be az udvarra, hogy a kutyám szétrágja, mielőtt hazaérnék Vagyis marad a személyes - biztosnágos és gyors - beszerzés.
Nekem a köv. mellékletek így első nekifutásra szimpatikusak, bár a Kémkölyköktől én is fázom egy picit. Na sebaj, legalább az is meg lesz.

------------------------------------------
A világ 250 legjobb filmje!
http://www.dvdcenter.hu/top/

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: arty »

nekem meg nincs magazinom, de:

ha a kepeken van egy kopasz, fémkeretes-szemüveges gyerek, az én vagyok h milyen polo volt rajtam, arra már nem mlékszem ...

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Nem jött meg a magazin

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

Femme, mielőtt valaki így keresne rá
system

Igc
V.I.P.
V.I.P.

hogy ne mas ujsagok topikjaban durrogtassatok ezeket a cimeket, nehany a DVDcenter elkovetkezo mellekleteibol: Famme Fatale, Kemkolykok 3D (+2 szemuveg), A Tokos a Torok az or meg a no, Vitathatatlan, es meg sokan masok...

FF jöhet, Kémkölykök 3D megvan, utóbbi kettő csak melléklet nélkül lesz megvéve..

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

hogy ne mas ujsagok topikjaban durrogtassatok ezeket a cimeket, nehany a DVDcenter elkovetkezo mellekleteibol: Famme Fatale, Kemkolykok 3D (+2 szemuveg), A Tokos a Torok az or meg a no, Vitathatatlan, es meg sokan masok...

Famme Fatale,

Kemkolykok 3D (+2 szemuveg), (inkább csak az érdekesség kedvéért)

A Tokos a Torok az or meg a no, Vitathatatlan ezekből melléklet nélküli verzió lesz azt hiszem.
Elkúrtuk

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

és ha azt is lenyúlják? ehh...  
Még holnapig reménykedem. Aztán majd lesz valahogy.

akkor kuldunk megint
elobb utobb csak lesz eleg a postasoknak

egyebkent nem hiszem, hogy lenyultak
egyszeruen lassuak

na de direkt olyankor, amikor nagyon várok valamit?

Bezzeg a számlákat hozzák mindig időben

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Én már le is fénymásoltam a kérdőívet, hamarosan megy bele a borítékba.. Tök jó, nem kell szétbarmolni a lapot, bár elég jól meg lett oldva, nem hiányozna belőle különösebben..

(ex)Cat kitartás, ma tuti, hogy oda fog érni a lap, érzem.. :vazeg:

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Hozzászólás Szerző: Tami »

Még egy nap esélyt adok a postának. Ha holnap se jön meg a magazin, akkor szinte tuti, hogy lenyúlták valahol útközben Mehetek mégis az újságoshoz!
Egy haveromnak kedden adtam fel egy csomit. Rákövetkező hét keddjén meg is kapta. Ilyenre nem volt példa. Max. 3. napon mindig megérkezett a címzetthez a levél v. csomag.

Uniós magyar posta. Fjos.

- sajna ez van, mivel minden csomagot/kuldemenyt felhoznak budaorsre majd innen viszik ki a cimzetthez.
- ez igy eleg lassu es neha teljesen logikatlan is.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

akkor kuldunk megint
elobb utobb csak lesz eleg a postasoknak

egyebkent nem hiszem, hogy lenyultak
egyszeruen lassuak
o v e r p o w e r e d

DocBrown
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: DocBrown »

Még egy nap esélyt adok a postának. Ha holnap se jön meg a magazin, akkor szinte tuti, hogy lenyúlták valahol útközben Mehetek mégis az újságoshoz!
Egy haveromnak kedden adtam fel egy csomit. Rákövetkező hét keddjén meg is kapta. Ilyenre nem volt példa. Max. 3. napon mindig megérkezett a címzetthez a levél v. csomag.

Uniós magyar posta. Fjos.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

kuldunk ujat

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

kuldunk ujat
o v e r p o w e r e d

gusson
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: gusson »

Nos, én ezért nem fizettem, fizetek elő magazinokra. Amelyik érdekel, azt mindig megveszem. Persze könnyű nekem, a lakhelyem körül 500m sugarú körön belül négy újságos is van.
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”